Povezane vesti
Počelo suđenje optuženima za ubistvo ruskog ambasadora
Al Jazeera 08.01.2019
Među 28 optuženih za atentat na Andreja Karlova 19. decembra 2016. u Ankari jest i imam Fethullah Gulen. U Ankari je u utorak počelo suđenje za 28 osoba koje se optužuju za umiješanost u ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj 2016. Među optuženima je i imam… »
Počelo suđenje za ubojstvo ruskog ambasadora u Ankari
Slobodna Evropa 08.01.2019
Suđenje dvadesetosmorici ljudi optuženih za umiješanost u ubojstvo ruskog ambasadora u Turskoj 2016. počelo je u Ankari. Među optuženim je i imam Fetulah Gulen koji živi u SAD a koga Turska optužuje i za organiziranje propalog vojnog puča 2016. Policajac… »
Počelo suđenje zbog ubistva ruskog ambasadora u Ankari
N1 Info 08.01.2019
Suđenje dvadesetosmorici optuženih za umešanost u ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj 2016. počelo je u Ankari. Među optuženim je i muslimanski propovednik Fetulah Gulen koji živi u SAD, a koga Turska optužuje i za organizovanje propalog puča 2016… »
Turska počela suđenje za ubistvo ambasadora Rusije Andreja Karlova: 9 od 28 optuženih izašlo pred sudiju, Gulenu i ostalima…
Kurir 08.01.2019
ANKARA - U Turskoj je danas počelo suđenje za 28 osoba zbog umešanosti u ubistvo ruskog ambasadora Andreja Karlova u toj zemlji 2016. godine, a među optuženima je i muslimanski imam Fetulah Gulen, kog Turska takođe optužuje za organizovanje neuspelog… »
Turska, počelo suđenje okrivljenima za ubistvo ambasadora Rusije
RTS 08.01.2019
U Turskoj je počelo suđenje za 28 osoba zbog umešanosti u ubistvo ruskog ambasadora Andreja Karlova u toj zemlji 2016. godine, među kojima i muslimanskom imamu Fetulahu Gulenu kojeg Turska krivi za organizovanje neuspelog puča iste godine. Policajac van… »
Pokrenut sudski postupak zbog ubistva ruskog ambasadora
Blic 08.01.2019
Sud u Turskoj pokrenuo je sudski postupak protiv 28 lica osumnjičenih za umešanost u ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova 2016. godine. Među osumnjičenima je i islamski sveštenik Fetulah Gulen, koji se nalazi u SAD i kojeg Ankara smatra… »
Vesti dana »
"Hvala što ste mi podarili Kosanu" Aca Sofronijević emotivnim govorom raznežio sve – poseban poklon od Halida Bešlića obeležio slavlje
Kurir pre 39 minutajoš 34 povezane
Zakazivanje sednice danas za sutra pokazuje da postoje nekakve skrivene namere vezano za sutrašnji saziv sednice.
Pravda pre 1 satjoš 41 povezana
Važno obaveštenje za sve Beograđane: Od sutra izmene režima saobraćaja
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana