Povezane vesti

Radnički startovao sa tri pojačanja, Drinčićeva sudbina najveća enigma

Radnički startovao sa tri pojačanja, Drinčićeva sudbina najveća enigma

Mozzart sport 09.01.2019
Otišli su Aleksandar Stanisavljević i Siniša Babić. Zakotrljala se lopta i na Čairu. Ohrabrene drugim mestom na tabeli, velikom bodovnom prednošću nad Partizanom, te ostankom Nenada Lalatovića na mestu šefa struke, Nišlije pune optimizma ulaze u… »
Radnički doveo i desnog beka Živkovića

Radnički doveo i desnog beka Živkovića

Sportski žurnal 09.01.2019
Ekipu Radničkog su tokom pauze napustili Aleksandar Stanisavljević i Siniša Babić, dok su došli Petar Petrović i Nikola Čumić. Fudbaleri Radničkog okupili su se danas u Nišu pred početak priprema za prolećni deo sezone, predvođeni trenerom… »
Lalatović obavio prozivku: Među fudbalerima Radničkog dvojica novajlija

Lalatović obavio prozivku: Među fudbalerima Radničkog dvojica novajlija

Hot sport 09.01.2019
Današnjom prozivkom na Čairu su igrači Radničkog počeli pripreme za novu sezonu. Trenutno drugoplasirani tim Superlige pretrpeo je nekoliko promena u igračkom kadru tokom pauze. Aleksandar Stanisavljević i Siniša Babić su napustili klub, a stigli… »
Radnički počeo pripreme, Lalat najavio pojačanja, stižu provereni igrači!

Radnički počeo pripreme, Lalat najavio pojačanja, stižu provereni igrači!

Sportske.net 09.01.2019
Nenad Lalatović je ostao u klubu i sada je silno motivisan da na proleće zaokruži sjajan posao koji je jesenas napravio. Fudbaleri Radničkog okupili su se danas u Nišu pred početak priprema za prolećni deo sezone, predvođeni trenerom Nenadom… »
Lalatović: Bio sam u inostranstvu, na pregovorima

Lalatović: Bio sam u inostranstvu, na pregovorima

Mondo 09.01.2019
"Iskreno, imao sam ozbiljnu ponudu iz inostranstva, išao samo tamo i na pregovore, ali je prevagnula moja želja da ostanem uz porodicu", rekao je trener Radničkog na okupljanju pred zimske pripreme i nastavak sezone. Za sedam godina, koliko se bavi… »

Vesti dana »