Povezane vesti
Vulin: Republika Srpska je moj dom i dom svih Srba
N1 Info 09.01.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da Srbija doživljava Republiku Srpsku (RS) kao svoj spoljnoplitički prioritet, te da će RS dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na toj funkciji biti čuvana i sačuvana. Kako se navodi u saopštenju… »
Vulin: Dok je predsednik Srbije Vučić Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana
Beta 09.01.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija doživljava Republiku Srpsku (RS) kao svoj spoljnoplitički prioritet, te da će RS dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na toj funkciji biti čuvana i sačuvana. Kako se navodi u saopštenju… »
Vulin: Srpska je dom svih ljudi koji veruju u slobodu
Danas 09.01.2019
Republika Srpska jeste moj dom i Republika Srpska je dom svih Srba, ali i dom svih ljudi koji veruju u slobodu i koji veruju da se za slobodu vredi boriti. Svim građanima Republike Srpske čestitam današnji veliki praznik, ali čestitam ga i svim Srbima… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Tražiću podršku za nezavisnost Republike Srpske": Dodik uskoro putuje u Moskvu: Zamoliću da na Savetu bezbednosti podignu veto
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Uznemirujući video) 47 sekundi užasa: Ovo je trenutak kada je autobus udario devojčicu na pešačkom prelazu u Zemunu
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana