Povezane vesti
Devojka koja je ranjena u pucnjavi ispred kafića na Adi Huji u novogodišnjoj noći tvrdi da je napadač pokušao da je siluje
Telegraf 04.01.2019
- Odvezao me je na Čukaričku padinu i tu me ostavio - rekla je devojka. Marija Đ. (21), devojka koja je ranjena u pucnjavi ispred kafića "Dilema" na Adi Huji posle proslave dočeka Nove godine, a potom i oteta, ispričala je policiji da je napadač… »
Milošu (27) metak razorio mozak: Mladić upucan na Adi Huji u kritičnom stanju
Telegraf 04.01.2019
On je na aparatima i u teškom je stanju. Miloš Stojanović (27), koji je posle dočeka Nove godine teško ranjen na parkingu kafića "Dilema", nalazi se na aparatima, a prema rečima dobro upućenog izvora, metak mu je razorio mozak. Policija je uhapsila… »
Vesti dana »

Tramp se ne slaže sa Netanjahuom: “Užasna situacija u Gazi, deca gladna”
Serbian News Media pre 55 minutajoš 37 povezanih

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 57 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 56 minutajoš 26 povezanih