Povezane vesti

Tramp preko tvitera upitao demokrate kako misle da ga smene

Tramp preko tvitera upitao demokrate kako misle da ga smene

Danas 04.01.2019
Američki predsednik Donald Tramp upitao je danas na svom tviter nalogu demokrate u Kongresu, povodom zahteva za njegovu smenu, kako misle da smene predsednika koji je pobedio na možda najvećim izborima svih vremena i nije uradio ništa loše. Tramp je… »
Tramp: Previše sam uspešan za opoziv

Tramp: Previše sam uspešan za opoziv

Večernje novosti 04.01.2019
"Kako da opozovete predsednika koji je pobedio na možda najboljim izborima svih vremena i ništa nije pogrešno uradio, a imao je dve najuspešnije godine od svih predsednika", napisao je američki predsednik. Predsednik SAD Donald Tramp poručio je na… »
Tramp: Previše sam uspešan

Tramp: Previše sam uspešan

Mondo 04.01.2019
Predsednik SAD Donald Tramp poručio je na Twitteru da je previše uspešan da bi bio opozvan, nakon što su pojedine demokrate u američkom Predstavničkom domu pokrenule razgovor o tome. Foto: Tanjug/AP Photo/Steve Helber "Kako da opozovete predsednika… »
Tramp: Suviše sam uspešan da bi me smenili

Tramp: Suviše sam uspešan da bi me smenili

N1 Info 04.01.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je suviše uspešan da bi se protiv njega pokrenuo postupak za smenu - impičment. "Kako da impičujete predsednika koji je pobedio na možda najvećim izborima svih vremena, nije uradio ništa pogrešno… »
Tramp: Suviše sam uspešan da bi bilo impičmenta

Tramp: Suviše sam uspešan da bi bilo impičmenta

Danas 04.01.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je suviše uspešan da bi se protiv njega pokrenuo postupak za smenu – impičmet. „Kako da impičujete predsednika koji je pobedio na možda najvećim izborima svih vremena, nije uradio ništa… »

Vesti dana »