Повезане вести

"Ни моја смрт неће променити чињеницу да је Орић крволок" Вулин оштро одговорио на Претње исламиста

"Ни моја смрт неће променити чињеницу да је Орић крволок" Вулин оштро одговорио на Претње исламиста

Србија данас 03.01.2019
Насер Орић је ратни злочинац, криминалац и лажов и то неће променити ни једна претња мени, то неће променити чак ни моја смрт, јер је то чињеница, изјавио је министар одбране Александар Вулин поводом претњи смрћу које су му… »
Претње Вулину због Орића: Каурински псу, убићемо те

Претње Вулину због Орића: Каурински псу, убићемо те

РТВ 03.01.2019
САРАЈЕВО - Министру одбране Србије Александру Вулину запрећено је смрћу преко блога "идбалкан.блогер.ба." зато што је ратног команданта муслиманских снага у Сребреници Насера Орића назвао злочинцем, објавила је Срна. У поруци… »
Ево сад би и исламисти Насера Орића такође да ми ''скину главу'': Вулин се огласио о претњама смрћу које су му упућене

Ево сад би и исламисти Насера Орића такође да ми ''скину главу'': Вулин се огласио о претњама смрћу које су му упућене

Телеграф 03.01.2019
Претње ја добијам сваког дана - рекао је министар одбране. Насер Орић је ратни злочинац, криминалац и лажов и то неће променићи ни једна претња мени, то неће променити чак ни моја смрт јер је то чињеница, изјавио је министар… »
Вулину прете смрћу јер је Орића назвао злочинцем

Вулину прете смрћу јер је Орића назвао злочинцем

Спутник 03.01.2019
Министру одбране Србије Александру Вулину запрећено је смрћу преко блога „идбалкан.блогер.ба.“, зато што је ратног команданта муслиманских снага у Сребреници Насера Орића назвао злочинцем. У поруци упућеној Вулину наведено је да… »

Вести дана »