Povezane vesti
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 09.01.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Veterniku, bez vode će danas, 9. januara, do 17 sati biti ulica Kralja Aleksandra i sve bočne ulice prema naselju Futog. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
"VODOVOD": Deo Kaća u četvrtak bez vode, slabiji pritisak na Popovici
Moj Novi Sad 09.01.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u Kaću, bez vode će u četvrtak, 10. januara, od 8 do 14 sati biti Njegoševa ulica. Takođe, zbog planiranih radova "Elektrodistribucije" na Popovici, postoji mogućnost da će sutra od 9 do 10 sati biti… »
Delovi Novog Sada bez vode
RTV 09.01.2019
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti deo Bulevara despota Stefana (od Šekspirove ulice do Mosta slobode). Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Bajči Žilinskog, Kanalska… »
Deo Industrijske zone i Limana bez vode
Dnevnik 09.01.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti deo Bulevara despota Stefana (od Šekspirove ulice do Mosta slobode). Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Bajči Žilinskog, Kanalska i Carinska… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 09.01.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 9. januara, do 14 sati biti ulice Bajči Žilinskog, Kanalska i Carinska. Kako je ranije najavljeno, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će danas od 8 do 16 sati biti i deo Bulevara… »
Vesti dana »
"Protivnici Amerike: - grešite!" Trampov savetnik za nacionalnu bezbednost obećava jedinstvo tokom prenosa vlasti
Blic pre 4 minuta
Detalji stravičnog požara kod Cvetkove pijace: Zapalila se radionica, vatra se proširila i na krov susedne kuće (video)
Blic pre 4 minuta
Detalji stravičnog požara kod Cvetkove pijace: Zapalila se radionica, vatra se proširila i na krov susedne kuće (video)
Blic pre 4 minuta