Povezane vesti

"Ni moja smrt neće promeniti činjenicu da je Orić krvolok" Vulin oštro odgovorio na Pretnje islamista

"Ni moja smrt neće promeniti činjenicu da je Orić krvolok" Vulin oštro odgovorio na Pretnje islamista

Srbija danas 03.01.2019
Naser Orić je ratni zločinac, kriminalac i lažov i to neće promeniti ni jedna pretnja meni, to neće promeniti čak ni moja smrt, jer je to činjenica, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom pretnji smrću koje su mu upućene sa portala… »
Pretnje Vulinu zbog Orića: Kaurinski psu, ubićemo te

Pretnje Vulinu zbog Orića: Kaurinski psu, ubićemo te

RTV 03.01.2019
SARAJEVO - Ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu zaprećeno je smrću preko bloga "idbalkan.bloger.ba." zato što je ratnog komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici Nasera Orića nazvao zločincem, objavila je Srna. U poruci upućenoj Vulinu… »
Evo sad bi i islamisti Nasera Orića takođe da mi ''skinu glavu'': Vulin se oglasio o pretnjama smrću koje su mu upućene

Evo sad bi i islamisti Nasera Orića takođe da mi ''skinu glavu'': Vulin se oglasio o pretnjama smrću koje su mu upućene

Telegraf 03.01.2019
Pretnje ja dobijam svakog dana - rekao je ministar odbrane. Naser Orić je ratni zločinac, kriminalac i lažov i to neće promenići ni jedna pretnja meni, to neće promeniti čak ni moja smrt jer je to činjenica, izjavio je ministar odbrane Aleksandar… »
Vulinu prete smrću jer je Orića nazvao zločincem

Vulinu prete smrću jer je Orića nazvao zločincem

Sputnik 03.01.2019
Ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu zaprećeno je smrću preko bloga „idbalkan.bloger.ba.“, zato što je ratnog komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici Nasera Orića nazvao zločincem. U poruci upućenoj Vulinu navedeno je da je rat u BiH bio… »

Vesti dana »