Povezane vesti

Deo Veternika bez vode zbog havarije

Deo Veternika bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 09.01.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Veterniku, bez vode će danas, 9. januara, do 17 sati biti ulica Kralja Aleksandra i sve bočne ulice prema naselju Futog. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
"VODOVOD": Deo Kaća u četvrtak bez vode, slabiji pritisak na Popovici

"VODOVOD": Deo Kaća u četvrtak bez vode, slabiji pritisak na Popovici

Moj Novi Sad 09.01.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u Kaću, bez vode će u četvrtak, 10. januara, od 8 do 14 sati biti Njegoševa ulica. Takođe, zbog planiranih radova "Elektrodistribucije" na Popovici, postoji mogućnost da će sutra od 9 do 10 sati biti… »
Delovi Novog Sada bez vode

Delovi Novog Sada bez vode

RTV 09.01.2019
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti deo Bulevara despota Stefana (od Šekspirove ulice do Mosta slobode). Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Bajči Žilinskog, Kanalska… »
Deo Industrijske zone i Limana bez vode

Deo Industrijske zone i Limana bez vode

Dnevnik 09.01.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti deo Bulevara despota Stefana (od Šekspirove ulice do Mosta slobode). Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Bajči Žilinskog, Kanalska i Carinska… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog radova

Delovi Novog Sada bez vode zbog radova

Moj Novi Sad 09.01.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 9. januara, do 14 sati biti ulice Bajči Žilinskog, Kanalska i Carinska. Kako je ranije najavljeno, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će danas od 8 do 16 sati biti i deo Bulevara… »

Vesti dana »