Povezane vesti

Avion odjednom počeo da krivuda, sve se ljuljalo, putnici paničili, a onda je doneta hitna odluka!

Avion odjednom počeo da krivuda, sve se ljuljalo, putnici paničili, a onda je doneta hitna odluka!

Alo 04.01.2019
Nakon neuspelog pokušaja sletanja, avion je preusmeren za Podgoricu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma koji je bukvalno nosio vetar. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let… »
Vetar bukvalno nosio avion u Tivtu kao igračku: Sve se ljuljalo, putnici paničili (video)

Vetar bukvalno nosio avion u Tivtu kao igračku: Sve se ljuljalo, putnici paničili (video)

Telegraf 04.01.2019
Nakon neuspelog pokušaja sletanja, avion je preusmeren za Podgoricu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma koji je bukvalno nosio vetar. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let… »
Pogledajte: Vetar u Tivtu bio toliko jak da je nosio avion (video)

Pogledajte: Vetar u Tivtu bio toliko jak da je nosio avion (video)

Večernje novosti 04.01.2019
Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma kojeg je bukvalno nosio vetar. Na društvenim mrežama pojavio se snimak aviona u blizini tivatskog aerodroma kojeg je bukvalno nosio vetar. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod… »
Kad se oluja poigrava sa avionom, to izgleda ovako: Posle snimka pokušaja sletanja u Tivtu, neće vam biti svejedno pred…

Kad se oluja poigrava sa avionom, to izgleda ovako: Posle snimka pokušaja sletanja u Tivtu, neće vam biti svejedno pred…

Kurir 04.01.2019
Snimak aviona kojeg je vetar bukvalno nosio u blizini tivatskog aerodroma pojavio se na društvenim mrežama i izazvao gomilu komentara. "Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let preusmjeren za Podgoricu", stoji u opisu… »
Posle ovog sletanja pilot je sigurno dobio aplauz: Oluja u Tivtu bacala avion po nebu (video)

Posle ovog sletanja pilot je sigurno dobio aplauz: Oluja u Tivtu bacala avion po nebu (video)

Srbija danas 04.01.2019
Snimak aviona kojeg je vetar bukvalno nosio u blizini tivatskog aerodroma pojavio se na društvenim mrežama i izazvao gomilu komentara. - Snimio sam ovo u Radanovićima kod Tivta. Rizičan pokušaj sletanja ATR-a. Let preusmjeren za Podgoricu - stoji u opisu… »

Vesti dana »