Povezane vesti
Avganistan: Tri osobe osuđene za ubistvo BBC novinara
Radio 021 03.01.2019
Specijalni sud Avganistana osudio je jednu osobu na smrt, a dve na kaznu zatvora zbog ubistva BBC novinara Ahmeda Šaha. BBC Ahmed Šah ubijen je u aprilu 2018. godine Sud u Avganistanu osudio je tri osobe zbog umešanosti u ubistvo novinara BBC-ja Ahmeda… »
BBC News 03.01.2019
Specijalni sud Avganistana osudio je jednu osobu na smrt, a dve na kaznu zatvora zbog ubistva BBC novinara Ahmeda Šaha. Sud u Avganistanu osudio je tri osobe zbog umešanosti u ubistvo novinara BBC-ja Ahmeda Šaha, potvrdio je portparol glavnog tužioca… »
Južne vesti 03.01.2019
BBC Ahmed Šah ubijen je u aprilu 2018. godine Sud u Avganistanu osudio je tri osobe zbog umešanosti u ubistvo novinara BBC-ja Ahmeda Šaha, potvrdio je portparol glavnog tužioca. Šaha, reportera koji je radio za BBC servis na paštunskom jeziku, nepoznati… »
Vesti dana »

Najhladniji dani pred nama? Rhmz najavio veliku promenu, spremite se za smrzavanje
Alo pre 1 satjoš 7 povezanih

Uživo "rat je gotov!" Bliži se trenutak koji je čekao ceo svet, Tramp stiže na Bliski istok: Hamas pušta taoce iz Gaze, Alon Ohel u prvoj grupi
Blic pre 15 minutajoš 2 povezane

Tramp ide na Bliski istok da proslavi prekid vatre i pozove arapske lidere da iskoriste priliku
Beta pre 6 satijoš 1 povezana