Повезане вести

Сергеј уместо Саше Јанковића: Глумац иде на чело ПСГ?!

Сергеј уместо Саше Јанковића: Глумац иде на чело ПСГ?!

Курир 10.01.2019
Изборна скупштина покрета заказана за 26. јануар, коначна листа кандидата до 18. јануара. Глумац Сергеј Трифуновић могао би да наследи Сашу Јанковића на лидерској позицији Покрета слободних грађана. Његову кандидатуру очекују и… »
Трифуновић: Не желим да коментаришем изјаве о кандидатури за председника ПСГ

Трифуновић: Не желим да коментаришем изјаве о кандидатури за председника ПСГ

Данас 10.01.2019
Глумац Сергеј Трифуновић изјавио је данас да не жели да коментарише изјаву члана извршног одбора Покрета слободних грађана (ПСГ) Александра Оленика, како би он могао бити један од кандидата за новог председника ПСГ. „Он може да… »
Оленик кандидат за председника ПСГ, тврди да исто планира и Сергеј Трифуновић

Оленик кандидат за председника ПСГ, тврди да исто планира и Сергеј Трифуновић

Радио 021 10.01.2019
Члан Извршног одбора Покрета слободних грађана (ПСГ) Александар Оленик изјавио је да је једини кандидат за председника тог покрета, али и да има сазнања да глумац Сергеј Трифуновић планира да се кандидује за ту функцију, објавио… »
Сергеј Трифуновић не жели да коментарише наводе о кандидатури за председника ПСГ

Сергеј Трифуновић не жели да коментарише наводе о кандидатури за председника ПСГ

Н1 Инфо 10.01.2019
Глумац Сергеј Трифуновић изјавио је данас да не жели да коментарише изјаву члана извршног одбора Покрета слободних грађана Александра Оленика, како би он могао бити један од кандидата за новог председника ПСГ. "Он може да… »
Трка за чело ПСГ: "Ја сам једини кандидат, али и Сергеј Трифуновић планира да се кандидује"

Трка за чело ПСГ: "Ја сам једини кандидат, али и Сергеј Трифуновић планира да се кандидује"

Блиц 10.01.2019
Члан Извршног одбора Покрета слободних грађана (ПСГ) Александар Оленик изјавио је да је једини кандидат за председника тог покрета, али и да има сазнања да глумац Сергеј Трифуновић планира да се кандидује за ту функцију. Оленик… »
Сергеј Трифуновић улази у политику? Он и Оленик кандидати за председника Покрета слободних грађана

Сергеј Трифуновић улази у политику? Он и Оленик кандидати за председника Покрета слободних грађана

Телеграф 10.01.2019
Рок за подношење кандидатура за председника ПСГ је 18. јануар, а избори за новог председника заказани су за 26. јануар. Члан Извршног одбора Покрета слободних грађана (ПСГ) Александар Оленик изјавио је да је једини кандидат за… »
Оленик: Сергеј Трифуновић планира да се кандидује за председника ПСГ-а

Оленик: Сергеј Трифуновић планира да се кандидује за председника ПСГ-а

Нова економија 10.01.2019
Члан Извршног одбора Покрета слободних грађана (ПСГ) Александар Оленик изјавио је да је једини кандидат за председника тог покрета, али и да има сазнања да глумац Сергеј Трифуновић планира да се кандидује за ту функцију. Оленик… »
Александар Оленик: Сергеј Трифуновић је мој могући противкандидат

Александар Оленик: Сергеј Трифуновић је мој могући противкандидат

Данас 10.01.2019
Једини формални кандидат за председника ПСГ на изборима 26. јануара, за Данас, о политици за коју тражи подршку чланова овог покрета За сада сам једини формални кандидат за председника Покрета слободних грађана, а имам сазнања… »
Оленик: Сергеј Трифуновић планира да се кандидује за председника ПСГ

Оленик: Сергеј Трифуновић планира да се кандидује за председника ПСГ

Н1 Инфо 10.01.2019

Вести дана »