Povezane vesti

Svetski mediji o Šekularcu: Otišao je "Beli Pele"

Svetski mediji o Šekularcu: Otišao je "Beli Pele"

Dnevnik 05.01.2019
BEOGRAD: Najpoznatiji svetski mediji preneli su tokom dana vest o smrti jednog od najboljih srpskih i jugoslovenskih fudbalera ikad Dragoslava Šekularca. "Njujork tajms" je Šekularca opisao kao "kralja driblera", francuski "Ekip" doneo je opširan tekst… »
Legenda, čovek koji se igrao fudbala, jedan od najvećih ikad... Ovako su mediji u okruženju ispratili Šekija

Legenda, čovek koji se igrao fudbala, jedan od najvećih ikad... Ovako su mediji u okruženju ispratili Šekija

Sportske.net 05.01.2019
Legendarni Šeki ispraćen i od strane medija u okruženju. Legendarni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, Dragoslav Šekularac, danas je preminuo u svojoj 81. godini života. Ovaj virtuoz sa loptom je razlog zašto su mnogi drugi… »
Dule Savić: Divio sam se Šekularcu, bio je svetsko čudo, zavoleo sam fudbal zbog njega

Dule Savić: Divio sam se Šekularcu, bio je svetsko čudo, zavoleo sam fudbal zbog njega

Mozzart sport 05.01.2019
"Samo oni koji su imali priliku da igraju i gledaju Šekija mogu da shvate njegovu veličinu", kaže čuveni fudbaler Crvene zvezde. Svi koji ga nisu gledali verovatno ne znaju šta su propustili. Dovoljno je samo čuti šta o Dragoslavu Šekularcu imaju… »
Savić o Šekiju: Zbog njega sam zavoleo fudbal

Savić o Šekiju: Zbog njega sam zavoleo fudbal

Sportski žurnal 05.01.2019
Fudbalski virtouz Šekularac, jedan od najboljih fudbalera na ovim prostorima ikad, preminuo je danas u 81. godini. Legendarni centarfor Crvene zvezde Dušan Savić izjavio je da je zbog Dragoslava Šekularca zavoleo fudbal i da dimenziju njegove… »
Region o Šekiju: Otišao je najbolji dribler Jugoslavije

Region o Šekiju: Otišao je najbolji dribler Jugoslavije

Mondo 05.01.2019
Portali u regionu odmah su preneli vesti o smrti Dragoslava Šekularca. Vest o smrti Dragoslava Šekularca udarna je na većini regionalnih portala. Mediji u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori prenose vest da je umro jedan od… »

Vesti dana »