Povezane vesti
"Ni moja smrt neće promeniti činjenicu da je Orić krvolok" Vulin oštro odgovorio na Pretnje islamista
Srbija danas 03.01.2019
Naser Orić je ratni zločinac, kriminalac i lažov i to neće promeniti ni jedna pretnja meni, to neće promeniti čak ni moja smrt, jer je to činjenica, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom pretnji smrću koje su mu upućene sa portala… »
Pretnje Vulinu zbog Orića: Kaurinski psu, ubićemo te
RTV 03.01.2019
SARAJEVO - Ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu zaprećeno je smrću preko bloga "idbalkan.bloger.ba." zato što je ratnog komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici Nasera Orića nazvao zločincem, objavila je Srna. U poruci upućenoj Vulinu navedeno je… »
Evo sad bi i islamisti Nasera Orića takođe da mi ''skinu glavu'': Vulin se oglasio o pretnjama smrću koje su mu upućene
Telegraf 03.01.2019
Pretnje ja dobijam svakog dana - rekao je ministar odbrane. Naser Orić je ratni zločinac, kriminalac i lažov i to neće promenići ni jedna pretnja meni, to neće promeniti čak ni moja smrt jer je to činjenica, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin… »
Vulinu prete smrću jer je Orića nazvao zločincem
Sputnik 03.01.2019
Ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu zaprećeno je smrću preko bloga „idbalkan.bloger.ba.“, zato što je ratnog komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici Nasera Orića nazvao zločincem. U poruci upućenoj Vulinu navedeno je da je rat u BiH bio „sveti“… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 58 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 22 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 14 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 28 povezanih