Повезане вести

Раднички стартовао са три појачања, Дринчићева судбина највећа енигма

Раднички стартовао са три појачања, Дринчићева судбина највећа енигма

Моззарт спорт 09.01.2019
Отишли су Александар Станисављевић и Синиша Бабић. Закотрљала се лопта и на Чаиру. Охрабрене другим местом на табели, великом бодовном предношћу над Партизаном, те останком Ненада Лалатовића на месту шефа струке, Нишлије пуне… »
Раднички довео и десног бека Живковића

Раднички довео и десног бека Живковића

Спортски журнал 09.01.2019
Екипу Радничког су током паузе напустили Александар Станисављевић и Синиша Бабић, док су дошли Петар Петровић и Никола Чумић. Фудбалери Радничког окупили су се данас у Нишу пред почетак припрема за пролећни део сезоне… »
Раднички почео припреме, Лалат најавио појачања, стижу проверени играчи!

Раднички почео припреме, Лалат најавио појачања, стижу проверени играчи!

Спортске.нет 09.01.2019
Ненад Лалатовић је остао у клубу и сада је силно мотивисан да на пролеће заокружи сјајан посао који је јесенас направио. Фудбалери Радничког окупили су се данас у Нишу пред почетак припрема за пролећни део сезоне, предвођени… »
Лалатовић обавио прозивку: Међу фудбалерима Радничког двојица новајлија

Лалатовић обавио прозивку: Међу фудбалерима Радничког двојица новајлија

Хот спорт 09.01.2019
Данашњом прозивком на Чаиру су играчи Радничког почели припреме за нову сезону. Тренутно другопласирани тим Суперлиге претрпео је неколико промена у играчком кадру током паузе. Александар Станисављевић и Синиша Бабић су… »
Лалатовић: Био сам у иностранству, на преговорима

Лалатовић: Био сам у иностранству, на преговорима

Мондо 09.01.2019
"Искрено, имао сам озбиљну понуду из иностранства, ишао само тамо и на преговоре, али је превагнула моја жеља да останем уз породицу", рекао је тренер Радничког на окупљању пред зимске припреме и наставак сезоне. За седам… »

Вести дана »