Повезане вести

Ненад Лалатовић остаје на Чаиру

Ненад Лалатовић остаје на Чаиру

Политика 03.01.2019
Тренер фудбалера Радничког Ненад Лалатовић потписао је данас уговор по којем ће наставити сарадњу с нишким клубом до краја текуће сезоне. Како се наводи у саопштењу клуба с Чаира, преговори Лалатовића и првог човека Радничког… »
Лалатовић остаје у Радничком: "Хоћу трофеј!"

Лалатовић остаје у Радничком: "Хоћу трофеј!"

Мондо 03.01.2019
Нишлије настављају сезону под вођством истог тренера. Уговор који је везивао Ненада Лалатовића за Раднички истекао је на крају првог дела сезоне, али ће ипак бити продужен за још шест месеци. У четвртак је озваничено да ће… »
Лалатовић: Имао сам понуде из иностранства, али сам остао да завршим посао са Радничким

Лалатовић: Имао сам понуде из иностранства, али сам остао да завршим посао са Радничким

Вечерње новости 03.01.2019
Уговор сам продужио, пре свега због велике жеље да наставим да исипсујем историју клуба са Ивицом Тончевим - рекао је тренер Нишлија. Тренер фудбалера Радничког Ненад Лалатовић изјавио је да је продужио уговор са клубом због… »
Лалатовић потписао нови уговор са Радничким

Лалатовић потписао нови уговор са Радничким

Вести онлине 03.01.2019
Шеф стручног штаба Радничког Ненад Лалатовић потписао је у четвртак уговор по којем ће наставити сарадњу са нишким клубом до краја текуће сезоне. Преговори Лалатовића и првог човека Радничког Ивице Тончева трајали су недељама… »

Вести дана »