Povezane vesti
Jokić sija, Denveru prija: Nikola piše istoriju NBA
Mondo 03.01.2019
Ako Somborac nastavi i završi sezonu u istom ritmu, postaće statistički najuspešniji NBA centar još od šezdesetih godina. Iako je NBA sezona i dalje "mlada", nedeljama unazad neizbežno je reći da će Nikola Jokić biti jedan od kandidata za MVP… »
Jokić: Ja sam plejmejker zarobljen u telu centra
Vesti online 03.01.2019
Srpski košarkaš i igrač Denver Nagetsa Nikola Jokić dao je zanimljivu izjavu za američke medije. Iako ne izgleda kao većina atleta, Nikola Jokić i ove sezone beleži maestralne partije za Denver, prema svim parametrima i jedan je od favorita za… »
Vesti dana »

„Otvoriti Pionirski park za sve“: Učesnici protesta protiv „Ćacilenda“ poručili policiji da „čuva građane a ne ograde“
Danas pre 1 satjoš 22 povezane

Ponovo pljušti! Do kraja večeri još kiše sa grmljavinom: Upaljen meteoalarm za naredna tri dana, evo šta to znači (foto/video)
Blic pre 35 minutajoš 22 povezane

Završena blokada 30 raskrsnica u Novom Sadu, trajala 45 minuta; U Beogradu održan protest zbog studenata u Pionirskom parku
RTV pre 1 satjoš 68 povezanih

Tramp pobesneo na Putina: Igra se vatrom, da nije bilo mene mnogo loših stvari već bi se dogodilo Rusiji!
Kurir pre 5 minutajoš 21 povezana

Evropski centar Roma: Ginekolog ne prihvata odgovornost za akušersko nasilje u Sremskoj Mitrovici
Nedeljnik pre 1 satjoš 18 povezanih