Vanredna situacija u pet opština u Srbiji

Vanredna situacija u pet opština u Srbiji

Slobodna Evropa petak, 11. januar 2019.
Pomoćnik ministrа i nаčelnik Sektorа zа vаnredne situаcije Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа Srbije Predrаg Mаrić izjavio je dаnаs dа je zbog velikih snežnih pаdаvinа vаnrednа situаcijа trenutno proglаšenа u pet opštinа i dа je u ugroženim područjimа evаkuisаno deset osobа. "Zbog neprohodnosti... »

Zbog snega vanredna situacija u četiri opštine

Politika petak, 11. januar 2019.
Na putevima 1.800 putara, svim raspoloživim mašinama i kamionima za posipanje i čišćenje snega, rade na terenu 24 časa
Zbog snega koji je neprekidno padao dva dana, vanredna situacija na snazi je u Novoj Varoši, Lučanima, Raški i Ivanjici. Iz „Puteva Srbije” saopštili su da se saobraćaj na državnim putevima u zemlji odvija otežano i da je 1.800... »

Debeo sneg, tanke zalihe

RTS petak, 11. januar 2019.
RTS: Debeo sneg, tanke zalihe
Više od desetak sela u Opštini Raška je potpuno ili delimično odsečeno od ostatka opštine, a u većini seoskih škola je potpuno obustavljena nastava, dok je u matičnim školama zabeleženo povećano odsustvo učenika. Naročito su pogođena sela Gnjilica, Plešin, Crna Glava.
Obilne snežne padavine, praćene olujnim snežnim nanosima, koje su u prethodnih par dana zahvatile opštinu Raška, dovele su do otežanog saobraćaja, uz česte prekide i zastoje na čitavoj teritoriji opštine. Visina snežnog pokrivača... »

Borba sa snegom – vanredno u sedam opština, evakuisano 10 osoba

RTS petak, 11. januar 2019.
RTS: Borba sa snegom – vanredno u sedam opština, evakuisano 10 osoba
Zbog snega koji je neprekidno padao dva dana, vanredna situacija na snazi je u Novoj Varoši, Lučanima, Raški, Ivanjici, Kraljevu, Arilju i Požegi. Evakuisano deset osoba. Iz "Puteva Srbije" saopštavaju da se saobraćaj na državnim putevima u zemlji odvija otežano i da je 1.800 putara sa svim raspoloživim mašinama i kamionima za posipanje i čišćenje snega na terenu 24 časa. Apeluju da se bez preke potrebe ne kreće na put.
18.05 – Teretna vozila na Horgošu čekaju sat i po, a na Batrovcima sat vremena, navodi AMSS. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja. 15.25 – Zbog smetova nije bilo nastave ni u osnovnim školama, srednjoj školi i isturenim... »

Vozači, prilagodite brzinu: Oprez zbog mokrih kolovoza, na Horgošu i Batrovcima teretnjaci čekaju sat vremena

Kurir petak, 11. januar 2019.
Na gotovo svim putevima u Srbiji, osim na auto-putevima i putevima na krajnjem severu Vojvodine gde su kolovozi mokri, vozače očekuju pravi zimski uslovi vožnje, upozoravaju iz AMSS. Zbog lošeg vremena savetuju vozačima da na put kreću isključivo sa dobrim zimskim gumama i kompletnom zimskom... »

AMSS: Oprez na putevima, teretnjači čekaju na Horgošu i Batrovcima

Blic petak, 11. januar 2019.
Na gotovo svim putevima u Srbiji, osim na autoputevima i putevima na krajnjem severu Vojvodine gde su kolovozi mokri, vozače očekuju pravi zimski uslovi vožnje, upozoravaju iz AMSS. Zbog lošeg vremena savetuju vozačima da na put kreću isključivo sa dobrim zimskim gumama i kompletnom zimskom... »

Vanredna situacija u sedam opština, 10 osoba evakuisano

RTV petak, 11. januar 2019.
RTV: Vanredna situacija u sedam opština, 10 osoba evakuisano
BEOGRAD - Zbog snega, koji neprestano pada na jugu i jugozapadu Srbije, vanredna situacija na snazi je u sedam opština. Radi se o Novoj Varoš, Lučanima, Raški, Ivanjici, Kraljevu, Arilju i Požegi. Na čišćenju puteva angažovano je 1.800 putara sa svim raspoloživim mašinama, tako da su državni putevi prohodni, ali se saobraćaj odvija otežano. Načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, Predrag Marić, izjavio je da je u ugroženim područjima evakuisano deset osoba.
Iz "Puteva Srbije" saopštili su da se saobraćaj na državnim putevima u zemlji odvija otežano i da je 1.800 putara sa svim raspoloživim mašinama i kamionima za posipanje i čišćenje snega, na terenu 24 časa. U Lučanima, gde je... »

