Povezane vesti

Šefica hrvatske diplomatije udarila po Srbiji! "Da se suoči sa svojom ulogom tokom ratova 90-ih", usledio Vulinov odgovor: Ako tražite suočenje sa prošlošću, krenite od sebe

Telegraf pre 7 dana
- Žalosno je da se nastavljaju tendenciozne i zlonamerne izjave visokih srpskih zvaničnika - o Hrvatskoj, rekla je Pejčinović Burić
Sve dok se Srbija ne suoči sa svojom ulogom u ratovima devedesetih, ne mogu se očekivati znatniji pomaci u međusobnim odnosima Srbije i Hrvatske, izjavila je sinoć šefica hrvatske diplomatije Marija Pejčinović Burić povodom... »

Odgovor Hrvatske Dačiću i Vulinu: Suočite se s ratovima

Vesti online pre 8 dana
Sve dok se Srbija ne suoči sa ulogom u ratovima '90-tih, ne mogu se očekivati znatniji pomaci u odnosima Srbije i Hrvatske, kaže šefica hrvatske diplomatije.
Hrvatska ministarka spoljnih poslova Marija Pejčinović Burić reagovala je na izjave ministara spoljnih poslova i odbrane Srbije Ivice Dačića i Aleksandra Vulina. - Žalosno je da se nastavljaju tendenciozne i zlonamerne izjave... »

Odgovor Hrvatske Dačiću i Vulinu: Suočite se s ratovima

B92 pre 8 dana
B92: Odgovor Hrvatske Dačiću i Vulinu: Suočite se s ratovima
Zagreb -- Sve dok se Srbija ne suoči sa ulogom u ratovima '90-tih, ne mogu se očekivati znatniji pomaci u odnosima Srbije i Hrvatske, kaže šefica hrvatske diplomatije.
Hrvatska ministarka spoljnih poslova Marija Pejčinović Burić reagovala je na izjave ministara spoljnih poslova i odbrane Srbije Ivice Dačića i Aleksandra Vulina. "Ĺ˝alosno je da se nastavljaju tendenciozne i zlonamerne izjave... »

Hrvatska ministarka: Nema pomaka sve dok srpski čelnici daju tendenciozne izjave

N1 Info pre 8 dana
Ministarka spoljnih poslova Hrvatske Marija Pejčinović Burić izjavila je da se znatniji pomaci u međusobnim odnosima Srbije i Hrvatske ne mogu očekivati, sve dok srpski čelnici daju tendenciozne i neprihvatljive izjave i dok se Srbija ne suoči sa svojom ulogom u ratovima '90-tih.
"Žalosno je da se nastavljaju tendenciozne i zlonamerne izjave visokih srpskih zvaničnika o Hrvatskoj", rekla je Pejčinović Burić za Dnevnik HRT-a i ocenila da to nije put prema dobrosusedskim odnosima. 10.01.2019. Komentarišući... »
©2018 Netmark d.o.o.