Povezane vesti
Prelepa Saudijka pobegla od kuće i napravila međunarodni incident: Ako me vratite, zaklaće me! Stigli ljudi iz UN…
Kurir 07.01.2019
Lepa Saudijka Rahaf Muhamed Alkunan (18) sinoć se zabarikadirala u sobi u hotelu na tajlandskom aerodromu i traži da se sastane sa zvaničnicima UN zaduženim za izbeglice jer ne sme da se vrati kući - tvrdi da će je porodica ubiti. Ova devojka tvrdi… »
"Porodica će me zaklati": Saudijska tinejdžerka (18) se zaključala u hotelskoj sobi i moli za pomoć Ujedinjene nacije…
Blic 07.01.2019
Saudijka Rahaf Muhamed Alkunan (18) sinoć se zabarikadirala u svojoj hotelskoj sobi i traži da se sastane sa zvaničnicima UN zaduženim za izbeglice jer ne sme da se vrati kući - tvrdi da će je ubiti. Ova devojka tvrdi da je porodica psihički i… »
Vesti dana »
Veliki protest u Beogradu: Studenti, poljoprivrednici i građani odali poštu nastradalima u Novom Sadu
Glas Amerike pre 24 satajoš 73 povezane
Veliki broj građana podržao studente: U protestnoj šetnji nekoliko hiljada ljudi
Niške vesti pre 6 satijoš 9 povezanih
Virtusu ne ide na domaćoj sceni, novi poraz za pad na peto mesto
Sportske.net pre 2 satajoš 41 povezana
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 16 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane