Povezane vesti

Poleteli avioni sa osumnjičenima iz OVK

B92 10.01.2019
Tri manja civilna aviona poletela su večeras sa vojnog dela prištinskog aerodroma, a izvori u Prištini naveli su da se u njima nalaze bivši pripadnici OVK. Navedeno je da će oni narednih dana biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine OVK… »

Kada će članovi OVK pred sud? VIDEO

B92 10.01.2019
Prve pozive Specijalnog tužilaštva za ratne zločine u Hagu dobilo je jedanaestoro bivših pripadnika takozvane Oslobodilačke vojske Kosova. Među njima je i jedna žena. Specijalnim letom iz Prištine za Holandiju trebalo je da otputuju šestorica… »

Prve laste: Teroristi iz OVK odleteli za Hag

Mondo 10.01.2019
Tri manja civilna aviona poletela su večeras sa vojnog dela prištinskog aerodroma, a izvori u Prištini naveli su da se u njima nalaze bivši pripadnici tzv. OVK koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine OVK. Foto… »

Teroristi u hagu: Iz Prištine poleteli avioni sa zločincima iz OVK! Rustem Mustafa i Sami Ljuštaku prvi na saslušanju

Kurir 10.01.2019
Izvesno je da se u avionima ne nalaze bivši "šef" takozvanog "glavnog štaba" "OVK" Sulejman Seljimi, čije je saslušanje odloženo zbog bolesti, te Remzi Šalja, koji je u međuvremenu pobegao sa Kosova i Metohije. PRIŠTINA - Tri manja civilna aviona… »

Iz Prištine poleteli avioni za Hag sa osumnjičenima iz OVK

RTV 10.01.2019
PRIŠTINA - Tri manja civilna aviona poletela su večeras sa vojnog dela prištinskog aerodroma, a izvori u Prištini naveli su da se u njima nalaze bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom sudu… »

"OVK ekspres" poleteo za Hag, pred istražiteljima prvo Ljuštaku i Mustafa

RTS 10.01.2019
Tri manja civilna aviona poletela su sa vojnog dela prištinskog aerodroma, potvrdili su za RTS izvori u Prištini. Isti izvori tvrde da se u njima nalaze bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova, koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom… »

Nejasno putuju li bivši pripadnici OVK u Hag kao svedoci ili osumnjičeni

N1 Info 10.01.2019
Grupa bivših pripadnika OVK danas bi trebalo da otputuje u Hag kako bi bili saslušani u tužilaštvu Specijalnog suda za zločine počinjene tokom sukoba na Kosovu, javili su prištinski mediji. U javnosti su se pojavila i moguća imena, ali u Hagu nisu… »

Prva vojnikinja OVK dobila poziv Kancelarije specijalnog tužioca

Danas 10.01.2019
Reci kaže da nema šta da krije, da im njene izjave neće svideti, ali da će im odgovoriti Raimonda Reci (Raimonda Reci) prva je žena koja je dobila poziv Kancelarije specijalnog tužioca, a jedanaesta osoba koja je javno objavila da joj je poziv… »

Kurti Tačiju: Nek vam kaže Ramuš, zatvor u Hagu nije loš

B92 10.01.2019
Priština -- Lider opozicionog Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti je u postu na svom Fesjbuk profilu pozvao Tačija da ode u Hag i suoči se sa Specijalnim sudom. U veoma opširnom postu, Kurti smatra da bi Tači trebalo da ode u Hag i da svojim… »

Ko je Raimonda Reci s Kosova, žena koju traži Hag?

Mondo 10.01.2019
Poziv za saslušanje u Specijalnom sudu u Hagu dobila je prva žena pripadnica tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), Raimonda Reci. Ona je na svom Facebook profilu potvrdila da je dobila poziv i dodala da joj je velika čast to što će biti jedina… »

On je raskrinkao Tačija i zločince OVK! Hašim je šef mafije, otimaju Srbe, ali i Albance, i vade im organe! Ovo su šok…

Kurir 10.01.2019
Najavljeno je da će specijalni sud za OVK pozvati sve one koje je bivši izvestilac Saveta Evrope Dik Marti pomenuo u svom izveštaju. U središtu navoda iz ovog izveštaja nalazi se Hašim Tači, a u izveštaju su pomenuti Šaip Muja, Kadri Veselji… »

Raimonda Reci, prva žena iz OVK pozvana u Hag VIDEO

B92 10.01.2019
Među pozvanima da se pojavi pred Specijalnim sudom za zločine bivše OVK, nalazi se i Raimonda Reci, koja je bila pripadnica te organizacije. Raimonda Reci je prva žena među pripadnicima OVK, koja će se pojaviti u Hagu, sedištu Specijalnog suda i… »

OVK zločinci izbegavaju haški sud: Komandant "crvena jabuka" ispario, a bivši šef glavnog štaba se naprasno razboleo

Blic 10.01.2019
Prva grupa bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) jutros je trebalo posebnim avionom da odletete u Hag, gde će ih saslušati tužioci Specijalnog suda za zločine počinjene tokom rata. Potpredsednik kosovskog parlamenta Džavit Haliti… »

