Povezane vesti
Za badnje veče i Božić nikada ne radim! Darko Lazić otkrio kako se u Sremu nekada obeležavao ovaj veliki praznik! Išao sam od…
Kurir 06.01.2019
Darko Lazić ekskluzivno za Kurir ispričao je kako se nekada u njegovom kraju obeležavo Božić i Badnji dan, pa ispričao da je išao od kuće do kuće i pevao pesme, tradicionalno, uz vino. "Bliži se Božić i ja sam odmah raspoložen. Ja obožavam Božićne… »
PRVO JUTRO U BRESTAČU POSLE 2 MESECA Darko Lazić poželeo svima srećan Badnji dan! Mnogima zapao za oko JEDAN DETALJ (FOTO)
Svet & Skandal 06.01.2019
Darko Lazić Božić obeležava kod svoje kuće u Brestaču, s porodicom i trudnom verenicom Marinom Gagić. Pevač je zamolio lekare da mu odobre da na tri dana napusti Selters banju, što su oni učinili uz zahtev da se pridržava terapije. Naime, presrećan jer… »
Darko slavi Božić u svom domu: Idem po badnjak, pa makar i u kolicima!
Kurir 06.01.2019
Lazić je dobio dozvolu lekara da napusti Selters banju i na tri dana ode u rodni Brestač, gde će biti s porodicom i trudnom verenicom Marinom. Darku Laziću ispunila se želja - Božić obeležava kod svoje kuće u Brestaču, s porodicom i trudnom verenicom… »
Vesti dana »

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 13 minutajoš 2 povezane

Petković odgovorio Vjosi Osmani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Od sunca do kiše u samo par dana! Evo šta nas očekuje narednih dana: Rhmz najavio veliku promenu vremena
Blic pre 2 satajoš 1 povezana