Povezane vesti

Slavko Štimac otvorio 12. Kustendorf

RTV 11.01.2019
DRVENGRAD - Glumac Slavko Štimac otvorio je večeras u Drvengradu 12. Međunarodni filmski i muzički festival „Kustendorf" i tom prilikom mu je osnivač festivala Emir Kusturica uručio „Nagradu za buduće filmove". „Slavko Štmac je jedinstvena… »

Štimac: Najvažnije da su emocije koje ostavljate istinite

Večernje novosti 11.01.2019
Slavnom glumcu Slavku Štimcu posvećena je "Retrospektiva velikana" na 12. Međunarodnom filmskom i muzičkom festivalu Kustendorf i ovogodišnji je laureat "Nagrade za buduće filmove" Slavnom glumcu Slavku Štimcu posvećena je "Retrospektiva velikana"… »

Slavko Štimac na kustendorfu: Osećam se odlično! Hvala Emiru! (kurir TV)

Kurir 11.01.2019
Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf", dvanaesti po redu, počinje danas, a na zavejani Mećavnik došli su brojni gosti, glumaca Stana Katić, Slavko Štimac, Slobodan Despot, Tankrede Ramonet, kao i mnogi drugi renomirani umetnici… »

Zavejani Mećavnik čeka svetske i domaće zvezde filma: Emir Kusturica 12 godina rakijom i pogačom dočekuje goste…

Kurir 11.01.2019
Dvanaesti međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf" počinje danas, a na zavejani Mećavnik došli su brojni gosti, glumaca Stana Katić, Slavko Štimac, Slobodan Despot, Tankrede Ramonet, kao i mnogi drugi renomirani umetnici. Domaćin… »

Kustendorf - utopijsko selo gde se najbolji meri po različitosti

Dnevnik 11.01.2019
DRVENGRAD: Dvanaesti Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf večeras će otvoriti dokumentarni film „Pepe, jedan uzvišeni život“, a reditelj Emir Kusturica kaže da je to rezultat ogromne inspiracije jednom životnom pričom, koja je… »

Danas počinje 12. „Kustendorf”

Politika 11.01.2019
Dvanaesti Međunarodni filmski i muzički festival „Kustendorf” počinje danas na Mećavniku, a među gostima će biti glumci Mat Dilon, Stana Katić, Slavko Štimac, Serđi Lopes, Marčelo Fonte, kao i drugi renomirani umetnici. Festival će svečano… »

Vesti dana »