Повезане вести
"Ни моја смрт неће променити чињеницу да је Орић крволок" Вулин оштро одговорио на Претње исламиста
Србија данас 03.01.2019
Насер Орић је ратни злочинац, криминалац и лажов и то неће променити ни једна претња мени, то неће променити чак ни моја смрт, јер је то чињеница, изјавио је министар одбране Александар Вулин поводом претњи смрћу које су му… »
Претње Вулину због Орића: Каурински псу, убићемо те
РТВ 03.01.2019
САРАЈЕВО - Министру одбране Србије Александру Вулину запрећено је смрћу преко блога "идбалкан.блогер.ба." зато што је ратног команданта муслиманских снага у Сребреници Насера Орића назвао злочинцем, објавила је Срна. У поруци… »
Ево сад би и исламисти Насера Орића такође да ми ''скину главу'': Вулин се огласио о претњама смрћу које су му упућене
Телеграф 03.01.2019
Претње ја добијам сваког дана - рекао је министар одбране. Насер Орић је ратни злочинац, криминалац и лажов и то неће променићи ни једна претња мени, то неће променити чак ни моја смрт јер је то чињеница, изјавио је министар… »
Вулину прете смрћу јер је Орића назвао злочинцем
Спутник 03.01.2019
Министру одбране Србије Александру Вулину запрећено је смрћу преко блога „идбалкан.блогер.ба.“, зато што је ратног команданта муслиманских снага у Сребреници Насера Орића назвао злочинцем. У поруци упућеној Вулину наведено је да… »
Вести дана »
Тањга после историјске победе на Маракани! Ево шта је поручио након Црвене звезде!
Курир пре 6 минутајош 57 повезаних
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 1 сатјош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 55 минутајош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
Радио 021 пре 5 сатијош 25 повезаних