Повезане вести

Срби на Косову немају мира ни на Божић: Крали су им шта су стигли. Светозару нестао "БМВ", Браниславу "опел", а Божидару бик…

Срби на Косову немају мира ни на Божић: Крали су им шта су стигли. Светозару нестао "БМВ", Браниславу "опел", а Божидару бик…

Телеграф 07.01.2019
Крађе су пријављене косовској полицији која је обавила увиђај и трага за починиоцима. Непознати починиоци извршили су током божићних празника најмање три крађе и покушали још две у селу Горње Кусце код Гњилана. Крађе су се… »
Током празника украден бик и два аутомобила у селу код Гњилана

Током празника украден бик и два аутомобила у селу код Гњилана

Радио 021 07.01.2019
Непознати починиоци извршили су током божићних празника најмање три крађе и покушали још две у селу Горње Кусце код Гњилана. Крађе су се догодиле у ноћи између 5. и 6. јануара, објавила је РТВ Пулс на свом сајту. Светозару… »
За празнике украдена 2 аутомобила и бик

За празнике украдена 2 аутомобила и бик

Политика 07.01.2019
НОВО БРДО - Непознати починиоци извршили су током божићних празника најмање три крађе и покушали још две у селу Горње Кусце код Гњилана. Крађе су се догодиле у ноћи између 5. и 6. јануара, објавила је РТВ Пулс на свом сајту… »
Србима у околини Гњилана украдена два аутомобила и бик: Украли су ми бика тешког око 450 килограма! Украдене су ми и четири…

Србима у околини Гњилана украдена два аутомобила и бик: Украли су ми бика тешког око 450 килограма! Украдене су ми и четири…

Курир 07.01.2019
Непознати починиоци извршили су током викенда три крађе и још две покушали су у селу Горње Кусце, надомак Гњилана, преноси РТВ Пулс. Светозару Стајићу украден је аутомобил марке БМВ, Браниславу Денићу опел астра, док је… »

Вести дана »