Povezane vesti
Novajlija u redovima kraljeva: Real predstavio prvo pojačanje
Hot sport 07.01.2019
Sve procedure su okončane, pa je klub iz presonice Španije danas predstavio novog igrača. Devetnaestogodišnji Brahim Diaz danas je i zvanično postao novi član ‘kraljeva’. On je danas, nakon što je prošao medicinske preglede potpisao ugovor na… »
Dijaz u Realu: Nisam mogao da dobijem bolji poklon za Božić
Večernje novosti 07.01.2019
Došao sam u klub o kome sam od malena sanjao. Kada sam odlučio da napustim Siti imao sam samo tri opcije - Real, Real i Real - poručio je Brahim. Španac Brahim Dijaz od danas je novi fudbaler Real Madrida. Dosadašnji fudbaler Mančester sitija Brahim… »
Real predstavio najnovije pojačanje, ovo je najvažniji dan u njegovom životu!
Sportske.net 07.01.2019
Sve formalnosti su okončane, na promociji je pozirao sa Florentinom Perezom. Kako smo još juče izvestili, novi fudbaler Real Madrida danas je i zvanično postao 19-godišnji španski vezista Brahim Dijaz koji je na ''Bernabeu'' stigao iz Mančestrer… »
Vesti dana »

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

"Van sebe sam, prokleti motor, sanduk na dva točka": Pevač Sloba Vasić se oprostio od kolege Peđe Bošnjaka koji je poginuo u udesu: "Poslednji pozdrav, školski"
Blic pre 8 satijoš 5 povezanih

Počeli razgovori Amerike i Ukrajine: Sastanak delegacija u Saudijskoj Arabiji: Ovo je glavna tema razgovora
Blic pre 5 satijoš 3 povezane