Повезане вести
Трамп преко твитера упитао демократе како мисле да га смене
Данас 04.01.2019
Амерички председник Доналд Трамп упитао је данас на свом твитер налогу демократе у Конгресу, поводом захтева за његову смену, како мисле да смене председника који је победио на можда највећим изборима свих времена и није урадио… »
Трамп: Превише сам успешан за опозив
Вечерње новости 04.01.2019
"Како да опозовете председника који је победио на можда најбољим изборима свих времена и ништа није погрешно урадио, а имао је две најуспешније године од свих председника", написао је амерички председник. Председник САД Доналд… »
Трамп: Превише сам успешан
Мондо 04.01.2019
Председник САД Доналд Трамп поручио је на Твиттеру да је превише успешан да би био опозван, након што су поједине демократе у америчком Представничком дому покренуле разговор о томе. Фото: Тањуг/АП Пхото/Стеве Хелбер "Како да… »
Трамп: Сувише сам успешан да би било импичмента
Данас 04.01.2019
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је сувише успешан да би се против њега покренуо поступак за смену – импичмет. „Како да импичујете председника који је победио на можда највећим изборима свих времена, није… »
Трамп: Сувише сам успешан да би ме сменили
Н1 Инфо 04.01.2019
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је сувише успешан да би се против њега покренуо поступак за смену - импичмент. "Како да импичујете председника који је победио на можда највећим изборима свих времена, није урадио… »
Вести дана »
Комеморативним скуповима и парастосима обележено годину дана од пада надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду
РТС пре 5 сатијош 10 повезаних
Студенти крећу пешке из Новог Сада у Београд да пруже подршку Дијани Хрки
Нова пре 9 минутајош 20 повезаних
Девет људи животно угрожено након напада у возу у Великој Британији: Двоје ухапшено
Нова пре 9 минутајош 23 повезане
Спектакуларно отварање великог египатског музеја Присуствовало 79 светских делегација из целог света
Дневник пре 3 сатајош 5 повезаних