Povezane vesti
Pronađene sestre nestale u novogodišnjoj noći: Jedna devojčica (9) vraćena kući, a druga (14) javila da je kod dečka u Zemunu…
Blic 03.01.2019
Amela Rusit (9), nestala sa sestrom od ujaka u novogodišnjoj noći, pojavila se sinoć u svom domu, dok je Sunita Garip (14) javila da je kod dečka u Zemunu i da će doći kući, potvrdio je za "Blic" njen otac. - Amelu je sada sa svojim roditeljima. Moja… »
Pronađene sestre nestale u novogodišnjoj noći u Beogradu: Devojčice sa Dorćola su dobro, evo gde ih je otac starije našao
Kurir 03.01.2019
Sunita Garip (14) i njena sestra od ujaka Amela Rusit (9) pronađene su danas u Zemun polju. Sunitin otac, Aribi Dina, potvrdio je za Kurir da su devojčice pronađene i da su dobro. "Ja sam ih pronašao, devojčice su dobro", kratko je rekao otac. Sunita je… »
Vesti dana »

Priveden Andrej Tanko, student s fotografije koja je jedan od simbola protesta
Novi magazin pre 14 minutajoš 39 povezanih

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije, sve će do tančina biti ispitano
RTV pre 10 minutajoš 27 povezanih

Tramp o sastanku Putina i Zelenskog, bezbednosnim garancijama i stavovima o Krimu i NATO
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 217 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplim intervalima do četvrtka
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 29 povezanih