Putevi Srbije: 1.800 putara na terenu

Politika petak, 11. januar 2019.
JP „Putevi Srbije” saopštilo je da se saobraćaj na državnim putevima u zemlji odvija otežano zbog loših vremenskih uslova i novih snežnih padavina, pojave mestimične poledice i magle. Kako se navodi u saopštenju, 1.800 putara sa svim raspoloživim mašinama i kamionima za posipanje i čišćenje snega... »

Vanredno u sedam opština, evakuisano 10 osoba

Radio 021 petak, 11. januar 2019.
Zbog snega koji je neprekidno padao dva dana, vanredna situacija na snazi je u Novoj Varoši, Lučanima, Raški, Ivanjici, Kraljevu, Arilju i Požegi, a evakuisano je deset osoba.
Iz "Puteva Srbije" saopštavaju da se saobraćaj na državnim putevima u zemlji odvija otežano i da je 1.800 putara sa svim raspoloživim mašinama i kamionima za posipanje i čišćenje snega na terenu 24 časa. Apeluju da se bez preke... »

Srbija pod snegom Vanredna situacija u 5 opština, 10 osoba evakuisano, beba prebačena u bolnicu

Press petak, 11. januar 2019.
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je danas da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u ugroženim područjima evakuisano deset osoba.
Foto:Blic Zbog neprohodnosti puteva uglavnom u planinskim područjima i teškoća u snabdevanju električnom energijom na teritoriji pet opština proglašena je vanredna situacija. U ovom momentu to su opštine Nova Varoš, Ivanjica,... »

Marić: Vanredna situacija u pet opština u Srbiji

N1 Info petak, 11. januar 2019.
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u ugroženim područjima evakuisano deset osoba.
Izvor: Tanjug "Zbog neprohodnosti puteva uglavnom u planinskim područjima i teškoća u snabdevanju električnom energijom na teritoriji pet opština proglašena je vanredna situacija. U ovom momentu to su opštine Nova Varoš,... »

Srbija pod snegom: Vanredna situacija u 5 opština, 10 osoba evakuisano, beba prebačena u bolnicu

Blic petak, 11. januar 2019.
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je danas da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u ugroženim područjima evakuisano deset osoba. „Zbog neprohodnosti puteva... »

Marić: Vanredna situacija u pet opština, desetoro osoba evakuisano

Novi magazin petak, 11. januar 2019.
Pomoćnik ministrа i nаčelnik Sektorа zа vаnredne situаcije Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа Predrаg Mаrić izjavio je dаnаs dа je zbog velikih snežnih pаdаvinа vаnrednа situаcijа trenutno proglаšenа u pet opštinа i dа je u ugroženim područjimа evаkuisаno deset osobа.
"Zbog neprohodnosti putevа uglаvnom u plаninskim područjimа i teškoćа u snаbdevаnju električnom energijom nа teritoriji pet opštinа proglаšenа je vаnrednа situаcijа. U ovom momentu to su opštine Novа Vаroš, Ivаnjicа, Arilje,... »

Haos! Smetovi do dva metra, vanredno u šest opština

Mondo petak, 11. januar 2019.
Zbog snega koji je neprekidno padao dva dana, vanredna situacija na snazi je pored Nove Varoši, Lučana, Raške i Ivanjice, proglašena i u Kraljevu i Arilju.
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je danas da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u... »

Marić: Vanredno u pet opština, 10 osoba evakuisano

B92 petak, 11. januar 2019.
B92: Marić: Vanredno u pet opština, 10 osoba evakuisano
Beograd -- Načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić izjavio da je vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u evakuisano deset osoba.
"Zbog neprohodnosti puteva uglavnom u planinskim područjima i teškoća u snabdevanju električnom energijom na teritoriji pet opština proglašena je vanredna situacija. U ovom momentu to su opštine Nova Varoš, Ivanjica, Arilje,... »

Vanredno u 5 opština, evakuisano 10 ljudi: Sneg u Srbiji pravi probleme s putevima i strujom! Bolesnu bebu jedva prebacili do bolnice!

