Povezane vesti
Prelepa Saudijka pobegla od kuće i napravila međunarodni incident: Ako me vratite, zaklaće me! Stigli ljudi iz UN…
Kurir 07.01.2019
Lepa Saudijka Rahaf Muhamed Alkunan (18) sinoć se zabarikadirala u sobi u hotelu na tajlandskom aerodromu i traži da se sastane sa zvaničnicima UN zaduženim za izbeglice jer ne sme da se vrati kući - tvrdi da će je porodica ubiti. Ova devojka tvrdi da je… »
"Porodica će me zaklati": Saudijska tinejdžerka (18) se zaključala u hotelskoj sobi i moli za pomoć Ujedinjene nacije (video)…
Blic 07.01.2019
Saudijka Rahaf Muhamed Alkunan (18) sinoć se zabarikadirala u svojoj hotelskoj sobi i traži da se sastane sa zvaničnicima UN zaduženim za izbeglice jer ne sme da se vrati kući - tvrdi da će je ubiti. Ova devojka tvrdi da je porodica psihički i fizički… »
Vesti dana »
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Beta pre 15 minutajoš 29 povezanih
Kakva nas zima čeka? RHMZ objavio prve prognoze: U oktobru i letnji dani i mraz, evo kada nas očekuje prvi sneg
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana
CLS o urušavanju dela gradilišta: Neophodna momentalna ostavka beogradske sekretarke za inspekciju
Beta pre 25 minutajoš 19 povezanih
Sud naložio administraciji Trampa da vrati pristup Beloj kući CNN, MS NOW i Politico
Insajder pre 50 minutajoš 11 povezanih
Da li je jedan povratnik dovoljan da se dobije fudbalska sila u nastajanju?
B92 pre 1 satjoš 15 povezanih