Повезане вести

"Кад си товарио ову штроку у кокошињцу": Кија побеснела због Лунине изјаве, па јавно опсовала и њу и Слобу

"Кад си товарио ову штроку у кокошињцу": Кија побеснела због Лунине изјаве, па јавно опсовала и њу и Слобу

Блиц 05.01.2019
Кија Коцкар побеснела је због најновије изјаве Луне Ђогани, те се јавно обратила свом бившем супругу Слободану Радановићу и испсовала и њега и блогерку са којом ју је преварио пред милионским аудиторијумом. Када је прочитала да… »
Кија побеснела због Лунине изјаве, па оплела по Слоби: Је*ао те дан кад си товарио штроку у кокошињцу (фото)

Кија побеснела због Лунине изјаве, па оплела по Слоби: Је*ао те дан кад си товарио штроку у кокошињцу (фото)

Вечерње новости 05.01.2019
Луна Ђогани недавно у Задрузи изјавила да је свом бившем дечку Слоби Радановићу и његовој бившој жени Кији Коцкар опростила за сву патњу коју су јој нанели. Након што је Луна Ђогани недавно у Задрузи изјавила да је свом бившем… »
Ово су лунине речи због којих је кија брутално реаговала: Ако је грех волети, онда сам била грешна. Опростила сам им за сву…

Ово су лунине речи због којих је кија брутално реаговала: Ако је грех волети, онда сам била грешна. Опростила сам им за сву…

Курир 05.01.2019
Луна Ђогани у интервјуу је рекла да је опростила Кристини Коцкар и Слободану Радановићу сву патњу коју су јој нанели и поручује да је сада на "оном горе" да им суди, па јој је Кристина брутално одговорила. Позната блогерка… »
Кија не може више да ћути! Речима убила блогерку, па поменула и слобу: Је.о те дан када си товарио ову штроку! Сравнала је са…

Кија не може више да ћути! Речима убила блогерку, па поменула и слобу: Је.о те дан када си товарио ову штроку! Сравнала је са…

Курир 05.01.2019
Кристина Кија Коцкар изреволтирана је понашањем и речима Луне Ђогани, а овога пута је решила да о томе и јавно проговори. Она је осула жестоку паљбу по блогерки када је чула да је Луна, како је сама рекла, опростила и њој и… »

Вести дана »