Povezane vesti
Enes Kanter: Ne mogu da igram, plašim se da će me ubiti zbog Erdogana
Radio 021 10.01.2019
Košarkaš Njujork Niksa Enes Karter izjavio je da neće otputovati na NBA utakmicu u London iz straha da bi nešto moglo da mu se dogodi. Getty Images Kanter kaže da neće prestati da govori ono što misli, bez obzira na posledice Turski košarkaš, koji u NBA… »
Enes Kanter: „Ne mogu da igram, plašim se da će me ubiti zbog Erdogana"
Južne vesti 10.01.2019
Getty Images Kanter kaže da neće prestati da govori ono što misli, bez obzira na posledice Turski košarkaš, koji u NBA nastupa za Njujork Nikse, Enes Kanter trebalo bi da se raduje putu u London na utakmicu sledeće nedelje. Međutim, Kanter će ostati u… »
Enes Kanter: „Ne mogu da igram, plašim se da će me ubiti zbog Erdogana"
BBC News 10.01.2019
Košarkaš Njujork Niksa Enes Karter izjavio je da neće otputovati na NBA utakmicu u London iz straha da bi nešto moglo da mu se dogodi. Turski košarkaš, koji u NBA nastupa za Njujork Nikse, Enes Kanter trebalo bi da se raduje putu u London na utakmicu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih
Novi bilans zemljotresa u Indoneziji: Poginule 53 osobe, 135 povređenih i hiljade raseljenih
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Poginuli u autobuskoj nesreći u Mađarskoj se vraćali sa hodočašća: "Teško povređeno još devetoro, velika tragedija"
Newsmax Balkans pre 0 minutajoš 18 povezanih
Nisu blokirali saobraćaj Nezadovoljni ratari protestovalki pored puta Zrenjanin-Novi Sad moguća radikalizacija zbog niske otkupne cene suncokreta
Dnevnik pre 45 minutajoš 18 povezanih