Povezane vesti

Prva grupa komandanata OVK još nije u Hagu, hoće li i Tači i Haradinaj pred sud

N1 Info 11.01.2019
Kako saznaje N1, bivši komandanti OVK koji će biti saslušani u Specijalnom sudu za zločine OVK još nisu otputovali u Hag. Sami Luštaku večeras putuje u Nemačku, a potom u nedelju u Hag, dok će put Haga, takođe u nedelju, Rustem Mustafa. Izvor… »

Iz Prištine poleteli avioni sa osumnjičenima iz OVK

Politika 11.01.2019
PRIŠTINA - Tri manja civilna aviona poletela su sa vojnog dela prištinskog aerodroma, a izvori u Prištini naveli su da se u njima nalaze bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne… »

Luštaku i Mustafa za vikend redovnim letom putuju u Hag

Dnevnik 11.01.2019
PRIŠTINA: Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Luštaku i Rustem Mustafa će tokom vikenda otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine nad Srbima, nelojalnim Albancima i pripadnicima drugih zajednica, koje je ta paravojna… »

Ljuštaku i Mustafa za vikend redovnim letom putuju u Hag

RTS 11.01.2019
Bivši komandanti OVK – Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa će tokom vikenda otputovati u Hag, gde će biti saslušanii u Specijalnom sudu za ratne zločine nad Srbima, nelojalnim Albancima i pripadnicima drugih zajednica, koje je ta paravojna formacija… »

Proveraju se navodi Dika Martija

RTV 11.01.2019
PRIŠTINA - U izveštaju Dika Martija ima mnogo toga i mi obavljamo sveobuhvatnu istragu njegovog sadržaja, izjavio je za Insajder portparol Specijalnog suda za zločine OVK Kris Benet, komentarišući navode potpredsednika Skupštine Kosova Džavita… »

Odalović: Nadamo se da će sud u Hagu osuditi i "zvučna imena" iz OVK

N1 Info 11.01.2019
Veljko Odalović kaže da se nada da će sud u Hagu uspeti da rasvetli zločine OVK i osudi ne samo bivše pripadnike te grupe koji su pozvani u Hag, nego i više funkcionere. Novinarka Danasa Jelena Diković kaže da ne zna u kom svojstvu su pozvani u… »

Avioni sa osumnjičenim pripadnicima OVK odleteli za Hag

Politika 11.01.2019
PRIŠTINA - Tri manja civilna aviona poletela su sinoć sa vojnog dela prištinskog aerodroma, a izvori u Prištini naveli su da se u njima nalazili bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom sudu… »

Bivši pripadnici OVK na putu za Hag

Danas 10.01.2019
Tri manja civilna aviona poletela su sa vojnog dela prištinskog aerodroma, potvrdili su za RTS izvori u Prištini. Isti izvori tvrde da se u njima nalaze bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova, koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom… »

Mustafa i Ljuštaku pred tužiocem: Prva grupa terorista tzv. OVK otišla u Hag na saslušanja pred Specijalnim sudom

Večernje novosti 10.01.2019
Prva grupa terorista tzv. Oslobodilačke vojske Kosova koja će biti saslušana pred tužiocem Specijalizovanog tužilaštva u Hagu odletela je u četvrtak u Hag. PRVA grupa terorista tzv. Oslobodilačke vojske Kosova koja će biti saslušana pred… »

OVK ekspres: Bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova otputovali na saslušanje u Hag

Blic 10.01.2019
Tri manja civilna aviona poletela su večeras sa vojnog dela prištinskog aerodroma, a izvori u Prištini naveli su da se u njima nalaze bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova koji će narednih dana biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne… »

Vesti dana »