Gaši: Tači neće moći da izbegne Hag, ako dobije poziv

Dnevnik 10.01.2019
PRIŠTINA: Kosovski advokat Toma Gaši je izjavio da predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, neće moći da izbegne Specijalni sud u Hagu, ako dobije poziv. Gaši je gostujući na RTV Dukađini rekao da je Tači ranije rekao da će… »

Kosovski advokat: Ako dobije poziv, Tači neće moći da izbegne Hag; Kurti: "Idi Hašime"

Blic 10.01.2019
Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači neće moći da izbegne Specijalni sud u Hagu, ako dobije poziv, kaže kosovski advokat Toma Gaši. Gaši je gostujući na RTV "Dukađini" rekao da je Tači ranije rekao da će se, ako bude… »

Tači neće moći da izbegne hag, ako ga pozovu: Kosovski advokat sve objasnio...

Kurir 10.01.2019
Kosovski advokat Toma Gaši je izjavio da predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, neće moći da izbegne Specijalni sud u Hagu, ako dobije poziv. Gaši je gostujući na RTV Dukađini rekao da je Tači ranije rekao da će se, ako… »

Odalović: Verujem da među bivšim pripadnicima OVK koji idu u Hag ima i osumnjičenih, ne samo svedoka

Blic 10.01.2019
Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović kaže da veruje da prva grupa bivših pripadnika OVK ne ide u Hag u svojsvtu svedoka, već da će se naći na listi onih koji su osumnjičeni i koji će, kako se nada, biti optuženi. Kako… »

Gaši: Tači neće moći da izbegne Hag, ako dobije poziv

RTV 10.01.2019
PRIŠTINA, BEOGRAD - Kosovski advokat Toma Gaši je izjavio da predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, neće moći da izbegne Specijalni sud u Hagu, ako dobije poziv. Gaši je gostujući na RTV Dukađini rekao da je Tači ranije… »

Odalović: Bivši pripadnici OVK ne idu u Hag kao svedoci

Vesti online 10.01.2019
Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Srbije Veljko Odalović kaže, povodom današnjeg odlaska prve grupe bivših pripadnika tzv. OVK u Hag, gde će ih saslušati tužioci Specijalnog suda za zločine počinjene tokom rata, da veruje da oni ne… »

Pozivi iz Haga za pripadnike OVK se nižu, a na spisku je i jedna žena

Blic 10.01.2019
Poziv za saslušanje u Specijalnom sudu u Hagu dobila je prva žena pripadnica takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), Raimonda Reci. Ona je na svom Fejsbuk profilu potvrdila da je dobila poziv, i dodala da joj je "velika čast" to što će biti… »

Raimonda Reci, prva žena iz OVK pozvana u Hag

RTS 10.01.2019
Među pozvanima da se pojavi pred Specijalnim sudom za zločine bivše OVK, nalazi se i Raimonda Reci, koja je bila pripadnica te organizacije. Raimonda Reci je prva žena među pripadnicima OVK, koja će se pojaviti u Hagu, sedištu Specijalnog suda i… »

Albanka Raimonda, ubica Srba na Kosovu, konačno dobila poziv za Hag: Prva žena terorista OVK ide pred Specijalni sud (foto)

Kurir 10.01.2019
PRIŠTINA - Poziv za saslušanje u Specijalnom sudu u Hagu dobila je prva žena pripadnica tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), Raimonda Rreci. Rreci je na svom Fejsbuk profilu potvrdila da je dobila poziv i dodala da joj je velika čast to što će… »

Odalović govori ono što Albanci ne žele da čuju: Bivši pripadnici OVK ne idu u Hag kao svedoci

Kurir 10.01.2019
BEOGRAD - Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Srbije Veljko Odalović kaže, povodom današnjeg odlaska prve grupe bivših pripadnika tzv. OVK u Hag, gde će ih saslušati tužioci Specijalnog suda za zločine počinjene tokom rata, da veruje… »

Na putu za Hag – svedoci ili optuženi

RTS 10.01.2019
Prva grupa bivših pripadnika OVK danas, posebnim avionom iz Prištine, ide za Hag, gde će ih saslušati tužioci Specijalnog suda za zločine počinjene tokom rata. Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović rekao je za RTS da… »

Odalović očekuje prve optužnice protiv pripadnika OVK

N1 Info 10.01.2019
Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je da je veoma važno što su u Hag pozvani i pripadnici komandne strukture Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) i dodao da očekuje da će prve optužnice za zločine nad Srbima… »

Odalović: Očekujem ubrzo prve optužnice protiv pripadnika OVK

Novi magazin 10.01.2019
Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je danas da je veoma važno što su u Hag pozvani i pripadnici komandne strukture Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) i dodao da očekuje da će prve optužnice za zločine nad… »

Odalović: Očekujem ubrzo prve optužnice protiv pripadnika OVK

Danas 10.01.2019
Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je danas da je veoma važno što su u Hag pozvani i pripadnici komandne strukture Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) i dodao da očekuje da će prve optužnice za zločine nad… »

Vesti dana »