Povezane vesti

Šefica hrvatske diplomatije udarila po Srbiji! "Da se suoči sa svojom ulogom tokom ratova 90-ih", usledio Vulinov odgovor…

Telegraf 11.01.2019
- Žalosno je da se nastavljaju tendenciozne i zlonamerne izjave visokih srpskih zvaničnika - o Hrvatskoj, rekla je Pejčinović Burić. Sve dok se Srbija ne suoči sa svojom ulogom u ratovima devedesetih, ne mogu se očekivati znatniji pomaci u… »

Odgovor Hrvatske Dačiću i Vulinu: Suočite se s ratovima

Vesti online 11.01.2019
Sve dok se Srbija ne suoči sa ulogom u ratovima '90-tih, ne mogu se očekivati znatniji pomaci u odnosima Srbije i Hrvatske, kaže šefica hrvatske diplomatije. Hrvatska ministarka spoljnih poslova Marija Pejčinović Burić reagovala je na izjave… »

Odgovor Hrvatske Dačiću i Vulinu: Suočite se s ratovima

B92 11.01.2019
Zagreb -- Sve dok se Srbija ne suoči sa ulogom u ratovima '90-tih, ne mogu se očekivati znatniji pomaci u odnosima Srbije i Hrvatske, kaže šefica hrvatske diplomatije. Hrvatska ministarka spoljnih poslova Marija Pejčinović Burić reagovala je na… »

Hrvatska ministarka: Nema pomaka sve dok srpski čelnici daju tendenciozne izjave

N1 Info 11.01.2019
Ministarka spoljnih poslova Hrvatske Marija Pejčinović Burić izjavila je da se znatniji pomaci u međusobnim odnosima Srbije i Hrvatske ne mogu očekivati, sve dok srpski čelnici daju tendenciozne i neprihvatljive izjave i dok se Srbija ne suoči sa… »

Vesti dana »