Povezane vesti
Razmatraće se uvođenje depozitnog sistema za limenke i pet ambalažu
Radio 021 05.01.2019
Direktor Agencije za zaštitu životne sredine Filip Radović najavio je danas da bi u ovoj godini moglo da se razmatra uvođenje depozitnog sistema u Srbiji, kojim bi trebalo da bude regulisan povraćaj, odnosno odlaganje ambalaže i njeno zbrinjavanje… »
Ove godine će se razmatrati uvođenje depozitnog sistema za limenke
Nova ekonomija 05.01.2019
Direktor Agencije za zaštitu životne sredine Srbije Filip Radović najavio je da bi u ovoj godini moglo da se razmatra uvođenje depozitnog sistema u Srbiji, kojim bi trebalo da bude regulisan povraćaj, odnosno odlaganje ambalaže i njeno zbrinjavanje… »
Radović: Razmatraće se uvođenje depozita za limenke i pet ambalažu
Danas 05.01.2019
Direktor Agencije za zaštitu životne sredine Srbije Filip Radović najavio je danas da bi u ovoj godini moglo da se razmatra uvođenje depozitnog sistema u Srbiji, kojim bi trebalo da bude regulisan povraćaj, odnosno odlaganje ambalaže i njeno… »
ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE: Moguće uvođenje depozitnog sistema za limenke i pet ambalažu
Moj Novi Sad 05.01.2019
Litvanija je za dve godine sa 43 procenta došla na 92 odsto povraćaja ambalaže... Direktor Agencije za zaštitu životne sredine Srbije Filip Radović najavio je da bi u ovoj godini moglo da se razmatra uvođenje depozitnog sistema u Srbiji, kojim bi… »
Radović: Razmatraće se uvođenje depozitnog sistema za limenke i pet ambalažu
N1 Info 05.01.2019
Direktor Agencije za zaštitu životne sredine Srbije Filip Radović najavio je da bi u ovoj godini moglo da se razmatra uvođenje depozitnog sistema u Srbiji, kojim bi trebalo da bude regulisan povraćaj, odnosno odlaganje ambalaže i njeno zbrinjavanje… »
Vesti dana »

Ko je udario žandarma: Vlast tvrdi jedno, snimak pokazuje drugo, a predsednikova priča pada u vodu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Novi magazin pre 8 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 8 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih