Povezane vesti

Ceca: Moja Anastasija je 5. rođendan slavila i bez oca i bez majke, ako su mene političari štitili - dabogda ne štitili…

Ceca: Moja Anastasija je 5. rođendan slavila i bez oca i bez majke, ako su mene političari štitili - dabogda ne štitili…

Večernje novosti 04.01.2019
Ceca Ražnatović u velikoj ispovesti o tome kroz šta je prošla 2003. godine, kada je uhapšena u akciji "Sablja" zbog držanja velike količine oružja. Ceca Ražnatović u velikoj ispovesti o tome kroz šta je prošla 2003. godine, kada je uhapšena u… »
Prošlo je 8 godina od kućnog pritvora: Ceca otkrila istinu o osam meseci provedenih u svojoj dnevnoj sobi

Prošlo je 8 godina od kućnog pritvora: Ceca otkrila istinu o osam meseci provedenih u svojoj dnevnoj sobi

Blic 04.01.2019
Pevačica Ceca Ražnatović posle mnogo godina otvoreno je ispirčala kroz šta je prošla tokom nemilih doađaja koji su je zadesili u životu, a prisetila se i koliko je to teško palo njenoj ćerki Anastasiji koja je tada imala pet godina. – Posle… »
Osam meseci mog pakla sa nanogicom: POTRESNA ISPOVEST CECE RAŽNATOVIĆ!

Osam meseci mog pakla sa nanogicom: POTRESNA ISPOVEST CECE RAŽNATOVIĆ!

Svet & Skandal 04.01.2019
Ceca je za otkrila kako je proživela dane u zatvoru 2003. godine, kada je u akciji “Sablja” uhapšena zbog držanja velike količine oružja bez dozvole i pronevere novca u FK Obilić. Kako sama kaže, to iskustvo ne bi poželela ni najvećem… »

Vesti dana »