Povezane vesti
Deo Bulevara despota Stefana sutra bez vode do 16 časova
Dnevnik 08.01.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će sutra od 8 do 16 sati biti deo Bulevara despota Stefana (od Šekspirove ulice do Mosta slobode). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Sremske Kamenice bez vode do 14 sati
RTV 08.01.2019
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Lole Ribara, Milice Stojadinović Srpkinje i potez prema Paragovu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.01.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Sremskoj Kamenici, bez vode će danas, 8. januara, do 14 sati biti ulice Lole Ribara, Milice Stojadinović Srpkinje i potez prema Paragovu. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" napominju da postoji mogućnost da će u toku… »
Deo Bulevara despota Stefana u sredu bez vode
Moj Novi Sad 08.01.2019
Blokada vodovodne mreže, najavljena tokom praznika za današnji dan, odlaže se za sutra. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u sredu, 9. januara, od 8 do 16 sati biti deo Bulevara despota Stefana – od Šekspirove ulice do Mosta… »
Vesti dana »

Napadnut profesor muzičke škole Isidor Bajić, uhapšen napadač
Novi magazin pre 36 minutajoš 17 povezanih

NVO: Srbija dobila rok od Suda u Strazburu da se izjasni o upotrebi soničnog oružja
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 17 povezanih

Pet najvećih sindikata u Srbiji dogovorili saradnju i potvrdili podršku studentima
Beta pre 13 satijoš 11 povezanih

Dragan Šutanovac novi ambasador Srbije u Americi, Jelena Milić opozvana iz Hrvatske
BBC News pre 9 satijoš 29 povezanih

Tramp pobedio u sagi "portret": Onaj koji mu je smetao ekspresno uklonjen, evo ko će dati novac za novi! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane