Povezane vesti
Više od 10 miliona ljudi posetilo Luvr prošle godine
Radio 021 03.01.2019
Više od 10 miliona ljudi posetilo je Luvr tokom 2018. godine, što predstavlja presedan za jedan međunarodni muzej. - Prvi put u svojoj istoriji, a mislim i prvi put u istoriji muzeja uopšte, više od 10 miliona posetilaca obišlo je Luvr 2018. godine… »
Luvr imao rekordan broj posetilaca u prethodnoj godini
N1 Info 03.01.2019
Najposećeniji muzej na svetu, pariski Luvr, premašio je 2018. godine prag od deset miliona posetilaca, što je broj koji do sada nije dostigao nijedan muzej umetnosti i antikviteta u svetu, navela je uprava te institucije. "Prvi put u svojoj istoriji i… »
Luvr prethodne godine posetilo više od 10 miliona ljudi
Nova ekonomija 03.01.2019
Porast posetilaca od 25% u odnosu na 2017. godinu. Više od 10 miliona ljudi posetilo je Luvr tokom 2018. godine, što predstavlja presedan za jedan međunarodni muzej. "Prvi put u svojoj istoriji, a mislim i prvi put u istoriji muzeja uopšte, više od… »
Prvi put u istoriji: Više od 10 miliona ljudi posetilo Luvr u 2018.
Blic 03.01.2019
Više od 10 miliona ljudi posetilo je Luvr tokom 2018. godine, što predstavlja presedan za jedan međunarodni muzej. - Prvi put u svojoj istoriji, a mislim i prvi put u istoriji muzeja uopšte, više od 10 miliona posetilaca obišlo je Luvr 2018. godine… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana