Povezane vesti

Prva grupa komandanata OVK još nije u Hagu, hoće li i Tači i Haradinaj pred sud

N1 Info pre 8 dana
Kako saznaje N1, bivši komandanti OVK koji će biti saslušani u Specijalnom sudu za zločine OVK još nisu otputovali u Hag. Sami Luštaku večeras putuje u Nemačku, a potom u nedelju u Hag, dok će put Haga, takođe u nedelju, Rustem Mustafa.
Izvor: N1 Tri manja civilna aviona poletela su sinoć sa vojnog dela prištinskog aerodroma - to je vest koju prenose svi beogradski mediji, pozivajući se na izvore sa Kosova i navode da su se u avionima nalazili bivši pripadnici... »

Iz Prištine poleteli avioni sa osumnjičenima iz OVK

Politika pre 8 dana
PRIŠTINA - Tri manja civilna aviona poletela su sa vojnog dela prištinskog aerodroma, a izvori u Prištini naveli su da se u njima nalaze bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine OVK, preneo je RTS. Prištinski advokat Tom... »

Luštaku i Mustafa za vikend redovnim letom putuju u Hag

Dnevnik pre 8 dana
PRIŠTINA: Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Luštaku i Rustem Mustafa će tokom vikenda otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine nad Srbima, nelojalnim Albancima i pripadnicima drugih zajednica, koje je ta paravojna formacija počinila tokom rata na Kosovu.
To je za sajt prištinske "Kohe" potvrdio Arijanit Koci, advokat Luštakua i Mustafe.On je rekao da će zajedno sa svojim klijentima ovog vikenda biti u Hagu."Upravo sam razgovarao sa Luštakuom i ovog vikenda ćemo redovnom linijom... »

Ljuštaku i Mustafa za vikend redovnim letom putuju u Hag

RTS pre 8 dana
RTS: Ljuštaku i Mustafa za vikend redovnim letom putuju u Hag
Bivši komandanti OVK – Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa će tokom vikenda otputovati u Hag, gde će biti saslušanii u Specijalnom sudu za ratne zločine nad Srbima, nelojalnim Albancima i pripadnicima drugih zajednica, koje je ta paravojna formacija počinila tokom rata na Kosovu, potvrdio je Arijanit Koci, advokat Ljuštakua i Mustafe.
Arijanit Koci je za sajt prištinske Kohe rekao da će zajedno sa svojim klijentima ovog vikenda biti u Hagu. "Upravo sam razgovarao sa Ljuštakom i ovog vikenda ćemo redovnom linijom putovati u Hag. Ostaje da se vidi samo kojim... »

Proveraju se navodi Dika Martija

RTV pre 8 dana
RTV: Proveraju se navodi Dika Martija
PRIŠTINA - U izveštaju Dika Martija ima mnogo toga i mi obavljamo sveobuhvatnu istragu njegovog sadržaja, izjavio je za Insajder portparol Specijalnog suda za zločine OVK Kris Benet, komentarišući navode potpredsednika Skupštine Kosova Džavita Haljitija da će svi koji se pominju u izveštaju, a za koje postoje dokazi, biti pozvani pred sud.
Na pitanje Insajdera da li će poziv za saslušanje dobiti i predsednik Kosova Hašim Tači, koji se u Martijevom izveštaju pominje kao vođa kriminalne mreže, Benet nije želeo da odgovori. „Ne možemo da govorimo o statusu istrage i o... »

Odalović: Nadamo se da će sud u Hagu osuditi i "zvučna imena" iz OVK

N1 Info pre 8 dana
Veljko Odalović kaže da se nada da će sud u Hagu uspeti da rasvetli zločine OVK i osudi ne samo bivše pripadnike te grupe koji su pozvani u Hag, nego i više funkcionere. Novinarka Danasa Jelena Diković kaže da ne zna u kom svojstvu su pozvani u Hag, kao svedoci ili kao osumnjičeni, ali dodaje da je sigurno jedno - da nisu pozvani kao žrtve.
Jedna od glavnih vesti u Srbiji od srede uveče je da je prva grupa bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova od četvrtka u Hagu, gde će ih saslušati tužioci Specijalnog suda za zločine počinjene tokom rata. Pozive za... »

Avioni sa osumnjičenim pripadnicima OVK odleteli za Hag

Politika pre 8 dana
PRIŠTINA - Tri manja civilna aviona poletela su sinoć sa vojnog dela prištinskog aerodroma, a izvori u Prištini naveli su da se u njima nalazili bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine OVK, preneo je RTS. Prištinski... »

Bivši pripadnici OVK na putu za Hag

Danas pre 8 dana
Tri manja civilna aviona poletela su sa vojnog dela prištinskog aerodroma, potvrdili su za RTS izvori u Prištini.
Isti izvori tvrde da se u njima nalaze bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova, koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine OVK. Neposredno posle poletanja nije bilo poznato ko se tačno nalazi u... »

Mustafa i Ljuštaku pred tužiocem: Prva grupa terorista tzv. OVK otišla u Hag na saslušanja pred Specijalnim sudom

Večernje novosti pre 8 dana
Prva grupa terorista tzv. Oslobodilačke vojske Kosova koja će biti saslušana pred tužiocem Specijalizovanog tužilaštva u Hagu odletela je u četvrtak u Hag
PRVA grupa terorista tzv. Oslobodilačke vojske Kosova koja će biti saslušana pred tužiocem Specijalizovanog tužilaštva u Hagu odletela je u četvrtak u Hag. Prema nezvaničnim informacijama, u tri manja aviona, koje je organizovala... »

OVK ekspres: Bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova otputovali na saslušanje u Hag

Blic pre 9 dana
Tri manja civilna aviona poletela su večeras sa vojnog dela prištinskog aerodroma, a izvori u Prištini naveli su da se u njima nalaze bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine OVK, preneo je RTS. Prištinski advokat Tom Gaši... »

Krajinović bez plasmana u osminu finala AO

Beta  pre 4 sata  još 65 povezanih

Kraj: Zadar - Partizan 92:97

Večernje novosti  pre 25 minuta  još 25 povezanih

Održan sedmi protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu

N1 Info  pre 50 minuta  još 19 povezanih

Predlog Vlade nije prihvaćen, nastavlja se štrajk u RGZ-u

Danas  pre 10 sati  još 7 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.