Повезане вести

Трамп преко твитера упитао демократе како мисле да га смене

Трамп преко твитера упитао демократе како мисле да га смене

Данас 04.01.2019
Амерички председник Доналд Трамп упитао је данас на свом твитер налогу демократе у Конгресу, поводом захтева за његову смену, како мисле да смене председника који је победио на можда највећим изборима свих времена и није урадио… »
Трамп: Превише сам успешан за опозив

Трамп: Превише сам успешан за опозив

Вечерње новости 04.01.2019
"Како да опозовете председника који је победио на можда најбољим изборима свих времена и ништа није погрешно урадио, а имао је две најуспешније године од свих председника", написао је амерички председник. Председник САД Доналд… »
Трамп: Превише сам успешан

Трамп: Превише сам успешан

Мондо 04.01.2019
Председник САД Доналд Трамп поручио је на Твиттеру да је превише успешан да би био опозван, након што су поједине демократе у америчком Представничком дому покренуле разговор о томе. Фото: Тањуг/АП Пхото/Стеве Хелбер "Како да… »
Трамп: Сувише сам успешан да би било импичмента

Трамп: Сувише сам успешан да би било импичмента

Данас 04.01.2019
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је сувише успешан да би се против њега покренуо поступак за смену – импичмет. „Како да импичујете председника који је победио на можда највећим изборима свих времена, није… »
Трамп: Сувише сам успешан да би ме сменили

Трамп: Сувише сам успешан да би ме сменили

Н1 Инфо 04.01.2019
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је сувише успешан да би се против њега покренуо поступак за смену - импичмент. "Како да импичујете председника који је победио на можда највећим изборима свих времена, није урадио… »

Вести дана »