Povezane vesti
Nenad Lalatović ostaje na Čairu
Politika 03.01.2019
Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović potpisao je danas ugovor po kojem će nastaviti saradnju s niškim klubom do kraja tekuće sezone. Kako se navodi u saopštenju kluba s Čaira, pregovori Lalatovića i prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva… »
Lalatović ostaje u Radničkom: "Hoću trofej!"
Mondo 03.01.2019
Nišlije nastavljaju sezonu pod vođstvom istog trenera. Ugovor koji je vezivao Nenada Lalatovića za Radnički istekao je na kraju prvog dela sezone, ali će ipak biti produžen za još šest meseci. U četvrtak je ozvaničeno da će Nišlije nastaviti… »
Lalatović: Imao sam ponude iz inostranstva, ali sam ostao da završim posao sa Radničkim
Večernje novosti 03.01.2019
Ugovor sam produžio, pre svega zbog velike želje da nastavim da isipsujem istoriju kluba sa Ivicom Tončevim - rekao je trener Nišlija. Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović izjavio je da je produžio ugovor sa klubom zbog velike želje da… »
Lalatović potpisao novi ugovor sa Radničkim
Vesti online 03.01.2019
Šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović potpisao je u četvrtak ugovor po kojem će nastaviti saradnju sa niškim klubom do kraja tekuće sezone. Pregovori Lalatovića i prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva trajali su nedeljama unazad… »
Vesti dana »
Propao pokušaj državnog udara: Predsednika Južne Koreje se odrekli i njegovi, hitno traže opoziv
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih
Aktivista uhapšen na protestu u Novom Sadu doveden u zatvor na Klisi, njegove kolege poručuju: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih
Bez pomaka u istrazi eksplozije u Zubinom Potoku - Beograd spreman da sarađuje u nezavisnoj istrazi
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih