Povezane vesti

Prve žrtve posledica gripa u Beogradu i Novom Sadu

Dnevnik 11.01.2019
Ove nedelje su prijavljena dva smrtna ishoda koja mogu da se dovedu u vezu sa gripom, a osobe su iz Beograda i Novog Sada. Odeljenje za epidemiološki nadzor Centar za prevenciju i kontrolu bolesti Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović… »

Grip odneo prve žrtve?

Večernje novosti 11.01.2019
Dve osobe preminule verovatno od komplikacija influence. U odnosu na prošlu godinu, 13 odsto više obolelih. DVE osobe, iz Beograda i Novog Sada, preminule su, kako se pretpostavlja, od gripa, a kako naglašavaju u Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr… »

Blaži simtomi gripa, najugroženiji hronični bolesnici

RTS 11.01.2019
U Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom. Reč je o hroničnim pacijentima iz Beograda i Novog Sada, a prema podacima Instituta za javno zdravlje Batut, simptomi slični gripu registrovani su kod više hiljada… »

RTS: Dve osobe umrle od gripa u Srbiji

N1 Info 11.01.2019
U Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, prenela je Radio-televizija Srbije. Izvor: N1 Kako javlja RTS, reč je o hroničnim pacijentima, a prema podacima Instituta za javno zdravlje Batut, virus gripa do sada je… »

Prve dve žrtve gripa u Srbiji iz Beograda i Novog Sada, više obolelih sada nego prošle sezone

Blic 11.01.2019
Dve osobe čija smrt se može dovesti u vezu sa infekcijom virusa gripa su iz Beograda i Novog Sada i bili su hronični bolesnici, rečeno je Tanjugu u Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Pomoćnica direktora Batuta Darija… »

Dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu s gripom

RTS 11.01.2019
Posle prvih smrtnih slučajeva koji su u Hrvatskoj i Austriji zabeleženi u prvim danima ove godine, i u Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom. Reč je o hroničnim pacijentima, a prema podacima Instituta za javno… »

Dve osobe umrle od gripa u Srbiji

Vesti online 11.01.2019
U Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, prenela je Radio-televizija Srbije. Kako javlja RTS, reč je o hroničnim pacijentima, a prema podacima Instituta za javno zdravlje Batut, virus gripa do sada je… »

Dve osobe preminule od gripa

RTV 11.01.2019
BEOGRAD - U Srbiji su u ovoj nedelji prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, saopštio je Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Do sada su, inače, kako se navodi na sajtu Instituta, potvrđeni slučajevi… »

Dve osobe preminule od gripa u Srbiji

Blic 11.01.2019
U Srbiji su preminule dve osobe čija se smrt dovodi u vezu sa virusom gripa, saznaje "Blic" u Institutu za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Kako saznajemo, ovo su prvi smrtni slučajevi ove sezone koji mogu da se dovedu u vezu sa gripom. Reč… »

Grip odneo dva života u Srbiji: Obolelo oko 3.500 ljudi, najviše dece i mladih

Kurir 11.01.2019
U Srbiji su u ovoj nedelji prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, saopštio je Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Do sada su, inače, kako se navodi na sajtu Instituta, potvrđeni slučajevi gripa sa… »

Dva smrtna ishoda koji se mogu dovesti u vezu s gripom

Danas 11.01.2019
U Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, prenela je danas Radio-televizija Srbije. Reč je o hroničnim pacijentima, a prema podacima Instituta za javno zdravlje Batut, virus gripa do sada je laboratorijSki… »

Batut:Dva smrtna ishoda u vezi sa gripom

Studio B 11.01.2019
U Srbiji su u ovoj nedelji prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, saopštio je Institut za javno zdravlje “r Milan Jovanović Batut“. Do sada su, inače, kako se navodi na sajtu Instituta, potvrđeni slučajevi gripa sa… »

Antibiotici bespomoćni protiv virusa gripa

Radio 021 11.01.2019
Grip je stigao u Srbiju, potvrđeno je u Institutu "Torlak", dok su simptomi slični gripu prethodnih nedelja registrovani kod više hiljada građana. Prijavljena su i dva smrtna slučaja koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, a reč je o hroničnim… »

U Srbiji prijavljena dva smrtna slučaja u vezi s gripom

B92 11.01.2019
Beograd -- U Srbiji ove nedelje prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, saopštio Institut za javno zdravlje ''Dr Milan Jovanović Batut''. Do sada su, inače, kako se navodi na sajtu Instituta, potvrdjeni slučajevi gripa sa… »

Prve žrtve gripa u Srbiji

Mondo 11.01.2019
U Srbiji su prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, javio je RTS. Reč je o hroničnim bolesnicima, a prema podacima Instituta "Batut", virus gripa do sada je laboratorijski potvrđen kod pacijenata na teritoriji grada… »

Vesti dana »