Povezane vesti

Ivan Đakić: Žao mi je zbog objave fotografije za pravoslavni Božić

Ivan Đakić: Žao mi je zbog objave fotografije za pravoslavni Božić

Beta 09.01.2019
Sin saborskog poslanika i lokalnog funkcionera HDZ Ivan Djakić izjavio je danas da mu je žao što je na na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju osobe s ustaškim obeležjima koja u ruci drži odrubljenu glavu osobe s četničkim oznakama, objavili… »
Ivan Đakić: Žao mi je zbog fotografije za pravoslavni Božić

Ivan Đakić: Žao mi je zbog fotografije za pravoslavni Božić

Slobodna Evropa 09.01.2019
Sin saborskog poslanika i lokalnog funkcionera HDZ Ivan Đakić izjavio je danas da mu je žao što je na na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju osobe s ustaškim obeležjima koja u ruci drži odrubljenu glavu osobe s četničkim oznakama, objavili… »
Pušten na slobodu: Bez pritvora za Ivana Đakića, mora redovno da se javlja policiji

Pušten na slobodu: Bez pritvora za Ivana Đakića, mora redovno da se javlja policiji

Blic 09.01.2019
Županijski sud u Bjelovaru odlučio je danas da ne odredi pritvor Ivanu Đakiću, sinu poslanika u hrvatskom parlamentu, Josipa Đakića, koji je na fejsbuku, na dan pravoslavnog Božića, objavio užasavajuću fotografiju ustaše koji u ruci drži… »
Pupovac: Umorni smo od govora mržnje, Hrvatska da se suoči s tim

Pupovac: Umorni smo od govora mržnje, Hrvatska da se suoči s tim

Blic 09.01.2019
Predsednik Samostalne demokratske stranke Srba (SDSS) Milorad Pupovac pozvao je danas hrvatsko društvo da se suoči sa problemom govora mržnje. Povodom slučaja Ivana Ðakića, sin poslanika u hrvatskom parlamentu Josipa Ðakića, koji je na pravoslavni… »
Plenković: Postupak Ivana Đakića nedopustiv

Plenković: Postupak Ivana Đakića nedopustiv

Slobodna Evropa 09.01.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je govor mržnje Ivana Đakića, sina saborskog poslanika i lokalnog funkcionera HDZ "nedopustivo i po zakonu kažnjivo" ponašanje. "Mi smo i kao stranka i kao Vlada osudili to ponašanje, vidite da… »
Milorad Pupovac gost Dana uživo

Milorad Pupovac gost Dana uživo

N1 Info 09.01.2019
Ivan Đakić, sin HDZ-ovog poslanika, koji je zbog govora mržnje na dan pravoslavnog Božića, kada je uz čestitiku na fejsbuku objavio i fotografiju ustaše koji u ruci drži odrubljenu glavu srpskog vojnika, danas će biti izveden pred tužioca. HDZ… »
Plenković: Postupak Ivana Đakića nedopustiv i kažnjiv po zakonu

Plenković: Postupak Ivana Đakića nedopustiv i kažnjiv po zakonu

Danas 09.01.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je govor mržnje Ivana Đakića, sina saborskog poslanika i lokalnog funkcionera HDZ „nedopustivo i po zakonu kažnjivo“ ponašanje. „Mi smo i kao stranka i kao Vlada osudili to ponašanje… »
Plenković: Postupak Ivana Đakića za najoštriju osudu

Plenković: Postupak Ivana Đakića za najoštriju osudu

Dnevnik 09.01.2019
ZAGREB: Premijer Andrej Plenković oglasio se danas povodom skandalozne fejsbuk "čestitke" Ivana Đakića, sina poslanika vladajućeg HDZ Josipa Đakića, koju je objavio na pravoslavni Božić, a na kojoj je ustaša sa odrubljenom glavom Srbina u ruci… »
Danas pred tužilaštvom: Sin poslanika HDZ proveo noć u pritvoru zbog skandalozne fotografije sa odrubljenom glavom Srbina

Danas pred tužilaštvom: Sin poslanika HDZ proveo noć u pritvoru zbog skandalozne fotografije sa odrubljenom glavom Srbina

Blic 09.01.2019
Ivan Đakić, sin poslanika u hrvatskom parlamentu, Josipa Đakića, koji je na Fejsbuku, na dan pravoslavnog Božića, objavio skandaloznu fotografiju ustaše koji u ruci drži obrubljenu glavu Srbina, proveo je noć u pritvoru i očekuje se da danas… »
Hrvatska vlada osudila govor mržnje na Fejsbuku

Hrvatska vlada osudila govor mržnje na Fejsbuku

Danas 08.01.2019
Hrvatska vlada danas je kao govor mržnje najoštrije osudila objavu na društvenim mrežama Ivana Đakića, sina saborskog poslanika i lokalnog funkcionera valdajuće Hrvatske demorkatske zajednice (HDZ). Dvadesetdvogodišnji Ivan Đakić juče je na… »

Vesti dana »