Povezane vesti

Isplivali šok detalji ubistva u smederevu, ubica imao pomagača! Leš umotali u tepih pa odneli u kuću na kasapljenje! Sanela…

Isplivali šok detalji ubistva u smederevu, ubica imao pomagača! Leš umotali u tepih pa odneli u kuću na kasapljenje! Sanela…

Kurir 11.01.2019
Rodoljub Petrović posle ubistva Milana Filipovića leš umotao u tepih, sumnja da je s njim bio i njegov prijatelj. Posle hapšenja Rodoljuba Petrovića (43) i njegove devojke Sanele (25) iz Smedereva zbog brutalnog ubistva gastarbajtera Milana Filipovića… »
Majka devojke uhapšene zbog monstruoznog ubistva auto-prevoznika tvrdi: Sanela se plašila muža, zato mu je pomogla u zločinu…

Majka devojke uhapšene zbog monstruoznog ubistva auto-prevoznika tvrdi: Sanela se plašila muža, zato mu je pomogla u zločinu…

Blic 11.01.2019
Moja ćerka nije ubica. Bila je prisiljena na saučesništvo u gnusnom zločinu jer joj je Rodoljub pretio da će ubiti njenu porodicu ako mu ne pomogne. Nije imala izbora. Ovim rečima Marina Petrović iz sela Osipaonica kod Smedereva, majka Sanele Petrović… »
"Dođi, sve sam sredio" Mesar iskasapio autoprevoznika pa pozvao ženu da se otarase tela, a na hapšenju mu policajac izbio…

"Dođi, sve sam sredio" Mesar iskasapio autoprevoznika pa pozvao ženu da se otarase tela, a na hapšenju mu policajac izbio…

Press 11.01.2019
Dva dana posle hapšenja smederevskog dua, Sanele i Rodoljuba Petrovića, koji je lišen slobode pod sumnjom da je ubio i iskasapio Milana Filipovića (52) iz Kuršumlije, na svetlo dana izlaze novi detalji jezivog zločina. Još gori od prethodnih! Foto:Blic… »
Novi detalji istrage monstruozni zločin u Smederevu: Tepih i sms poruke doveli do ubica?

Novi detalji istrage monstruozni zločin u Smederevu: Tepih i sms poruke doveli do ubica?

Večernje novosti 11.01.2019
Telo auto-prevoznika Milana Filipovića (52) zavijeno u tepih, koji je kasnije zapaljen kod kanala. Sanela i Rodoljub navodno planirali da ga namame i opljačkaju. TELO Milana Filipovića (52), ubijenog u Smederevu, bilo je zavijeno u tepih, koji je kasnije… »

Vesti dana »