Povezane vesti
Radić o blokadi računa MO: To jasno govori da mehanizam potrošnje nije vidljiv
N1 Info 04.01.2019
Vojni analitičar Aleksandar Radić ocenio je da situacija s navodnom blokadom računa Ministarstva odbrane Srbije jasno govori da mehanizam potrošnje novca nije vidljiv. U izjavi za agenciju Beta, Radić je naveo da su u prethodne dve godine sklopljeni… »
Radić: Blokada računa - pokazatelj da mehanizam potrošnje novca nije vidljiv
Novi magazin 04.01.2019
Vojni analitičar Aleksandar Radić ocenio je danas da situacija sa navodnom blokadom računa Ministarstva odbrane Srbije jasno govori da mehanizam potrošnje novca nije vidljiv. U izjavi za agenciju Beta, Radić je naveo da su u prethodne dve godine… »
Radić: Blokada računa MOD pokazatelj da mehanizam potrošnje novca nije vidljiv
Danas 04.01.2019
Vojni analitičar Aleksandar Radić ocenio je danas da situacija sa navodnom blokadom računa Ministarstva odbrane Srbije jasno govori da mehanizam potrošnje novca nije vidljiv. „Ne postoji zvaničan izvor da smo iz Rusije kupili helikoptere Mi-35 i… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 10 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 15 minutajoš 42 povezane