Povezane vesti
Radionica i igraonica „Ja sam mali korinđaš“ u nedelju u Muzeju Vojvodine
NoviSad.com 05.01.2019
Novi Sad - Radionica i igraonica „Ja sam mali korinđaš“ biće održana sutra u Muzeju Vojvodine, Dunavska 35. Na radionici deca će biti u prilici da čuju priču o korinđanju kao starom običaju koji se zadržao samo u nekim delovima Vojvodine, gde deca… »
Radionica i igraonica "Ja sam mali korinđaš" u nedelju u Muzeju Vojvodine
Radio 021 05.01.2019
Radionica i igraonica "Ja sam mali korinđaš" održaće se u nedelju, 6. januara u Muzeju Vojvodine, Dunavska 35. Na radionici deca će biti u prilici da čuju priču o korinđanju kao starom običaju koji se zadržao samo u nekim delovima Vojvodine, gde deca… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Najava kontramitinga na Vidovdan - pokušaj da se izazovu sukobi sa nesagledivim posledicama
N1 Info pre 51 minutajoš 20 povezanih

Bliski istok na ivici velikog sukoba: Iran i Izrael razmenjuju smrtonosne udarce, svet zabrinut
Euronews pre 3 satajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 31 minutajoš 34 povezane

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 5 satijoš 14 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 4 satijoš 15 povezanih