Povezane vesti
Krstičić stigao u AEK: Milojević će mi biti pomoć i iz Zvezde (FOTO)
Vesti online 04.01.2019
Dojučerašnji vezista "crveno-belih" potpisao ugovor s grčkim prvakom, a na promociji izrazio žaljenje što nije s njim igrao u Ligi šampiona. - Imali smo sjajnu sezonu sa Zvezdom, tamo je moj dom, moja zemlja, ali vreme je za novi korak u karijeri sa… »
AEK predstavio Krstičića: Dobro nam došao, Nenade
Večernje novosti 04.01.2019
Krstičić će za razliku od Crvene zvezde nositi broj šest na leđima, pošto je sedmica rezervisana za Hristosa Albanis. GODINUi po dana u kojih je stalo mnogo toga lepog kako za Nenada Krstičića, tako i za Crvenu zvezdu je prošlost, budućnost sjajnog… »
AEK predstavio Krstičića: Trebalo je da dođem još letos
Mondo 04.01.2019
Iskusni vezista prvi put pred grčkim novinarima. Nosiće broj šest, ugovor do leta 2022. Foto: MN Press Dogovor je postignut u smiraj 2018, a četvrtog dana 2019. godine Nenad Krstičić se prvi put pojavio pred grčkim novinarima kao fudbaler AEK-a iz Atine… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 31 povezana
Tužilaštvo istražuje poreklo imovine osumnjičenog za ubistvo na Senjaku
Euronews pre 15 minutajoš 77 povezanih
Kratko razvedravanje pa onda novi nagli obrt: Čubrilo najavljuje vremensku klackalicu do kraja maja
Mondo pre 4 satijoš 32 povezane
Vozilo ušlo u suprotan smer kod tunela Laz: Hitno upozorenje razglasom sprečilo nesreću
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 19 povezanih
Dobro poznati arbitri sude večiti derbi: Dvojica Hrvata i jedan Crnogorac stižu u Arenu
Kurir pre 20 minutajoš 35 povezanih