Povezane vesti

Karađorđe se pravdao zbog toga što se go okupao u bazenu, pa se uporedio sa Isusom: Svojom izjavom šokirao sve! (video)

Karađorđe se pravdao zbog toga što se go okupao u bazenu, pa se uporedio sa Isusom: Svojom izjavom šokirao sve! (video)

Telegraf 04.01.2019
- Daj Karaorđe ne za*ebavaj, kakav Isus iz bazena, koga ti za*ebavaš - vikala je Matora. Karađorđe Subotić šokirao je zadrugare kada skinuo go i usred zime skočio u ledeni bazen. Nakon ovoga Karađorđa su mnogi ukućani osidili zbog svog ponašanja, a… »
"Ostala mi je urezana ta slika u glavi, pobegla bih iz svoje kože!" Aleksandra ne može da dođe sebi od šoka nakon što se…

"Ostala mi je urezana ta slika u glavi, pobegla bih iz svoje kože!" Aleksandra ne može da dođe sebi od šoka nakon što se…

Telegraf 04.01.2019
- Sramota me je toga što se juče desilo... Osećam se jako poniženo - rekla je Karađorđeva ćerka. Karađorđe Subotić šokirao je sve zadrugare kada se skinuo go i usred zime skočio u bazen. Sve to zaprepašćeno su posmatrali ukućani, a njegova ćerka… »
Karađorđe skroz go šetao po dvorištu, pa skočio u bazen, Aleksandra od sramote počela da plače! (video)

Karađorđe skroz go šetao po dvorištu, pa skočio u bazen, Aleksandra od sramote počela da plače! (video)

Telegraf 04.01.2019
- Mene je sramota da se vratim u kuću. Bolesno, bre. Gledaju golo du*e čoveka od 50 godina - lila je Aleksandra suze u dvorištu. Karađorđe Subotić šokirao je zadrugare nakon što se usred zime skinuo go. Naime, sve je krenulo kada je neko od takmičara… »

Vesti dana »