Povezane vesti

David tuguje bez Aleksandre, a ona otišla u Veternik: Subotićeva je imala da poruči samo jedno, a mnogi su je napali posle…

David tuguje bez Aleksandre, a ona otišla u Veternik: Subotićeva je imala da poruči samo jedno, a mnogi su je napali posle…

Kurir 08.01.2019
Aleksandra Subotić je udarila Minu Vrbaški, nakon čega je izbačena iz rijalitija, a njen verenik David Dragojević je ostao unutra i vidno je razočaran što mu izabranica nije tu. S druge strane, Aleksandra se vratila u Veternik, odakle je već… »
NEPISMENA! Aleksandra Subotić se obratila novinarima, SAD JOJ SE SVI SMEJU! (FOTO)

NEPISMENA! Aleksandra Subotić se obratila novinarima, SAD JOJ SE SVI SMEJU! (FOTO)

Svet & Skandal 08.01.2019
Aleksandra Subotić izbačena je iz Zadruge nakon sramnog nasilničkog ponašanja. Pogledajte snimak na kom se vidi kako krvnički udara Minu Vrbaški pesnicom u glavu: View this post on Instagram Aleksandra Subotić DISKVALIFIKOVANA iz Zadruge nakon što… »
Drama u zadruzi: David se guši u suzama zbog Aleksandre Subotić, a od ovih reči mu nije dobro (video)

Drama u zadruzi: David se guši u suzama zbog Aleksandre Subotić, a od ovih reči mu nije dobro (video)

Blic 08.01.2019
Aleksandra Subotić pesnicom je udarila Minu Vrbaški zbog čega je diskvalifikovana iz "Zadruge", a njen verenik David Dragojević ne može da dođe sebi. "I, šta sad da radim? Govorio sam joj sto puta da to ne radi, da se smiri, meni ne treba sve ovo"… »
"Nije mi bilo dobro": Majka Davida Dragojevića šokirana nakon što je videla kako Aleksandra udara Minu

"Nije mi bilo dobro": Majka Davida Dragojevića šokirana nakon što je videla kako Aleksandra udara Minu

Blic 07.01.2019
Aleksandra Subotić diskvalifikovana je iz "Zadruge" nakon što je udarila Minu Vrbaški, a sada se tim povodom oglasila Biljana Dragojević, majka njenog dečka Davida. Aleksandra je udarila Minu pesnicom u glavu, kada je videla da Vrbaški daje pivo… »

Vesti dana »