Povezane vesti
Ove žene su ostale bez muževa, ali su zato mogle da kupe sve na svetu: 10 najskupljih razvoda svih vremena (foto)
Telegraf 10.01.2019
Mnoge poznate ličnosti su svojim supružnicima posle razvoda morale da plate milione dolara, a negde je ta cifra išla i do čitave milijarde. Osnivač i izvršni direktor Amazona Džef Bezos objavio je u sredu da se on i njegova supruga Mekenzi razvode posle… »
Zbog ovih fotografija se razvodi Džef Bezos: Četiri meseca su ga tajno snimali kako vara suprugu
Telegraf 10.01.2019
Postoje i fotografije ljubavnog para koje su previše eksplicitne za objavljivanje. Juče je odjeknula vest da se najbogatiji čovek sveta Džef Bezos i njegova supruga Mekenzi razvode posle 25 godina braka, a samo nekoliko sati kasnije, poznati tabloid koji… »
Žena zbog koje se Džef Bezos razvodi posle 25 godina braka
Noizz 10.01.2019
Američki milijarder Džef Bezos, osnivač kompanije Amazon i prvi na Forbsovoj listi najbogatijih, objavio je da se razvodi posle 25 godina braka. "Želimo da obavestimo ljude o novosti u našim životima. Odlučili smo da se razvedemo i nastavimo kao… »
Najbogatiji čovek na svetu juče je objavio da se razvodi, a već danas šeta zgodnu voditeljku koja je udata (foto)
Telegraf 10.01.2019
Jedan magazin ističe da su njihovi novinari nekoliko meseci pratili novopečeni ljubavni par. Američki milijarder Džef Bezos (54), osnivač kompanije Amazon i najbogatiji čovek na Forbsovoj listi, objavio je da se razvodi posle 25 godina braka. Nakon ove… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 3 satajoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana