Povezane vesti

Vanredna situacija u pet opština u Srbiji

Slobodna Evropa 11.01.2019
Pomoćnik ministrа i nаčelnik Sektorа zа vаnredne situаcije Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа Srbije Predrаg Mаrić izjavio je dаnаs dа je zbog velikih snežnih pаdаvinа vаnrednа situаcijа trenutno proglаšenа u pet opštinа i… »

Zbog snega vanredna situacija u četiri opštine

Politika 11.01.2019
Na putevima 1.800 putara, svim raspoloživim mašinama i kamionima za posipanje i čišćenje snega, rade na terenu 24 časa. Zbog snega koji je neprekidno padao dva dana, vanredna situacija na snazi je u Novoj Varoši, Lučanima, Raški i Ivanjici. Iz… »

Borba sa snegom – vanredno u sedam opština, evakuisano 10 osoba

RTS 11.01.2019
Zbog snega koji je neprekidno padao dva dana, vanredna situacija na snazi je u Novoj Varoši, Lučanima, Raški, Ivanjici, Kraljevu, Arilju i Požegi. Evakuisano deset osoba. Iz "Puteva Srbije" saopštavaju da se saobraćaj na državnim putevima u zemlji… »

Debeo sneg, tanke zalihe

RTS 11.01.2019
Više od desetak sela u Opštini Raška je potpuno ili delimično odsečeno od ostatka opštine, a u većini seoskih škola je potpuno obustavljena nastava, dok je u matičnim školama zabeleženo povećano odsustvo učenika. Naročito su pogođena sela… »

AMSS: Oprez na putevima, teretnjači čekaju na Horgošu i Batrovcima

Blic 11.01.2019
Na gotovo svim putevima u Srbiji, osim na autoputevima i putevima na krajnjem severu Vojvodine gde su kolovozi mokri, vozače očekuju pravi zimski uslovi vožnje, upozoravaju iz AMSS. Zbog lošeg vremena savetuju vozačima da na put kreću isključivo sa… »

Vozači, prilagodite brzinu: Oprez zbog mokrih kolovoza, na Horgošu i Batrovcima teretnjaci čekaju sat vremena

Kurir 11.01.2019
Na gotovo svim putevima u Srbiji, osim na auto-putevima i putevima na krajnjem severu Vojvodine gde su kolovozi mokri, vozače očekuju pravi zimski uslovi vožnje, upozoravaju iz AMSS. Zbog lošeg vremena savetuju vozačima da na put kreću isključivo… »

Vanredna situacija u sedam opština, 10 osoba evakuisano

RTV 11.01.2019
BEOGRAD - Zbog snega, koji neprestano pada na jugu i jugozapadu Srbije, vanredna situacija na snazi je u sedam opština. Radi se o Novoj Varoš, Lučanima, Raški, Ivanjici, Kraljevu, Arilju i Požegi. Na čišćenju puteva angažovano je 1.800 putara sa… »

Putevi Srbije: 1.800 putara na terenu

Politika 11.01.2019
JP „Putevi Srbije” saopštilo je da se saobraćaj na državnim putevima u zemlji odvija otežano zbog loših vremenskih uslova i novih snežnih padavina, pojave mestimične poledice i magle. Kako se navodi u saopštenju, 1.800 putara sa svim… »

Vanredno u sedam opština, evakuisano 10 osoba

Radio 021 11.01.2019
Zbog snega koji je neprekidno padao dva dana, vanredna situacija na snazi je u Novoj Varoši, Lučanima, Raški, Ivanjici, Kraljevu, Arilju i Požegi, a evakuisano je deset osoba. Iz "Puteva Srbije" saopštavaju da se saobraćaj na državnim putevima u… »

Srbija pod snegom Vanredna situacija u 5 opština, 10 osoba evakuisano, beba prebačena u bolnicu

Press 11.01.2019
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je danas da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u ugroženim područjima… »

Marić: Vanredna situacija u pet opština u Srbiji

N1 Info 11.01.2019
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u ugroženim područjima… »

Marić: Vanredno u pet opština, 10 osoba evakuisano

B92 11.01.2019
Beograd -- Načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić izjavio da je vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u evakuisano deset osoba. "Zbog neprohodnosti puteva uglavnom u planinskim područjima i teškoća u snabdevanju… »

