Povezane vesti
Srbi na Kosovu nemaju mira ni na Božić: Krali su im šta su stigli. Svetozaru nestao "BMW", Branislavu "opel", a Božidaru bik…
Telegraf 07.01.2019
Krađe su prijavljene kosovskoj policiji koja je obavila uviđaj i traga za počiniocima. Nepoznati počinioci izvršili su tokom božićnih praznika najmanje tri krađe i pokušali još dve u selu Gornje Kusce kod Gnjilana. Krađe su se dogodile u noći između 5. i… »
Tokom praznika ukraden bik i dva automobila u selu kod Gnjilana
Radio 021 07.01.2019
Nepoznati počinioci izvršili su tokom božićnih praznika najmanje tri krađe i pokušali još dve u selu Gornje Kusce kod Gnjilana. Krađe su se dogodile u noći između 5. i 6. januara, objavila je RTV Puls na svom sajtu. Svetozaru Stajiću ukraden je automobil… »
Za praznike ukradena 2 automobila i bik
Politika 07.01.2019
NOVO BRDO - Nepoznati počinioci izvršili su tokom božićnih praznika najmanje tri krađe i pokušali još dve u selu Gornje Kusce kod Gnjilana. Krađe su se dogodile u noći između 5. i 6. januara, objavila je RTV Puls na svom sajtu. Svetozaru Stajiću ukraden… »
Srbima u okolini Gnjilana ukradena dva automobila i bik: Ukrali su mi bika teškog oko 450 kilograma! Ukradene su mi i četiri…
Kurir 07.01.2019
Nepoznati počinioci izvršili su tokom vikenda tri krađe i još dve pokušali su u selu Gornje Kusce, nadomak Gnjilana, prenosi RTV Puls. Svetozaru Stajiću ukraden je automobil marke BMW, Branislavu Deniću opel astra, dok je Božidaru Deniću ukraden bik… »
Vesti dana »
Uhapšen državljanin Rumunije zbog sumnje da je ukrao nakit sedamdesetogodišnjoj Vrbašanki
N1 Info pre 7 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Nema potvrde za licencu NIS-ove rafinerije, teška situacija
Beta pre 27 minutajoš 174 povezane
Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to" "Moj odgovor je bio..." (foto, video)
Kurir pre 17 minutajoš 33 povezane
Sutra počinje podela paketa pomoći penzionerima, izdvojeno 240 miliona dinara, evo ko je prioritet
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane
U Inđiji položen kamen temeljac za R&D centar japanske kompanije Toyo Tire
In medija pre 27 minutajoš 16 povezanih