Повезане вести

"Може ли бољи бадњи дан": Породила се бивша водитељка емисије ДНК Наташа Аксентијевић, сликом бебе је разнежила све! (фото)…

"Може ли бољи бадњи дан": Породила се бивша водитељка емисије ДНК Наташа Аксентијевић, сликом бебе је разнежила све! (фото)…

Вечерње новости 06.01.2019
Позната водитељка постала је мајка по други пут. Некадашња водитељка емисије "ДНК" Наташа Аксентијевић се породила и по други пут постала мајка. Она је на Инстаграму објавила слику бебе, као и емотивну поруку. ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ… »
Најлепши празнични поклон! (видео)

Најлепши празнични поклон! (видео)

Мондо 06.01.2019
Наша водитељка на Инстаграму објавила лепу вест - "чаробно Бадње јутро"! Водитељка Наташа Аксентијевић добила је друго дете! Некадашња водитељка емисије "ДНК" објавила је на Инстаграму да је на Бадње јутро на свет донела… »
Божји дар на Бадњи дан! Породила се водитељка ДНК: Лепу вест одмах поделила са фановима! Још не знам где сам, али знам да…

Божји дар на Бадњи дан! Породила се водитељка ДНК: Лепу вест одмах поделила са фановима! Још не знам где сам, али знам да…

Курир 06.01.2019
Наташа Аксентијевић породила се Бадњи дан у Београду у болници Др Драгиша Мишовић, па своју срећу због овог Божјег дара је поносно поделила са својим пратиоцима. Водитељка је и даље у шоку, али није пропустила да битан… »

Вести дана »