Повезане вести

Иван Ђакић: Жао ми је због објаве фотографије за православни Божић

Иван Ђакић: Жао ми је због објаве фотографије за православни Божић

Бета 09.01.2019
Син саборског посланика и локалног функционера ХДЗ Иван Дјакић изјавио је данас да му је жао што је на на свом Фејсбук профилу поставио фотографију особе с усташким обележјима која у руци држи одрубљену главу особе с четничким… »
Иван Ђакић: Жао ми је због фотографије за православни Божић

Иван Ђакић: Жао ми је због фотографије за православни Божић

Слободна Европа 09.01.2019
Син саборског посланика и локалног функционера ХДЗ Иван Ђакић изјавио је данас да му је жао што је на на свом Фејсбук профилу поставио фотографију особе с усташким обележјима која у руци држи одрубљену главу особе с четничким… »
Пуштен на слободу: Без притвора за Ивана Ђакића, мора редовно да се јавља полицији

Пуштен на слободу: Без притвора за Ивана Ђакића, мора редовно да се јавља полицији

Блиц 09.01.2019
Жупанијски суд у Бјеловару одлучио је данас да не одреди притвор Ивану Ђакићу, сину посланика у хрватском парламенту, Јосипа Ђакића, који је на фејсбуку, на дан православног Божића, објавио ужасавајућу фотографију усташе који у… »
Пуповац: Уморни смо од говора мржње, Хрватска да се суочи с тим

Пуповац: Уморни смо од говора мржње, Хрватска да се суочи с тим

Блиц 09.01.2019
Председник Самосталне демократске странке Срба (СДСС) Милорад Пуповац позвао је данас хрватско друштво да се суочи са проблемом говора мржње. Поводом случаја Ивана Ðакића, син посланика у хрватском парламенту Јосипа Ðакића, који… »
Пленковић: Поступак Ивана Ђакића недопустив

Пленковић: Поступак Ивана Ђакића недопустив

Слободна Европа 09.01.2019
Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је данас да је говор мржње Ивана Ђакића, сина саборског посланика и локалног функционера ХДЗ "недопустиво и по закону кажњиво" понашање. "Ми смо и као странка и као Влада осудили то… »
Пленковић: Поступак Ивана Ђакића недопустив и кажњив по закону

Пленковић: Поступак Ивана Ђакића недопустив и кажњив по закону

Данас 09.01.2019
Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је данас да је говор мржње Ивана Ђакића, сина саборског посланика и локалног функционера ХДЗ „недопустиво и по закону кажњиво“ понашање. „Ми смо и као странка и као Влада осудили то… »
Милорад Пуповац гост Дана уживо

Милорад Пуповац гост Дана уживо

Н1 Инфо 09.01.2019
Иван Ђакић, син ХДЗ-овог посланика, који је због говора мржње на дан православног Божића, када је уз честитику на фејсбуку објавио и фотографију усташе који у руци држи одрубљену главу српског војника, данас ће бити изведен… »
Пленковић: Поступак Ивана Ђакића за најоштрију осуду

Пленковић: Поступак Ивана Ђакића за најоштрију осуду

Дневник 09.01.2019
ЗАГРЕБ: Премијер Андреј Пленковић огласио се данас поводом скандалозне фејсбук "честитке" Ивана Ђакића, сина посланика владајућег ХДЗ Јосипа Ђакића, коју је објавио на православни Божић, а на којој је усташа са одрубљеном главом… »
Данас пред тужилаштвом: Син посланика ХДЗ провео ноћ у притвору због скандалозне фотографије са одрубљеном главом Србина

Данас пред тужилаштвом: Син посланика ХДЗ провео ноћ у притвору због скандалозне фотографије са одрубљеном главом Србина

Блиц 09.01.2019
Иван Ђакић, син посланика у хрватском парламенту, Јосипа Ђакића, који је на Фејсбуку, на дан православног Божића, објавио скандалозну фотографију усташе који у руци држи обрубљену главу Србина, провео је ноћ у притвору и очекује… »
Хрватска влада осудила говор мржње на Фејсбуку

Хрватска влада осудила говор мржње на Фејсбуку

Данас 08.01.2019
Хрватска влада данас је као говор мржње најоштрије осудила објаву на друштвеним мрежама Ивана Ђакића, сина саборског посланика и локалног функционера валдајуће Хрватске деморкатске заједнице (ХДЗ). Двадесетдвогодишњи Иван Ђакић… »

Вести дана »