Povezane vesti
Avganistan: Tri osobe osuđene za ubistvo BBC novinara
Radio 021 03.01.2019
Specijalni sud Avganistana osudio je jednu osobu na smrt, a dve na kaznu zatvora zbog ubistva BBC novinara Ahmeda Šaha. BBC Ahmed Šah ubijen je u aprilu 2018. godine Sud u Avganistanu osudio je tri osobe zbog umešanosti u ubistvo novinara BBC-ja Ahmeda… »
BBC News 03.01.2019
Specijalni sud Avganistana osudio je jednu osobu na smrt, a dve na kaznu zatvora zbog ubistva BBC novinara Ahmeda Šaha. Sud u Avganistanu osudio je tri osobe zbog umešanosti u ubistvo novinara BBC-ja Ahmeda Šaha, potvrdio je portparol glavnog tužioca… »
Južne vesti 03.01.2019
BBC Ahmed Šah ubijen je u aprilu 2018. godine Sud u Avganistanu osudio je tri osobe zbog umešanosti u ubistvo novinara BBC-ja Ahmeda Šaha, potvrdio je portparol glavnog tužioca. Šaha, reportera koji je radio za BBC servis na paštunskom jeziku, nepoznati… »
Vesti dana »
Od danas i NOĆNA SMENA u Domu zdravlja, evo koji pacijenti će moći da dobiju lekarsku pomoć
InfoKG pre 59 minutajoš 24 povezane
Godinu dana od smrti studentkinje koja je preminula 17 dana nakon pada nadstrešnice
NIN pre 54 minutajoš 12 povezanih
Srbija OD JUTROS može imati još veći problem? Stižu KAZNE za sve koji posluju sa Rusijom
Telegraf pre 29 minutajoš 19 povezanih
Policija poručila Jaćimovićevom sinu da sklone autobus, vatrogasci proveravaju da li curi gorivo
N1 Info pre 29 minutajoš 19 povezanih