Povezane vesti
Avion odjednom počeo da krivuda, sve se ljuljalo, putnici paničili, a onda je doneta hitna odluka!
Alo 04.01.2019
Nakon neuspelog pokušaja sletanja, avion je preusmeren za Podgoricu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma koji je bukvalno nosio vetar. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let… »
Vetar bukvalno nosio avion u Tivtu kao igračku: Sve se ljuljalo, putnici paničili (video)
Telegraf 04.01.2019
Nakon neuspelog pokušaja sletanja, avion je preusmeren za Podgoricu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma koji je bukvalno nosio vetar. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let… »
Pogledajte: Vetar u Tivtu bio toliko jak da je nosio avion (video)
Večernje novosti 04.01.2019
Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma kojeg je bukvalno nosio vetar. Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma kojeg je bukvalno nosio vetar. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod… »
Kad se oluja poigrava sa avionom, to izgleda ovako: Posle snimka pokušaja sletanja u Tivtu, neće vam biti svejedno pred…
Kurir 04.01.2019
Snimak aviona kojeg je vetar bukvalno nosio u blizini tivatskog aerodroma pojavio se na društvenim mrežama i izazvao gomilu komentara. "Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let preusmjeren za Podgoricu", stoji u opisu… »
Posle ovog sletanja pilot je sigurno dobio aplauz: Oluja u Tivtu bacala avion po nebu (video)
Srbija danas 04.01.2019
Snimak aviona kojeg je vetar bukvalno nosio u blizini tivatskog aerodroma pojavio se na društvenim mrežama i izazvao gomilu komentara. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let preusmjeren za Podgoricu - stoji u opisu… »
Vesti dana »

Tramp objavio nove carine: Srbiji ipak ogromna stopa od 35 odsto
Nedeljnik pre 49 minutajoš 20 povezanih

1. avgust leta 2025. i kratka priča o tome kako je Vučić „ugasio proteste“: Cela Srbija ti je na nogama, predsedniče
Nova pre 39 minutajoš 12 povezanih

VIDEO Pogledajte šta su saigrači priredili Miloševiću: Posle evropskog het-trika ga dočekalo iznenađenje
Nova pre 24 minutajoš 17 povezanih

Raste broj poginulih u Kijevu: Pogođene škole, bolnice i zgrade: Najmlađa žrtva dete od 6 godina
Blic pre 7 satijoš 11 povezanih