Повезане вести
Крије се од полиције: Давор Драгичевић се огласио после седам дана на Фејсбуку бивше супруге (видео)
Србија данас 07.01.2019
Након што се од почетка ове године није појављиво, нити је ико знао где је, на Фејсбук групи "Правда за Давида" огласио се Давор Драгичевић видеом који је објављен на профилу његове бивше супруге. Он је поручио да тражи да се… »
Драгичевић се обратио јавности: Давидова смрт једино питање (видео)
Вечерње новости 07.01.2019
Давор Драгичевић, отац убијеног Давида Драгичевића, о коме се ништа није знало осам дана огласио се на фејсбук-страници “Правда за Давида”. ДАВОР Драгичевић, отац убијеног Давида Драгичевића, о коме се ништа није знало осам дана… »
Драгичевић тврди да није побегао, већ да се склонио
РТВ 07.01.2019
САРАЈЕВО/БАЊАЛУКА - Давор Драгичевић, отац трагично страдалог младића Давида, огласио се путем Фејсбука након осам дана бекства од полиције, која га потражује због сумње да је са још четири особе починио одређена кривична дела… »
Давор Драгичевић: Неко жели да ме ликвидира, склонио сам се
РТС 07.01.2019
Давор Драгичевић, отац трагично страдалог младића Давида, огласио се преко Фејсбука. Он је осам дана недоступан полицији, која га потражује због сумње да је са још четири особе починио одређена кривична дела током одржавања… »
Огласио се Давор Драгичевић: Нису успели да ме ликвидирају, остаје питање ко је убио Давида
Нови магазин 07.01.2019
Давор Драгичевић, отац убијеног бањалучког студента Давида, огласио се данас путем Фејсбук групе "Правда за Давида", наводећи да је жив и здрав и да "нису успели да га ликвидирају". "Могу ме физички убити, али остало ми неће… »
Драгичевић проговорио после седам дана скривања! На Фејсбуку бивше жене обратио се овим речима (видео)
Ало 07.01.2019
Након што се од почетка ове године није појављиво, нити је ико знао где је, на Фејсбук групи "Правда за Давида" огласио се Давор Драгичевић видеом. Након што се од почетка ове године није појављиво, нити је ико знао где је, на… »
Божићна честитка Давора Драгичевића: Ја мира више немам, мени треба правда
Ноизз 07.01.2019
Давор Драгичевић, отац убијеног Давида Драгичевића, огласио се први пут од кад је пре нешто више од недељу дана потпуно нестао из јавности. Видеопорука Давора Драгичевића објављена је на групи "Правда за Давида". Поручио да је… »
Видеопорука Давора Драгичевића: Никада нећу одустати, могу ме и убити
Ал Јазеера 07.01.2019
Отац убијеног младића Давида Драгичевића поручио је да је још при здравом разуму и да га нису успјели ликвидирати. Давор Драгичевић, отац убијеног Давида, огласио се први пут након осам дана и протеста у Бањој Луци 30. децембра… »
Давор Драгичевић се огласио путем видео снимка: Борба за сву децу
Н1 Инфо 07.01.2019
Давор Драгичевић, отац убијеног бањалучког студента Давида, огласио се данас путем Фејсбук групе "Правда за Давида", наводећи да је жив и здрав и да "нису успели да га ликвидирају". "Могу ме физички убити, али остало ми неће… »
Давор Драгичевић се огласио на божић: "Ја нисам побегао, ја сам се склонио"
Блиц 07.01.2019
Давор Драгичевић, отац преминулог Давида, огласио се поводом Божића како би, како је рекао у видео снимку овбјављеном на друштвеним мрежама, смирио све забринуте људе који су страховали и од најгорег, а неки су мислили да је… »
Крије се од полиције: Давор Драгичевић огласио се после 7 дана на Фејсбуку бивше жене! Поставио видео од 6 минута (видео)
Курир 07.01.2019
Након што се од почетка ове године није појављиво, нити је ико знао где је, на Фејсбук групи "Правда за Давида" огласио се Давор Драгичевић видеом који је објављен на профилу његове бивше супруге. Он је поручио да тражи да се… »
Огласио се Давор Драгичевић!
Мондо 07.01.2019
Давор Драгичевић, отац страдалог Давида Драгичевића, чија смрт није разјашњена након 10 месеци, огласио се данас путем Фацебоок групе "Правда за Давида" поручивши да "неће одустати од борбе за истину и правду". Фото: МОНДО/… »
Огласио се Давор Драгичевић: Никада нећу одустати
Слободна Европа 07.01.2019
Након осам дана први пут се огласио Давор Драгичевић који је нестао након протеста у Бањој Луци када је МУП РС-а ухапсио већи број припадника групе Правда за Давида. Поручио је да је још при здравом разуму и да га нису успјели… »
Огласио се Давор Драгичевић: Једино ме могу убити, никада нећу одустати
Санџак пресс 07.01.2019
Након осам дана први пут се огласио Давор Драгичевић који је нестао након протеста у Бањој Луци када је МУП- РС ухапсио већи број припадника групе Правда за Давида. Поручио је да је још при здравом разуму и да га нису успјели… »
Огласио се Давор Драгичевић и честитао Божић свима који славе: Могу ме убити, ако ми се нешто догоди, знаћете ко су кривци…
Телеграф 07.01.2019
После 7 дана откако нико не зна где је и да ли је добро, огласио се отац преминулог Давида Драгичевића. Након што се од почетка ове године није појављивао, нити је ико знао где је, на Фејсбук групи "Правда за Давида" огласио се… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 58 минутајош 22 повезане
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 2 сатајош 9 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 2 сатајош 3 повезане
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Радио сто плус пре 13 минутајош 25 повезаних