Povezane vesti
Pedesetogodišnjakinje "previše stare" za ljubav, tvrdi francuski pisac
Radio 021 08.01.2019
Izajava francuskog pisca Jana Moaa, koji i sam ima 50 godina, izazvala je brojne kritike, ali i bes mnogih. Getty Images Jan Moa je poznat u Francuskoj Talas kritika i besa izazvala je izjava francuskog pisca Jana Moaa, koji je rekao da je „nesposoban"… »
Pedesetogodišnjakinje „previše stare“ za ljubav, tvrdi francuski pisac
Južne vesti 08.01.2019
Getty Images Jan Moa je poznat u Francuskoj Talas kritika i besa izazvala je izjava francuskog pisca Jana Moaa, koji je rekao da je „nesposoban" da voli ženu koja ima 50 ili više godina. Ono što izaziva dodatni bes je - što i sam pisac ima isto toliko… »
Pedesetogodišnjakinje „previše stare“ za ljubav, tvrdi francuski pisac
Danas 08.01.2019
Talas kritika i besa izazvala je izjava francuskog pisca Jana Moaa, koji je rekao da je „nesposoban“ da voli ženu koja ima 50 ili više godina. Ono što izaziva dodatni bes je – što i sam pisac ima isto toliko, punih 50. Jan Moa je za magazin Mari Kler… »
Vesti dana »
Đedović Handanović i Sijarto nakon sastanka: Cilj da se pregovori o NIS-u Rusa i MOL-a završe do kraja ove nedelje, Rafinerija u Pančevu od strateškog značaja
Kurir pre 1 satjoš 61 povezana
CEPRIS i druge organizacije se obratile UN zbog izmene pravosudnih zakona
Insajder pre 2 satajoš 32 povezane
Uživo Postignut tajni sporazum? "Ulice su pune krvi, tela odnose kamionima" FOTO/VIDEO
B92 pre 56 minutajoš 37 povezanih
Ovo su lokacije u Srbiji na kojima se nalaze „super radari“, postavljeni na 30 mesta, snimaju više prekršaja
Jugmedia pre 4 satijoš 7 povezanih
Ranđelović: Dosta smo kvalitetniji od Francuske, očekujem pobedu
Politika pre 11 minutajoš 32 povezane