Povezane vesti
Pronađene sestre nestale u novogodišnjoj noći: Jedna devojčica (9) vraćena kući, a druga (14) javila da je kod dečka u…
Blic 03.01.2019
Amela Rusit (9), nestala sa sestrom od ujaka u novogodišnjoj noći, pojavila se sinoć u svom domu, dok je Sunita Garip (14) javila da je kod dečka u Zemunu i da će doći kući, potvrdio je za "Blic" njen otac. - Amelu je sada sa svojim roditeljima… »
Pronađene sestre nestale u novogodišnjoj noći u Beogradu: Devojčice sa Dorćola su dobro, evo gde ih je otac starije našao
Kurir 03.01.2019
Sunita Garip (14) i njena sestra od ujaka Amela Rusit (9) pronađene su danas u Zemun polju. Sunitin otac, Aribi Dina, potvrdio je za Kurir da su devojčice pronađene i da su dobro. "Ja sam ih pronašao, devojčice su dobro", kratko je rekao otac. Sunita… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana