Povezane vesti

Mari najavio kraj karijere, možda već posle Melburna

Glas Amerike 11.01.2019
Jedan od najboljih tenisera današnjice, bivši prvi reket sveta Britanac Endi Mari najavio je da će tokom 2019. završiti profesionalnu karijeru. Na konferenciji za novinare u Melburnu, pred početak prvog ovogodišnjeg grand slem turnira, na kojem je… »

Endi Marej najavio odlazak u penziju

Politika 11.01.2019
MELBURN - Britanski teniser Endi Marej najavio je danas da će se ove godine penzionisati i da će mu Australijan open možda biti poslednji turnir. Marej je učestvovao na turniru u Brizbejnu nakon godinu dana odsustva zbog operacije kuka. „Mogu da… »

Mari u suzama najavio kraj karijere

Mozzart sport 11.01.2019
Oproštaj moguće već posle Australijan opena. stužujuća vest ovog jutra stiže iz Melburna, gde se 31-godišnji Britanac Endi Mari priprema za učešće na Australijan openu. Vrlo moguće svom poslednjem takmičarskom turniru. „Vrlo se loše… »

Kraj se bliži: Mari najavio povlačenje

Hot sport 11.01.2019
Britanski teniser Endi Mari najavio je danas da će se ove godine penzionisati i da će mu Australijan open možda biti poslednji turnir. Mari je učestvovao na turniru u Brizbejnu nakon godinu dana odsustva zbog operacije kuka. – Mogu da igram sa… »

Mari u suzama najavio penziju posle Vimbldona!

B92 11.01.2019
Britanski teniser Endi Mari imao je veoma emitovnu konferenciju za medije u Melburnu gde je najavio da bi Vimbldon mogao da mu bude poslednji turnir u karijeri. Mari je u nekoliko navrata imao suze u očima dok je pričao o problemu s kukom koji ga muči… »

Endi Marej najavio penziju, Australijan open možda poslednji turnir

Sportski žurnal 11.01.2019
- Ne osećam se dobro, dugo se borim. Već 20 meseci osećam jak bol. Uradio sam sve što sam mogao da se oporavim, ali ništa nije pomoglo. Bolje sam nego pre šest meseci, ali i dalje trpim veliki bol - rekao je Marej. Britanski teniser Endi Marej… »

Endi Marej najavio penziju, Australijan open možda poslednji turnir (VIDEO)

Beta 11.01.2019
Britanski teniser Endi Marej najavio je danas da će se ove godine penzionisati i da će mu Australijan open možda biti poslednji turnir. Marej je učestvovao na turniru u Brizbejnu nakon godinu dana odsustva zbog operacije kuka. "Mogu da igram sa… »

Endi Marej u suzama najavio kraj karijere! Video, foto

Mondo 11.01.2019
Tužna vest stiže iz Melburna. Povrede su učinile svoje. Endi Marej više nema snage da igra na najvišem nivou i zato je najavio skori kraj karijere. Rastužujuća vest stiže iz Melburna, gde se 31-godišnji Britanac priprema za učešće na… »

Marej najavio penziju, Australijan open možda poslednji turnir

Danas 11.01.2019
Britanski teniser Endi Marej najavio je danas da će se ove godine penzionisati i da će mu Australijan open možda biti poslednji turnir. Marej je učestvovao na turniru u Brizbejnu nakon godinu dana odsustva zbog operacije kuka. „Mogu da igram sa… »

Marej najavio penziju, Australijan open možda poslednji turnir (VIDEO)

Novi magazin 11.01.2019
Britanski teniser Endi Marej najavio je danas da će se ove godine penzionisati i da će mu Australijan open možda biti poslednji turnir. Marej je učestvovao na turniru u Brizbejnu nakon godinu dana odsustva zbog operacije kuka. "Mogu da igram sa… »

Endi Marej najavio kraj karijere

Dnevnik 11.01.2019
MELBURN: Britanski teniser Endi Marej izjavio je da bi mu turnir u Australiji mogao biti poslednji u karijeri. "Nisam siguran da mogu da igram uz bol narednih četiri ili pet meseci", rekao je na izuzetno emotivnoj konferenciji za novinare Marej koji ima… »

Marej u suzama nagovestio da se oprašta posle Vimbldona (VIDEO)

Vesti online 11.01.2019
Najbolji posleratni britanski teniser, trostruki grend slem šampion, otvoreno je govorio da gubi bitku s povredom kuka. Iako je vršnjak Novaka Đokovića pa bi po starosnom dobu mogao da se upusti u bitke za još trojefa s četiri najvrednija turnira… »

Šok u Melburnu: Marej u suzama najavio odlazak u penziju!?

Večernje novosti 11.01.2019
Mučim se već 20 meseci sa bolovima. Uradio sam sve što sam mogao da rešim problem sa kukom, ali ne ide. Voleo bih da moj poslednji turnir bude Vimbldon – rekao je Britanac. Šokantne vesti stižu iz Melburna. Nekada prvi reket sveta Endi Marej bi… »

Vesti dana »