Повезане вести
Карађорђе се правдао због тога што се го окупао у базену, па се упоредио са Исусом: Својом изјавом шокирао све! (видео)
Телеграф 04.01.2019
- Дај Караорђе не за*ебавај, какав Исус из базена, кога ти за*ебаваш - викала је Матора. Карађорђе Суботић шокирао је задругаре када скинуо го и усред зиме скочио у ледени базен. Након овога Карађорђа су многи укућани осидили… »
"Остала ми је урезана та слика у глави, побегла бих из своје коже!" Александра не може да дође себи од шока након што се…
Телеграф 04.01.2019
- Срамота ме је тога што се јуче десило... Осећам се јако понижено - рекла је Карађорђева ћерка. Карађорђе Суботић шокирао је све задругаре када се скинуо го и усред зиме скочио у базен. Све то запрепашћено су посматрали укућани… »
Карађорђе скроз го шетао по дворишту, па скочио у базен, Александра од срамоте почела да плаче! (видео)
Телеграф 04.01.2019
- Мене је срамота да се вратим у кућу. Болесно, бре. Гледају голо ду*е човека од 50 година - лила је Александра сузе у дворишту. Карађорђе Суботић шокирао је задругаре након што се усред зиме скинуо го. Наиме, све је кренуло када… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 10 минутајош 38 повезаних

Хладни фронт јури ка Србији! Температура драстично пада, и до 15 степени! Стиже олујни ветар, ево и када
Телеграф пре 1 сатјош 24 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 1 сатјош 20 повезаних