Повезане вести

Младић није рањен на Студентском тргу, повредио се сам

Младић није рањен на Студентском тргу, повредио се сам

Дневник 07.01.2019
БЕОГРАД: Младић који је у раним јутарњим часовима примљен у КБЦ “Бежанијска коса” с видним повредама стомака није избоден, већ се сам повредио разбијеном флашом. Младић се у алкохолисаном стању повредио разбијеном флашом на… »
Ужас у Лозници: Младић се крваво провео у кафићу због рачуна

Ужас у Лозници: Младић се крваво провео у кафићу због рачуна

Вечерње новости 07.01.2019
У Општу болницу у Лозници ноћас је примљен седамнаестогодишњи младић са повредама главе и груди. У једном од к афића у Лозници, који је по стотинак метара удаљен од зграда градске управе, полиције, суда, тужилаштва, цркве и ОШ… »
Драма у лозничкој болници: Младић (17) са повредама главе и груди затражио помоћ, а онда су лекари морали да позову и полицију!…

Драма у лозничкој болници: Младић (17) са повредама главе и груди затражио помоћ, а онда су лекари морали да позову и полицију!…

Курир 07.01.2019
Седамнаестогодишњи младић примљен је ноћас у општу болницу у Лозници са тешким повредама главе и груди, а полиција проверава да ли је био жртва туче. Како Курир сазнаје, младић је у болницу дошао сам и у стању видне… »
Тинејџер дошао у болницу са тешким повредама, када су га доктори видели одмах су позвали полицију

Тинејџер дошао у болницу са тешким повредама, када су га доктори видели одмах су позвали полицију

Блиц 07.01.2019
У Општу болницу у Лозници ноћас је примљен 18-годишњи младић са повредама главе и груди, а како незванично сазнаје "Блиц", испричао је да је повреде задобио након пада. Тинејџеру, који се, како је рекао лекарима, сам повредио… »
Инцидент на Студентском тргу, повређен младић

Инцидент на Студентском тргу, повређен младић

РТС 07.01.2019
У Клиничко-болнички центар Бежанијска коса ноћас око 04.30 дошао је 18-годишњи младић са повредама на стомаку. Како РТС сазнаје, младић се сам повредио на Студентском тргу у Београду. То су, како незванично сазнајемо, рекли… »
Младић избоден на Студентском тргу у Београду

Младић избоден на Студентском тргу у Београду

Радио 021 07.01.2019
Осамнаестогодишњи Београђанин примљен је у току претходне ноћи са видним повредама на стомаку у Клиничко-болнички центар Бежанијска коса. Он је у ову здравствену установу примљен око 4:30 часова. Изјавио је да му је, за сада… »

Вести дана »