Povezane vesti

Nenad Lalatović ostaje na Čairu

Nenad Lalatović ostaje na Čairu

Politika 03.01.2019
Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović potpisao je danas ugovor po kojem će nastaviti saradnju s niškim klubom do kraja tekuće sezone. Kako se navodi u saopštenju kluba s Čaira, pregovori Lalatovića i prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva… »
Lalatović ostaje u Radničkom: "Hoću trofej!"

Lalatović ostaje u Radničkom: "Hoću trofej!"

Mondo 03.01.2019
Nišlije nastavljaju sezonu pod vođstvom istog trenera. Ugovor koji je vezivao Nenada Lalatovića za Radnički istekao je na kraju prvog dela sezone, ali će ipak biti produžen za još šest meseci. U četvrtak je ozvaničeno da će Nišlije nastaviti… »
Lalatović: Imao sam ponude iz inostranstva, ali sam ostao da završim posao sa Radničkim

Lalatović: Imao sam ponude iz inostranstva, ali sam ostao da završim posao sa Radničkim

Večernje novosti 03.01.2019
Ugovor sam produžio, pre svega zbog velike želje da nastavim da isipsujem istoriju kluba sa Ivicom Tončevim - rekao je trener Nišlija. Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović izjavio je da je produžio ugovor sa klubom zbog velike želje da… »
Lalatović potpisao novi ugovor sa Radničkim

Lalatović potpisao novi ugovor sa Radničkim

Vesti online 03.01.2019
Šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović potpisao je u četvrtak ugovor po kojem će nastaviti saradnju sa niškim klubom do kraja tekuće sezone. Pregovori Lalatovića i prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva trajali su nedeljama unazad… »

Vesti dana »