Prve žrtve posledica gripa u Beogradu i Novom Sadu

Prve žrtve posledica gripa u Beogradu i Novom Sadu

Dnevnik pre 7 dana
Ove nedelje su prijavljena dva smrtna ishoda koja mogu da se dovedu u vezu sa gripom, a osobe su iz Beograda i Novog Sada.
Odeljenje za epidemiološki nadzor Centar za prevenciju i kontrolu bolesti Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut” navodi da se registruje nizak intenzitet aktivnosti virusa gripa koji je ispod epidemijskog... »

Grip odneo prve žrtve?

Večernje novosti pre 8 dana
Dve osobe preminule verovatno od komplikacija influence. U odnosu na prošlu godinu, 13 odsto više obolelih
DVE osobe, iz Beograda i Novog Sada, preminule su, kako se pretpostavlja, od gripa, a kako naglašavaju u Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", bili su hronični bolesnici. Darija Kisić Tepavčević,... »

Blaži simtomi gripa, najugroženiji hronični bolesnici

RTS pre 8 dana
RTS: Blaži simtomi gripa, najugroženiji hronični bolesnici
U Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom. Reč je o hroničnim pacijentima iz Beograda i Novog Sada, a prema podacima Instituta za javno zdravlje Batut, simptomi slični gripu registrovani su kod više hiljada građana.
Najviše obolelih sa respiratornim infekcijama i simptomima koji ukazuju na grip je među decom, mladima, i radno aktivnim stanovništvom. Ipak, grip je najopasniji za hronične pacijente i starije osobe, jer se neretko javljaju... »

RTS: Dve osobe umrle od gripa u Srbiji

N1 Info pre 8 dana
U Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, prenela je Radio-televizija Srbije.
Izvor: N1 Kako javlja RTS, reč je o hroničnim pacijentima, a prema podacima Instituta za javno zdravlje Batut, virus gripa do sada je laboratorijski potvrđen kod pacijenata na teritoriji grada Beograda, u Nišavskom i Južnobačkom... »

Prve dve žrtve gripa u Srbiji iz Beograda i Novog Sada, više obolelih sada nego prošle sezone

Blic pre 8 dana
Dve osobe čija smrt se može dovesti u vezu sa infekcijom virusa gripa su iz Beograda i Novog Sada i bili su hronični bolesnici, rečeno je Tanjugu u Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Pomoćnica direktora Batuta Darija Kisić Tepavčević kaže da je teško utvrditi da li je... »

Dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu s gripom

RTS pre 8 dana
RTS: Dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu s gripom
Posle prvih smrtnih slučajeva koji su u Hrvatskoj i Austriji zabeleženi u prvim danima ove godine, i u Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom.
Reč je o hroničnim pacijentima, a prema podacima Instituta za javno zdravlje "Batut", virus gripa do sada je laboratorijski potvrđen kod pacijenata na teritoriji grada Beograda, u Nišavskom i Južnobačkom okrugu, dok su simptomi... »

Dve osobe umrle od gripa u Srbiji

Vesti online pre 8 dana
U Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, prenela je Radio-televizija Srbije.
Kako javlja RTS, reč je o hroničnim pacijentima, a prema podacima Instituta za javno zdravlje Batut, virus gripa do sada je laboratorijski potvrđen kod pacijenata na teritoriji grada Beograda, u Nišavskom i Južnobačkom okrugu,... »

Dve osobe preminule od gripa

RTV pre 8 dana
RTV: Dve osobe preminule od gripa
BEOGRAD - U Srbiji su u ovoj nedelji prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, saopštio je Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut".
Do sada su, inače, kako se navodi na sajtu Instituta, potvrđeni slučajevi gripa sa teritorije Beograda, Nišavskog i Južnobačkog okruga. Najviše obolelih je među populacijom uzrasta do četvrte godine, ali i među mladima i radno... »

Dve osobe preminule od gripa u Srbiji

Blic pre 8 dana
U Srbiji su preminule dve osobe čija se smrt dovodi u vezu sa virusom gripa, saznaje "Blic" u Institutu za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Kako saznajemo, ovo su prvi smrtni slučajevi ove sezone koji mogu da se dovedu u vezu sa gripom. Reč je o hroničnim pacijentima, a prema podacima... »

Grip odneo dva života u Srbiji: Obolelo oko 3.500 ljudi, najviše dece i mladih

Kurir pre 8 dana
U Srbiji su u ovoj nedelji prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, saopštio je Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Do sada su, inače, kako se navodi na sajtu Instituta, potvrđeni slučajevi gripa sa teritorije Beograda, Nišavskog i Južnobačkog okruga.... »

Batut:Dva smrtna ishoda u vezi sa gripom

Studio B pre 8 dana
U Srbiji su u ovoj nedelji prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, saopštio je Institut za javno zdravlje “r Milan Jovanović Batut“.
Do sada su, inače, kako se navodi na sajtu Instituta, potvrđeni slučajevi gripa sa teritorije Beograda, Nišavskog i Južnobačkog okruga. Najviše obolelih je među populacijom uzrasta do četvrte godine, ali i među mladima i radno... »

Dva smrtna ishoda koji se mogu dovesti u vezu s gripom

Danas pre 8 dana
U Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, prenela je danas Radio-televizija Srbije.
Reč je o hroničnim pacijentima, a prema podacima Instituta za javno zdravlje Batut, virus gripa do sada je laboratorijSki potvrđen kod pacijenata na teritoriji grada Beograda, u Nišavskom i Južnobačkom okrugu, dok su simptomi... »

U Srbiji prijavljena dva smrtna slučaja u vezi s gripom

B92 pre 8 dana
B92: U Srbiji prijavljena dva smrtna slučaja u vezi s gripom
Beograd -- U Srbiji ove nedelje prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, saopštio Institut za javno zdravlje ''Dr Milan Jovanović Batut''.
Do sada su, inače, kako se navodi na sajtu Instituta, potvrdjeni slučajevi gripa sa teritorije Beograda, Nišavskog i Južnobačkog okruga. Najviše obolelih je među populacijom uzrasta do četvrte godine, ali i među mladima i radno... »

Prve žrtve gripa u Srbiji

Mondo pre 8 dana
U Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, javio je RTS.
Reč je o hroničnim bolesnicima, a prema podacima Instituta "Batut", virus gripa do sada je laboratorijski potvrđen kod pacijenata na teritoriji grada Beograda, u Nišavskom i Južnobačkom okrugu, dok su simptomi slični gripu... »

Antibiotici bespomoćni protiv virusa gripa

Radio 021 pre 8 dana
Grip je stigao u Srbiju, potvrđeno je u Institutu "Torlak", dok su simptomi slični gripu prethodnih nedelja registrovani kod više hiljada građana.
Prijavljena su i dva smrtna slučaja koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, a reč je o hroničnim bolesnicima. Kako kaže doktorka Ana Stanković iz Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku "Jugolab", simptomi gripa mogu biti različitog... »

Krajinović bez plasmana u osminu finala AO

Beta  pre 4 sata  još 65 povezanih

Beograd: Završen protest "1 od 5 miliona" (FOTO)

Vesti online  pre 1 sat  još 19 povezanih

Ništa od dogovora, RGZ nastavlja štrajk

B92  pre 10 sati  još 7 povezanih

Vlada Srbije ukinula vize za građane Palaua i Sent Kits i Nevisa

Vesti online  pre 3 sata  još 19 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.