Povezane vesti
Avganistan: Tri osobe osuđene za ubistvo BBC novinara
Radio 021 03.01.2019
Specijalni sud Avganistana osudio je jednu osobu na smrt, a dve na kaznu zatvora zbog ubistva BBC novinara Ahmeda Šaha. BBC Ahmed Šah ubijen je u aprilu 2018. godine Sud u Avganistanu osudio je tri osobe zbog umešanosti u ubistvo novinara BBC-ja Ahmeda… »
BBC News 03.01.2019
Specijalni sud Avganistana osudio je jednu osobu na smrt, a dve na kaznu zatvora zbog ubistva BBC novinara Ahmeda Šaha. Sud u Avganistanu osudio je tri osobe zbog umešanosti u ubistvo novinara BBC-ja Ahmeda Šaha, potvrdio je portparol glavnog tužioca… »
Južne vesti 03.01.2019
BBC Ahmed Šah ubijen je u aprilu 2018. godine Sud u Avganistanu osudio je tri osobe zbog umešanosti u ubistvo novinara BBC-ja Ahmeda Šaha, potvrdio je portparol glavnog tužioca. Šaha, reportera koji je radio za BBC servis na paštunskom jeziku, nepoznati… »
Vesti dana »
Pad indeksa na azijskim tržištima: Nafta i dešavanja na Bliskom istoku u fokusu
Blic pre 33 minutajoš 29 povezanih
Novi detalji nesreće u kojoj je stradao brat Darka Lazića: Dragan nije posedovao odgovarajuću dozvolu, prednjim delom motora udario u auto
Kurir pre 18 minutajoš 36 povezanih
Istorija NBA lige je ispisana! Nikola Jokić ponovo zapanjio svet
Večernje novosti pre 4 minutajoš 30 povezanih
Novak izgubio od šampiona, ali kakav meč smo gledali – nestvarno: Vreme Đokoviću ostavlja sve manje snage u nogama, ali i pored toga gledali smo meč godine!
Hot sport pre 18 minutajoš 58 povezanih
Sunčan dan uz prolećne temperature, jutro sa slabim mrazem
Glas Zapadne Srbije pre 33 minutajoš 17 povezanih