Повезане вести
Давид тугује без Александре, а она отишла у Ветерник: Суботићева је имала да поручи само једно, а многи су је напали после…
Курир 08.01.2019
Александра Суботић је ударила Мину Врбашки, након чега је избачена из ријалитија, а њен вереник Давид Драгојевић је остао унутра и видно је разочаран што му изабраница није ту. С друге стране, Александра се вратила у Ветерник… »
НЕПИСМЕНА! Александра Суботић се обратила новинарима, САД ЈОЈ СЕ СВИ СМЕЈУ! (ФОТО)
Свет & Скандал 08.01.2019
Александра Суботић избачена је из Задруге након срамног насилничког понашања. Погледајте снимак на ком се види како крвнички удара Мину Врбашки песницом у главу: Виев тхис пост он Инстаграм Александра Суботић ДИСКВАЛИФИКОВАНА из… »
Драма у задрузи: Давид се гуши у сузама због Александре Суботић, а од ових речи му није добро (видео)
Блиц 08.01.2019
Александра Суботић песницом је ударила Мину Врбашки због чега је дисквалификована из "Задруге", а њен вереник Давид Драгојевић не може да дође себи. "И, шта сад да радим? Говорио сам јој сто пута да то не ради, да се смири, мени… »
"Није ми било добро": Мајка Давида Драгојевића шокирана након што је видела како Александра удара Мину
Блиц 07.01.2019
Александра Суботић дисквалификована је из "Задруге" након што је ударила Мину Врбашки, а сада се тим поводом огласила Биљана Драгојевић, мајка њеног дечка Давида. Александра је ударила Мину песницом у главу, када је видела да… »
Вести дана »
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана
Тешка саобраћајна несрећа у Новом Саду, возила потпуно уништена, има повређених
Данас пре 32 минутајош 5 повезаних
(Видео) "Она је прекинула однос..." Принц од Врање о везама и томе какав је када се заљуби, а шта ради када љубав није узвраћена
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
Руска војска ушла у Хуљајполе у Запорошкој области, у току уличне борбе
Политика пре 1 сатјош 2 повезане