Povezane vesti

Ceca progovorila o jezivom trenutku u životu: "Branik mu je isekao vrat, a ja nisam mogla da budem pored njega"

Ceca progovorila o jezivom trenutku u životu: "Branik mu je isekao vrat, a ja nisam mogla da budem pored njega"

Blic 10.01.2019
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u jednom intervjuu se prisetila nekih teških momenanat u životu. Jedan od njih bio je upravo kada je njen sin Veljko imao saobraćajnu nezgodu i to na Kipru. - Najgori trenutak mi je bio kad je Veljko imao… »
Ceca se priseća: Zbog nanogice nisam mogla da pomognem Veljku posle nesereće

Ceca se priseća: Zbog nanogice nisam mogla da pomognem Veljku posle nesereće

Tračara 10.01.2019
Svetlana Ražnatović Ceca prisetila se perioda kada je nosila nanogicu kako bi odslužila izrečenu sudsku kaznu, pa je otkrila da joj je najgori momenat bio kad su joj saopštili da je njen sin Veljko Ražnatović imao saobraćajku, u kojoj mu je branik… »
Branik mu je isekao vrat: Ceca Ražnatović u jezivoj ispovesti otkrila najgori trenutak životu posle ubistva Arkana, a to…

Branik mu je isekao vrat: Ceca Ražnatović u jezivoj ispovesti otkrila najgori trenutak životu posle ubistva Arkana, a to…

Kurir 10.01.2019
Svetlana Ceca Ražnatović prisetila se najgoreg trenutka u svom životu, nakon pogibije supruga Željka Ražnatovića Arkana. - Najgori trenutak mi je bio kad je Veljko imao saobraćajku na Kipru, a ja nisam mogla da odem tamo jer sam imala nanogicu, ni… »

Vesti dana »