Povezane vesti

Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja posle skoro 30 sati dobili struju

Radio 021 11.01.2019
Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja, nakon što su skoro 30 sati bili u mraku, dobili su struju. Stanovnici tih gradova su bili u mraku od juče u podne, pošto je olujni vetar izazvao kvar na dalekovodu. Direktor Elektroprenosa u CGES-u Jagoš Pupović… »

Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja posle skoro 30 sati dobili struju

Večernje novosti 11.01.2019
Ekipe CGES-a u petak od ranih ranih časova bile su na trasi dalekovoda, u odnosu na prethodni dan vremenske prilike su bile stabilnije, ali zbog kompleksnosti havarije sanacija je potrajala. Nakon 27 sati bez napajanja električnom energijom veći deo… »

Bar, Ulcinj i Sutomore posle 30 sati opet imaju struju

Mondo 11.01.2019
Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja i danas su bili bez struje, skoro 30 sati, pošto je olujni vetar izazvao kvar na dalekovodu. Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja, nakon što su skoro 30 sati bili u mraku, dobili su struju. Stanovnici Bara, Sutomora i… »

Posle 27 sati u mraku: Bar, Sutomore i Ulcinj konačno dobili struju posle velikog kvara

Kurir 11.01.2019
Građani Bara, Sutomora i Ulcinja dobili su struju posle 27 sati. “Ekipe iz Nikšića i Podgorice sanirale su kvar na 110 kV dalekovodu 'Podgorica2-Virpazar', pa su u 15.20 časova svi potrošači iz Bara, Sutomora i Ulcinja ponovo dobili struju”… »

Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja posle skoro 30 sati dobili struju

N1 Info 11.01.2019
Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja, nakon što su skoro 30 sati bili u mraku, dobili su struju. Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja bili su u mraku od juče u podne, pošto je olujni vetar izazvao kvar na dalekovodu. Direktor Elektroprenosa u CGES-u… »

Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja posle skoro 30 sati dobili struju

Novi magazin 11.01.2019
Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja, nakon što su skoro 30 sati bili u mraku, dobili su struju. Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja bili su u mraku od juče u podne pošto je olujni vetar izazvao kvar na dalekovodu. Direktor Elektroprenosa u CGES-u… »

Bar, Ulcinj i Sutomore više od dvadeset sati bez struje

B92 11.01.2019
Podgorica -- Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja i jutros su bez struje, skoro dvadeset sati, pošto je olujni vetar izazvao kvar na dalekovodu. Iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema je saopšteno da bi problem sa strujom u ovim mestima trebalo danas da… »

Bar, Ulcinj i Sutomore više od dvadeset sati bez struje

Novi magazin 11.01.2019
Stanovnici Bara, Sutomora i Ulcinja i jutros su bez struje, skoro dvadeset sati, pošto je olujni vetar izazvao kvar na dalekovodu. Iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema je saopšteno da bi problem sa strujom u ovim mestima trebalo danas da se reši. U… »

Bar, Sutomore i Ulcinj i dalje U mraku: Elektroprivreda jedva pronašla kvar, zbog nevremena izostala popravka!

Kurir 11.01.2019
Bar, Sutomore i Ulcinj i dalje su bez struje, jer ekipe Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) usled nevremena nisu mogle da poprave kvarove na dalekovodima Podgorica—Virpazar i Bar—Budva. Stručne službe zbog vremenskih uslova nisu mogle da… »

Primorje u mraku: Barani i Ulcinjani celu noć bez struje

Večernje novosti 10.01.2019
Jako nevreme koje je vladalo na terenu primoralo je ekipe stručnjaka da odustanu od posla dok se vreme ne smiri. Iz CGES-a su saopštili da je zbog olujnog vetra palo nekoliko stubova na pomenutom dalekovodu. Olujni vetar i teret snega i leda doveli su… »

Vesti dana »