Povezane vesti

Zla kob porodice! Rođak porodilje koja je poginula na putu za bolnicu čudom preživeo stravičan lančani udes pre par…

Kurir 11.01.2019
Aleksa Ilić rođak je Jovane Milenković, porodilje koja je nakon što je carskim rezom nakon stravičnog udesa donela na svet sina, podlegla povredama koje je zadobila. - To Čokotino brdo je celo u krivinama i skoro nikad se ne čisti od snega, a u ova… »

Tuga Preminula porodilja koja je bila teško povređena u udesu automobila i autobusa, njena beba i dalje kritično

Press 11.01.2019
Trudnica Jovana Milenković (24), koja je juče teško povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici, saznaje "Blic". Foto:Blic Kako saznajemo, njena beba, koja je juče nakon nesreće… »

Stefan i jovana poginuli u nesreći kod Kruševca, njihova tek rođena beba ostala siroče: Užasna tragedija zavila dve…

Kurir 11.01.2019
Duže od 24 sata prijatelji, rođaci, školski drugovi, poznanici opraštaju se od Stefana Ilića (26), mladića koji je vozeći “fijata” nastradao u četvrtak oko 6.45 u direktnom sudaru sa autobusom “Jugoprevoz Kruševac” na putu… »

Preminula Jovana Milenković

B92 11.01.2019
Jovana Milenković, koja je teško povređena u stravičnom udesu koji se dogodio u četvrtak, preminula je u petak ujutru u kruševačkoj bolnici, javljaju mediji. 25-godišnjakinja je bila u devetom mesecu trudnoće i zajedno sa suprugom, ocem i sestrom… »

Preminula porodilja povređena kod Kruševca

Mondo 11.01.2019
Porodilja koja je teško povređena u sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, jutros je preminula. Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija Njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju… »

Još jedna žrtva udesa kod Kruševca, preminula i porodilja

RTS 11.01.2019
Porodilja koja je juče povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Kruševac – Kaonik preminula je u bolnici, saznaje RTS. Beba, koja je posle nesreće rođena carskim rezom, prebačena je u kragujevački Klinički centar i još je u teškom stanju… »

Krenula da se porodi pa poginula na zavejanom putu! Tek rođena beba postala siroče, a rođak stradale Jovane otkrio jezivu…

Kurir 11.01.2019
Zla sudbina! Jovana Milenković (24), koja je bila u devetom mesecu trudnoće, podlegla je povredama dan kasnije, a njen muž Stefan Ilić (27) poginuo je na licu mesta u sudaru njihovog „fijata“ sa autobusom. Jovanin sin rođen je carskim rezom i… »

Preminula porodilja povređena u nesreći kod Kruševca, beba i dalje u teškom stanju

RTV 11.01.2019
KRUŠEVAC - Porodilja koja je teško povređena u sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, jutros je preminula, objavio je "Blic". Kako se navodi, njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju… »

Tragedija kod Kruševca anđeli neka ih čuvaju! Prijatelji i rođaci neutešni posle Stefanove pogibije

Večernje novosti 11.01.2019
Brojni prijatelji opraštaju se od nastradalog mladića Stefana Ilića (26), koji je preminuo dan pre njegove supruge Jovane Milenković(25), na putu Kruševac-Kaonik. KRUŠEVAC - DUŽE od 24 sata prijatelji, rođaci, školski drugovi, poznanici… »

Preminula trudnica povređena u sudaru kod Kruševca

N1 Info 11.01.2019
Trudnica Jovana Milenković (24), koja je teško povređena u sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici. U ovom udesu juče je na licu mesta poginuo njen suprug. Kako piše Blic, njena beba, koja je nakon… »

Preminula trudnica povređena u sudaru kod Kruševca

Novi magazin 11.01.2019
Trudnica teško povređena u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u četvrtak ujutru na Čokotinom brdu, na putu Kruševac-Kaonik, umrla je jutros, nezvanično je potvrđeno agenciji Beta u kruševačkoj Bolnici. Ona je juče ujutru u Bolnicu… »

Umrla trudnica teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod Kruševca

Danas 11.01.2019
Trudnica teško povređena u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u četvrtak ujutru na Čokotinom brdu, na putu Kruševac-Kaonik, umrla je jutros, nezvanično je potvrđeno agenciji Beta u kruševačkoj Bolnici. Ona je juče ujutru u Bolnicu… »

Preminula trudnica povređena u sudaru

Vesti online 11.01.2019
Jovana Milenković, koja je teško povređena u stravičnom udesu koji se dogodio u četvrtak, preminula je u petak ujutru u kruševačkoj bolnici, javljaju mediji. 25-godišnjakinja je bila u devetom mesecu trudnoće i zajedno sa suprugom, ocem i sestrom… »

Tuga: Preminula porodilja Jovana Milenković iz Kruševca!

Večernje novosti 11.01.2019
Mlada porodilja Jovana Milenković(25),teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod Kruševca, preminula je u petak ujutru kruševačkoj bolnici. KRUŠEVAC - MLADA porodilja Jovana Milenković (25),teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u… »

Preminula porodilja stradala u udesu kod Kruševca

Dnevnik 11.01.2019
KRUŠEVAC: Mlada porodilja Jovana Milenković (25), teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak ujutro dogodila na Čokotinom brdu kod Kruševca, preminula je jutros u kruševačkoj bolnici, nezvanično je potvrđeno Večernjim… »

Tuga: Preminula porodilja koja je bila teško povređena u udesu automobila i autobusa, njena beba i dalje kritično

Blic 11.01.2019
Trudnica Jovana Milenković (24), koja je juče teško povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici, saznaje "Blic". Kako saznajemo, njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim… »

Tuga do neba! Preminula porodilja iz stravičnog udesa kod Kruševca, beba u kritičnom stanju!

Kurir 11.01.2019
Trudnica Jovana Milenković (24), koja je juče teško povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici. Njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju… »

"Samo da mi snaja i unuče prežive": Majka poginulog Stefana (26) iz Đunisa van sebe, traje borba za život porodilje i bebe

Telegraf 11.01.2019
Nesrećni mladić preminuo je na licu mesta, dok je žena sa teškim povredama prevezena u bolnicu, gde je hitno porođena carskim rezom. - Bar da mi unuče i snaja prežive - jecala je Mirjana, majka Stefana Ilića, vozača "punta" koji je juče poginuo… »

Vesti dana »