Kurir petak, 11. januar 2019.
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je danas da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u ugroženim područjima evakuisano deset osoba. - Zbog neprohodnosti puteva... »

AMSS: Nove snežne padavine dodatno otežavaju vožnju

Novi magazin petak, 11. januar 2019.
U svim krajevima Srbije, osim Vojvodine, nove snežne padavine dodatno su otežale zimske uslove vožnje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Snega na kolovozima do pet centimetara ima na putevima prvog prioriteta na teritoriji Bačke, Novog Sada, Rume, Zrenjanina, Pančeva, Valjeva, Mačve, Кolubare, Beograda, Požarevca, Кragujevca, Кruševca, Užica, Požege, Čačka,... »

Haos u Novoj Varoši, prijepolju i kosjeriću: Sneg zatrpao sela, što mašine odnesu vetar vrati nazad... (foto)

Kurir petak, 11. januar 2019.
U novovaroškoj opštini i dalje su zavjena sela ispod Javora, Murtenice i Zlatara, a ono što očiste mašine, nove snežne padavine i vetar ubrzo ponovo zaveju. U ovoj opštini visina snežnog pokrivača je preko pola metra, a na pojedinim deonicama smetovi i su i preko metar. Samo iz dve ulice u Novoj... »

Zbog snega vanredna situacija u pojedinim opštinama

Politika petak, 11. januar 2019.
Zbog snega koji neprestano pada skoro 24 sata otežan je život u mnogim delovima Srbije, a u pojedinim opštinama proglašena je vanredna situacija, dok su zbog snežnih nanosa u nekim krajevima sela odsečena od sveta i bez struje već nekoliko dana. U opštini Lučani danas je proglašena vanredna... »

Vanredna situacija u četiri opštine

B92 petak, 11. januar 2019.
B92: Vanredna situacija u četiri opštine
Zbog snega koji je neprekidno padao dva dana, vanredna situacija na snazi je u Novoj Varoši, Lučanima, Raški i Ivanjici.
Iz "Puteva Srbije" saopštili su da se saobraćaj na državnim putevima u zemlji odvija otežano i da je 1.800 putara sa svim raspoloživim mašinama i kamionima za posipanje i čišćenje snega, na terenu 24 časa. Najviše snega palo je u... »

Vanredna situacija zbog snega u četiri opštine, u Raškoj desetak sela odsečeno od sveta

Blic petak, 11. januar 2019.
Vanredna situacija je zbog snega koji neprekidno pada 24 sata u četvrtak uveče proglašena i u Raškoj. U Raškoj je desetak sela odsečeno od sveta, prenosi RTS, a vanredna situacija je na snazi i u Novoj Varošši, u Lučanima i u Ivanjici. Obilne snežžne padavine, praćene olujnim snžežnim nanosima,... »

U većem delu zemlje otežana vožnja zbog snega

Dnevnik petak, 11. januar 2019.
BEOGRAD: U većem delu Srbije, sem na krajnjem severu Vojvodine, snežne padavine dodatno su otežale već zimske uslove vožnje, saopštio je jutros AMSS.
U nižim predelima na putevima koji spadaju u prvi prioritet čišćenja kolovoza, ima snega u rastresitom, ili ugaženom stanju do 5 cm, na teritoriji Bačke, Novog Sada, Rume, Zrenjanina, Pančeva, Valjeva, Mačve, Kolubare, Beograda,... »

U većem delu zemlje otezana vožnja zbog snega

B92 petak, 11. januar 2019.
B92: U većem delu zemlje otezana vožnja zbog snega
Beograd -- U većem delu Srbije, sem na krajnjem severu Vojvodine, snežne padavine dodatno su otežale već zimske uslove vožnje, saopštio je jutros AMSS.
U nižim predelima na putevima koji spadaju u prvi prioritet čišćenja kolovoza, ima snega u rastresitom, ili ugaženom stanju do 5 cm, na teritoriji Bačke, Novog Sada, Rume, Zrenjanina, Pančeva, Valjeva, Mačve, Kolubare, Beograda,... »

Vozači, pamet u glavu: Sneg koji ne prestaje otežava vožnju, na putevima ga ima do 5 cm

Kurir petak, 11. januar 2019.
BEOGRAD - U svim krajevima Srbije, osim Vojvodine, nove snežne padavine dodatno su otežale zimske uslove vožnje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Snega na kolovozima do pet centimetara ima na putevima prvog prioriteta na teritoriji Bačke, Novog Sada, Rume, Zrenjanina, Pančeva,... »

Vanredna situacija u Novoj Varoši, Lučanima i Raškoj

Danas petak, 11. januar 2019.
Zbog snega koji neprekidno pada 24 sata, vanredna situacija na snazi je u Novoj Varoši, Lučanima i Raškoj, gde je desetak sela odsečeno od sveta. Meteorolozi najavljuju nove padavine, a otopljavanje tek od nedelje.
Na glavnim putnim pravcima u Srbiji ima snega visine do pet centimetara i kolovoz je vlažan, saopštilo je večeras javno preduzeće „Putevi Srbije“ i apelovalo na vozače da budu oprezni u vožnji. Neprohodna je deonica u okolini... »
©2019 Netmark d.o.o.