Povezane vesti
Pronađene sestre nestale u novogodišnjoj noći: Jedna devojčica (9) vraćena kući, a druga (14) javila da je kod dečka u Zemunu…
Blic 03.01.2019
Amela Rusit (9), nestala sa sestrom od ujaka u novogodišnjoj noći, pojavila se sinoć u svom domu, dok je Sunita Garip (14) javila da je kod dečka u Zemunu i da će doći kući, potvrdio je za "Blic" njen otac. - Amelu je sada sa svojim roditeljima. Moja… »
Pronađene sestre nestale u novogodišnjoj noći u Beogradu: Devojčice sa Dorćola su dobro, evo gde ih je otac starije našao
Kurir 03.01.2019
Sunita Garip (14) i njena sestra od ujaka Amela Rusit (9) pronađene su danas u Zemun polju. Sunitin otac, Aribi Dina, potvrdio je za Kurir da su devojčice pronađene i da su dobro. "Ja sam ih pronašao, devojčice su dobro", kratko je rekao otac. Sunita je… »
Vesti dana »

Porodica okupljena oko Saletovog groba, prošlo je šest meseci, svi pogledom traže Brenu
Hello pre 1 satjoš 23 povezane

Upozorenje na pljuskove, grmljavinu i lokalni grad u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 26 povezanih

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 73 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Privatne vojne firme iz SAD mogle bi biti raspoređene u Ukrajini
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

Zgrozio čitav svet: Svi pričaju o sramnom potezu sa Ju-Es opena (video)
Večernje novosti pre 28 minutajoš 77 povezanih