Povezane vesti

"Kad si tovario ovu štroku u kokošinjcu": Kija pobesnela zbog Lunine izjave, pa javno opsovala i nju i Slobu

"Kad si tovario ovu štroku u kokošinjcu": Kija pobesnela zbog Lunine izjave, pa javno opsovala i nju i Slobu

Blic 05.01.2019
Kija Kockar pobesnela je zbog najnovije izjave Lune Đogani, te se javno obratila svom bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću i ispsovala i njega i blogerku sa kojom ju je prevario pred milionskim auditorijumom. Kada je pročitala da je Luna u jednom… »
Kija pobesnela zbog Lunine izjave, pa oplela po Slobi: Je*ao te dan kad si tovario štroku u kokošinjcu (foto)

Kija pobesnela zbog Lunine izjave, pa oplela po Slobi: Je*ao te dan kad si tovario štroku u kokošinjcu (foto)

Večernje novosti 05.01.2019
Luna Đogani nedavno u Zadruzi izjavila da je svom bivšem dečku Slobi Radanoviću i njegovoj bivšoj ženi Kiji Kockar oprostila za svu patnju koju su joj naneli. Nakon što je Luna Đogani nedavno u Zadruzi izjavila da je svom bivšem dečku Slobi… »
Ovo su lunine reči zbog kojih je kija brutalno reagovala: Ako je greh voleti, onda sam bila grešna. Oprostila sam im za svu…

Ovo su lunine reči zbog kojih je kija brutalno reagovala: Ako je greh voleti, onda sam bila grešna. Oprostila sam im za svu…

Kurir 05.01.2019
Luna Đogani u intervjuu je rekla da je oprostila Kristini Kockar i Slobodanu Radanoviću svu patnju koju su joj naneli i poručuje da je sada na "onom gore" da im sudi, pa joj je Kristina brutalno odgovorila. Poznata blogerka otvorila je dušu i priznala… »
Kija ne može više da ćuti! Rečima ubila blogerku, pa pomenula i slobu: Je.o te dan kada si tovario ovu štroku! Sravnala je…

Kija ne može više da ćuti! Rečima ubila blogerku, pa pomenula i slobu: Je.o te dan kada si tovario ovu štroku! Sravnala je…

Kurir 05.01.2019
Kristina Kija Kockar izrevoltirana je ponašanjem i rečima Lune Đogani, a ovoga puta je rešila da o tome i javno progovori. Ona je osula žestoku paljbu po blogerki kada je čula da je Luna, kako je sama rekla, oprostila i njoj i Slobi Radanoviću… »

Vesti dana »