Povezane vesti

Zadruga 2: Skinuo se go! Ljuba Pantović zgranuta, proklinje samu sebe! (VIDEO)

Zadruga 2: Skinuo se go! Ljuba Pantović zgranuta, proklinje samu sebe! (VIDEO)

Svet plus 04.01.2019
Nije mogla da veruje šta je Karađorđe uradio pred kamerama rijalitija "Zadruga 2"! Ljuba Pantović zgranuta, proklinje samu sebe: "Dabogda me zemlja progutala što sam bila sa njim, mene je sramota, ljudi!" Skinuo se go! Igrale su se masne fote, a ono… »
Odvratan je, dno dna, neće prići ni blizu moje ćerke: Aleksandra zgrožena Karađorđevom golotinjom, pola sata ne prestaje…

Odvratan je, dno dna, neće prići ni blizu moje ćerke: Aleksandra zgrožena Karađorđevom golotinjom, pola sata ne prestaje…

Kurir 04.01.2019
Karađorđe Subotić igrao je "masnih fota" sa ukućanima i pritom se skinuo go, što je izazvalo pravu pometnju među učesnicima, a posebno je zasmetalo njegovoj ćerki Aleksandri Subotić. Njegova bivša supruga Ljuba Pantović bila je zgrožena ovim… »
Sramno! Ćerka mu gledala p*nis! Karađorđe se pred svima skinuo go i skočio u bazen! Devojke se krstile, a Ljubin komentar…

Sramno! Ćerka mu gledala p*nis! Karađorđe se pred svima skinuo go i skočio u bazen! Devojke se krstile, a Ljubin komentar…

Kurir 04.01.2019
Karađorđe Subotić pred skinuo se u donji veš spremajući se za kupanje u bazenu. Neko mu je u porlazu doviknuo da se skine go, ali niko nije očekivao da će on to stvarno i uraditi. Karađorđe je došao do bazena, a pratila ga je i nekolicina… »

Vesti dana »