Povezane vesti

Tuča u Zadruzi na božić Aleksandra pesnicom udarila Minu u glavu, ona se trese od plača

Tuča u Zadruzi na božić Aleksandra pesnicom udarila Minu u glavu, ona se trese od plača

Press 08.01.2019
U “Zadruzi” je tokom božićnog ručka došlo do žestoke tuče kada je Aleksandra Subotić udarila Minu Vrbaški. Aleksandra je pobesnela kada je videla da je Mina dala pivo njenom dečku Davidu Dragojeviću, pa ju je fizički napala. Subotićeva je… »
Ivana Vrbaški izgorela! Traži kaznu za prebijanje ćerke: Aleksandri se crno piše! Evo ko će je tužiti!

Ivana Vrbaški izgorela! Traži kaznu za prebijanje ćerke: Aleksandri se crno piše! Evo ko će je tužiti!

Kurir 08.01.2019
Aleksandra Subotić diskvalifikovana je na Božić zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški. Ona je nekadašnju cimerku iz "Zadruge 2" dva puta udarila u glavu, opsovala je i pretila joj, pa je ostavila uplakanu u Beloj kući usred proslave praznika. Ivani… »
"Ti ćeš leći, a ja ću ti glavu razbiti": Žestok sukob Mine Vrbaški i Karađorđa Subotića, uletelo obezbeđenje (video)

"Ti ćeš leći, a ja ću ti glavu razbiti": Žestok sukob Mine Vrbaški i Karađorđa Subotića, uletelo obezbeđenje (video)

Blic 08.01.2019
Aleksandra Subotić krvnički je udarila Minu Vrbaški zbog čega je diskvalifikovana iz "Zadruge", a sada je Subotićkin otac Karađorđe odlučio da se obračuna sa Minom. On je, naime, optužio Minu da se folira i da je njegova ćerka nije tukla, iako… »
Večeraš ćeš ti leći, a ja ću ti glavu razbiti: Karađorđe optužio Minu da masnice nisu prave, ona ga pljunula, a onda…

Večeraš ćeš ti leći, a ja ću ti glavu razbiti: Karađorđe optužio Minu da masnice nisu prave, ona ga pljunula, a onda…

Kurir 08.01.2019
Karađorđe Subotić uneo se u facu Mini Vrbaški, koju je njegova ćerka Aleksandra dva puta krvnički udarila u glavu, i rekao joj da se folira, da je sve namestila, a Mina ga je zbog uvreda pljunula. "Foliraš se. Skloni se ispred ispred mene. Šta… »
Aleksandra ju je krvnički 2 puta udarila u glavu, pa izbačena: Mina nije znala šta je snašlo, a evo kako joj izgleda lice…

Aleksandra ju je krvnički 2 puta udarila u glavu, pa izbačena: Mina nije znala šta je snašlo, a evo kako joj izgleda lice…

Kurir 08.01.2019
Mina Vrbaški, koju je Aleksandra Subotić žestoku udarila pesnicom u glavu, dan posle strašnih batina, rekla je da joj otoko polako spada i da je boli glava. "Glava me samo boli, ali sam ok. Oporavila sam se, nisam očekivala da ću dobiti udarac… »

Vesti dana »