Повезане вести
Нови потрес у Пентагону: Шеф особља дао оставку! То је 3. високи функционер који одлази након Трампове одлуке о повлачењу из…
Курир 06.01.2019
Након оставке америчког министра одбране Џејмса Матиса, због одлуке да САД повуку трупе из Сирије, уследила је и шеф аособља у Пентагону Кевина Свинија, који је дужност преузео у јануару 2017. године. "Након две године у… »
Шеф особља Пентагона поднео оставку
Радио 021 06.01.2019
Шеф особља Пентагона поднео је оставку само неколико недеља након оставке министра одбране Џима Матиса, потврдило је америчко министарство одбране. "Након две године у Пентагону, одлучио сам да је право време да се вратим у… »
Нова оставка у Пентагону: Отишао и шеф кабинета
Глас Америке 06.01.2019
Шеф кабинета америчког секретара за одбрану, Кевин Свини, поднео је оставку, саопштено је у суботу из Пентагона. Свини је на том положају био од јануара 2017. године. "После две године у Пентагону, одлучио сам да је право време… »
И трећи високи званичник Пентагона поднео оставку
Н1 Инфо 06.01.2019
Шеф особља Пентагона поднео је оставку само неколико недеља након оставке министра обране Џима Матиса, потврдило је америчко министарство одбране. "Након две године у Пентагону, одлучио сам да је право време да се вратим у… »
Одступио и трећи високи дужносник Пентагона
Ал Јазеера 06.01.2019
Кевин Свеенеи, досадашњи шеф особља Пентагона, дужност је обнашао од јануара 2017. године. Шеф особља Пентагона Кевин Свеенеи поднио је оставку само неколико седмица након оставке министра обране Јима Маттиса, потврдило је у… »
Вести дана »
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 41 минутајош 34 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 1 сатјош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 3 сатајош 31 повезана