Haos! Smetovi do dva metra, vanredno u šest opština

Mondo 11.01.2019
Zbog snega koji je neprekidno padao dva dana, vanredna situacija na snazi je pored Nove Varoši, Lučana, Raške i Ivanjice, proglašena i u Kraljevu i Arilju. Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Vanredno u 5 opština, evakuisano 10 ljudi: Sneg u Srbiji pravi probleme s putevima i strujom! Bolesnu bebu jedva prebacili do…

Kurir 11.01.2019
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je danas da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u ugroženim područjima… »

Srbija pod snegom: Vanredna situacija u 5 opština, 10 osoba evakuisano, beba prebačena u bolnicu

Blic 11.01.2019
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je danas da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u ugroženim područjima… »

Marić: Vanredna situacija u pet opština, desetoro osoba evakuisano

Novi magazin 11.01.2019
Pomoćnik ministrа i nаčelnik Sektorа zа vаnredne situаcije Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа Predrаg Mаrić izjavio je dаnаs dа je zbog velikih snežnih pаdаvinа vаnrednа situаcijа trenutno proglаšenа u pet opštinа i dа je u… »

AMSS: Nove snežne padavine dodatno otežavaju vožnju

Novi magazin 11.01.2019
U svim krajevima Srbije, osim Vojvodine, nove snežne padavine dodatno su otežale zimske uslove vožnje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Snega na kolovozima do pet centimetara ima na putevima prvog prioriteta na teritoriji Bačke, Novog… »

Haos u Novoj Varoši, prijepolju i kosjeriću: Sneg zatrpao sela, što mašine odnesu vetar vrati nazad... (foto)

Kurir 11.01.2019
U novovaroškoj opštini i dalje su zavjena sela ispod Javora, Murtenice i Zlatara, a ono što očiste mašine, nove snežne padavine i vetar ubrzo ponovo zaveju. U ovoj opštini visina snežnog pokrivača je preko pola metra, a na pojedinim deonicama… »

Zbog snega vanredna situacija u pojedinim opštinama

Politika 11.01.2019
Zbog snega koji neprestano pada skoro 24 sata otežan je život u mnogim delovima Srbije, a u pojedinim opštinama proglašena je vanredna situacija, dok su zbog snežnih nanosa u nekim krajevima sela odsečena od sveta i bez struje već nekoliko dana. U… »

Vanredna situacija u četiri opštine

B92 11.01.2019
Zbog snega koji je neprekidno padao dva dana, vanredna situacija na snazi je u Novoj Varoši, Lučanima, Raški i Ivanjici. Iz "Puteva Srbije" saopštili su da se saobraćaj na državnim putevima u zemlji odvija otežano i da je 1.800 putara sa svim… »

Vanredna situacija zbog snega u četiri opštine, u Raškoj desetak sela odsečeno od sveta

Blic 11.01.2019
Vanredna situacija je zbog snega koji neprekidno pada 24 sata u četvrtak uveče proglašena i u Raškoj. U Raškoj je desetak sela odsečeno od sveta, prenosi RTS, a vanredna situacija je na snazi i u Novoj Varošši, u Lučanima i u Ivanjici. Obilne… »

U većem delu zemlje otezana vožnja zbog snega

B92 11.01.2019
Beograd -- U većem delu Srbije, sem na krajnjem severu Vojvodine, snežne padavine dodatno su otežale već zimske uslove vožnje, saopštio je jutros AMSS. U nižim predelima na putevima koji spadaju u prvi prioritet čišćenja kolovoza, ima snega u… »

U većem delu zemlje otežana vožnja zbog snega

Dnevnik 11.01.2019
BEOGRAD: U većem delu Srbije, sem na krajnjem severu Vojvodine, snežne padavine dodatno su otežale već zimske uslove vožnje, saopštio je jutros AMSS. U nižim predelima na putevima koji spadaju u prvi prioritet čišćenja kolovoza, ima snega u… »

Vozači, pamet u glavu: Sneg koji ne prestaje otežava vožnju, na putevima ga ima do 5 cm

Kurir 11.01.2019
BEOGRAD - U svim krajevima Srbije, osim Vojvodine, nove snežne padavine dodatno su otežale zimske uslove vožnje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Snega na kolovozima do pet centimetara ima na putevima prvog prioriteta na teritoriji… »

Vanredna situacija u Novoj Varoši, Lučanima i Raškoj

Danas 11.01.2019
Zbog snega koji neprekidno pada 24 sata, vanredna situacija na snazi je u Novoj Varoši, Lučanima i Raškoj, gde je desetak sela odsečeno od sveta. Meteorolozi najavljuju nove padavine, a otopljavanje tek od nedelje. Na glavnim putnim pravcima u Srbiji… »

Vesti dana »