Povezane vesti

Pronađeno telo još jednog radnika dubrovačke hidroelektrane

RTS 11.01.2019
Telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane pronađeno je sinoć na obali mora u Cavtatu. Policija je potvrdila da je telo radnika pronađeno oko 21.50 u Cavtatu, na predelu Klučice, prenosi zagrebački sajt Indeks i podseća da je telo jednog radnika… »

Dubrovnik: Pronađeno telo još jednog radnika elektrane

Radio 021 11.01.2019
Telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane pronađeno je sinoć na obali u Cavtatu. Policija je potvrdila da je telo radnika pronađeno oko 21:50h u Cavtatu, na predelu Klučice. Telo jednog radnika pronađeno je ranije u četvrtak, dok se za trećim… »

Pronađeno telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane

Večernje novosti 11.01.2019
Telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane pronađeno je sinoć na obali mora u Cavtatu. Telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane pronađeno je sinoć na obali mora u Cavtatu. Policija je potvrdila da je telo radnika pronađeno oko 21.50 u… »

Dubrovnik: Nađeno telo još jednog radnika hidroelektrane

Vesti online 11.01.2019
Dva radnika poginula su u požaru koji je izbio na Hidroelektrani (HE) "Dubrovnik" u mestu Plat, dok se za trećim traga. Telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane pronađeno je sinoć na obali mora u Cavtatu. Policija je potvrdila da je telo radnika… »

Požar u HE Dubrovnik: Pronađeno tijelo drugog nestalog radnika

Al Jazeera 11.01.2019
Na plaži u Cavtatu pronađeno je tijelo drugog radnika nestalog u požaru u HE Dubrovnik, traga se za trećim nestalim. U četvrtak navečer blizu 21:50 sati na obali mora u Cavtatu u Konavlima, na predjelu Ključice, pronađeno je beživotno tijelo… »

Dubrovnik: Nađeno telo još jednog radnika hidroelektrane

B92 11.01.2019
Dubrovnik -- Telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane pronađeno je sinoć na obali mora u Cavtatu. Policija je potvrdila da je telo radnika pronađeno oko 21.50 u Cavtatu, na predelu Klučice, prenosi zagrebački sajt Index i podseća da je telo… »

Pronađeno telo drugog radnika Hidroelektrane Dubrovnik

N1 Info 11.01.2019
U četvrtak uveče na obali mora u Cavtatu u Konavlima pronađeno je beživotno telo drugoga nestalog radnika Hidroelektrane Dubrovnik, dok se se za trećim radnikom još traga, saopštila je dubrovačka policija. Telo prvoga nestalog radnika pronađeno… »

Nova žrtva eksplozije u hidroelektrani Dubrovnika: Telo drugog radnika pronađeno na obali mora

Telegraf 11.01.2019
Pre požara dogodila se eksplozija, ali uzrok požara još nije poznat. Telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane u kojoj je juče došlo do eksplozije, a potom i požara, pronađeno je sinoć na obali mora u Cavtatu. Policija je potvrdila da je telo… »

Pronađena tela dvojice radnika, za trećim nestalim se i dalje traga: Tragedija u dubrovačkoj hidroelektrani

Srbija danas 11.01.2019
Policija je potvrdila da je telo radnika pronađeno oko 21.50 u Cavtatu, na predelu Klučice. Telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane pronađeno je sinoć na obali mora u Cavtatu. Policija je potvrdila da je telo radnika pronađeno oko 21.50 u… »

Traga se za trećim: Pronađeno telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane

Kurir 11.01.2019
Policija je potvrdila da je telo radnika pronađeno oko 21.50 u Cavtatu, na predelu Klučice. Telo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane pronađeno je sinoć na obali mora u Cavtatu. Policija je potvrdila da je telo radnika pronađeno oko 21.50 u… »

Vesti dana »