Povezane vesti
Avion odjednom počeo da krivuda, sve se ljuljalo, putnici paničili, a onda je doneta hitna odluka!
Alo 04.01.2019
Nakon neuspelog pokušaja sletanja, avion je preusmeren za Podgoricu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma koji je bukvalno nosio vetar. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let… »
Vetar bukvalno nosio avion u Tivtu kao igračku: Sve se ljuljalo, putnici paničili (video)
Telegraf 04.01.2019
Nakon neuspelog pokušaja sletanja, avion je preusmeren za Podgoricu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma koji je bukvalno nosio vetar. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let… »
Pogledajte: Vetar u Tivtu bio toliko jak da je nosio avion (video)
Večernje novosti 04.01.2019
Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma kojeg je bukvalno nosio vetar. Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma kojeg je bukvalno nosio vetar. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod… »
Kad se oluja poigrava sa avionom, to izgleda ovako: Posle snimka pokušaja sletanja u Tivtu, neće vam biti svejedno pred…
Kurir 04.01.2019
Snimak aviona kojeg je vetar bukvalno nosio u blizini tivatskog aerodroma pojavio se na društvenim mrežama i izazvao gomilu komentara. "Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let preusmjeren za Podgoricu", stoji u opisu… »
Posle ovog sletanja pilot je sigurno dobio aplauz: Oluja u Tivtu bacala avion po nebu (video)
Srbija danas 04.01.2019
Snimak aviona kojeg je vetar bukvalno nosio u blizini tivatskog aerodroma pojavio se na društvenim mrežama i izazvao gomilu komentara. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let preusmjeren za Podgoricu - stoji u opisu… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 25 minutajoš 10 povezanih

Za vikend sunce, a jedna pojava od ponedeljka će praviti problem: RHMZ objavio novu prognozu
Euronews pre 3 satajoš 14 povezanih

Blagojević otkrio šta je rekao igračima pred meč sa TSC-om! Trener crno-belih ima poseban motiv! Nikada nije slavio protiv njih, naoštren je kao nikada do sada!
Kurir pre 39 minutajoš 35 povezanih

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 4 satijoš 2 povezane

Ministarstvo prosvete donelo odluku: Upis na budžet i sa manje od 48 bodova
Jugmedia pre 14 minutajoš 14 povezanih